Σήμερα η ανησυχία μου ήταν ότι δεν θα καταφέρω να βρω αυτό που θέλω στα μαγαζιά για το σπίτι μου και ότι δεν θα τελειώσω την πτυχιακή μου! Φυσικά δν βρήκα αυτό που ψάχνω κ δεν άνοιξα βιβλίο!!
Printable View
Σήμερα η ανησυχία μου ήταν ότι δεν θα καταφέρω να βρω αυτό που θέλω στα μαγαζιά για το σπίτι μου και ότι δεν θα τελειώσω την πτυχιακή μου! Φυσικά δν βρήκα αυτό που ψάχνω κ δεν άνοιξα βιβλίο!!
Τι σχεση εχουν βρε κοπελιά το ένα με το αλλο?
Το να τελειωσεις τη πτυχιακη σου ειναι στοχος που αμα βαλεις θέληση τον πετυχαινεις! Το δεν βρηκα στην αγορα αυτο που εψαχνα ειναι απλα μια ερευνα αγορας, συνηθισμενα ψωμια, δεν το βρηκα ξαναπάω άλλη μέρα ή παω σε άλλα μαγαζια ή ρωταω γνωστους πως το βρηκανε. Μην μετατρεπεις πραγματα άσχετα μεταξυ τους σε συγκοινωνουντα δοχεια.
Η ανησυχια παίρνει την κατιούσα όταν αρχίσουμε να επιδιδόμαστε σ αυτο που μας προκαλούσε την ανησυχία, διοτι εχουμε μπει σε μια ροή δραστηριοτητας (πχ μελετη) η οποια περιοριζει τη σκεψη απο του να αποσπαται και σ αυτη τη ροη διαπιστωνουμε οτι τα πραγματα δεν ηταν τοσο δυσκολα οσο μας ανησυχουσε, και ουτως ή αλλως εμεις το επιλέξαμε, ασχετως της χαλια μας ψυχολογιας, επειδη στο υγιες μερος της σκεψης μας ειναι αυτο που θελουμε, που μας αρεσει.
Φοβάμαι τις έκτακτες συστολές.... Είναι από άγχος ή όχι;; Θα τις έχω για πάντα; Καταστρέφεται η ζωή μου......
Το πιστεύεις;;; Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου όπως θέλω... Έχεις και εσύ;;
Οταν έχω άγχος για κάτι,ναι....για παράδειγμα εχθές επειδή φοβήθηκα κάποια πράγματα κατόπιν κάποιας κουβέντας,το βράδυ πριν κοιμηθώ μου έπεσε πολύ η πίεση και ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω-κάποιες φορές έχω έκτατες συστολές,από άγχος και στεναχώρια-λογικά είναι όλα αυτά.!
Το θέμα είναι πως ξεπερνας τα προβλήματά σου και πηγαίνεις παρακάτω.
μάλιστα... Δεν ξέρω νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό... Έχω πάει σε πάρα πολλούς καρδιολόγους και όλοι μ έχουν πει το ίδιο.... Ούτε δουλειά δεν θέλω να βρω γιατί φοβάμαι μη τις έχω και επηρεάζουν τηΝ απόδοση μου... Σκέφτομαι να πάρω κ αντικαταθλιπτικά αλλά ούτε και με φάρμακα θέλω να μπλέξω...
Είχε πάει η μαμά μου πιο παλιά και δεν την είχε βοηθήσει... Δεν έχω δοκιμασει βέβαια... Θα βρω μια λύση δεν πάει άλλο...
Με την ομοιοπαθητικη κρατηστε και μικρο καλαθι παντως...
Καλησπέρα στο παρεάκι και χαίρομαι για την ανταπόκριση. Ioannis ευχαριστλω για την απάντηση όμως δεν τα συνέδεσα αυτά τα δύο..απλά ήταν 2 φόβοι μου χθες.. :)
Σήμερα λοιπόν ανησυχώ για τη δουλειά.. εσείς?
Εγω ανησυχω για το παιδι μου μονο. Ξερω οτι δουλεια/σπιτι/κοπελα/συζυγος κτλ κτλ βρισκονται αργα η γρηγορα, ομως για το παιδι μου που ειναι μακρια δεν μπορω να μην ανησυχω :(
Εχω κι εγω τις δικες μου ανησυχιες, σκεψεις που με βασανιζουν συνεχως κλπ, όμως έμαθα να μην επιτρεπω στον εαυτο μου την αδρανεια. Κραταω τον εαυτο μου συνεχεια απασχολημενο και ιδιαιτερα επιδιωκω, με μικρα ή μεγαλα βηματα, να κατορθωσω αυτα που μου προκαλουν αγχος κι ανησυχια.
μη μου παρουν τις καταθεσεις απ'τη τραπεζα. οχι πως φοβαμαι να μεινω αστεγος κυριολεκτικα στο δρομο, απλα θα ειναι αδικια γιατι εκανα σκληρη οικονομια, ειδικα τα τελευταια 10 χρονια θυσιασα τα παντα, δεν ειχα καμια διασκεδαση.
Σήμερα φοβάμαι μήπως η σκύλα μου συνεχίσει αυτή τη συνήθεια που ξεκίνησε πριν μέρες.
Σήμερα θύμωσα γιατί αντιμετώπισα μια πολύ αναιδή λογίστρια που φώναζε από το τηλ/νο η Κατίνα και ανησυχώ γιατί με συζητάει η συγκεκριμένη σε έναν άνθρωπο που έχει σχέση με την οικογένεια μου. Νιώθω εκτεθειμένη ενώ ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κτ άλλο και ότι το πρόβλημα είναι δικό της.
http://www.youtube.com/watch?v=lnveIkmWBhI αφιερωμένο με κυρίως ως προς τα κοσμητικά επίθετα!!
Σήμερα νιώθω ένα γενικευμένο άγχος...με καταλαβαίνω να είμαι σφιγμένη. Σκέφτομαι συνέχεια πως δεν θα καταφέρω την πτυχιακή...
...σήμερα σκέφτομαι πόσα άκυρα θέματα με την ίδια θεματολογία έχουν κατακλύσει το φόρουμ :ΡΡΡ
κατι τετιο συμβαινει.. http://www.youtube.com/watch?v=HVhDRtzwRF8
Σήμερα λοιπόν έχω ένα διάχυτο άγχος ότι αυτό σε αυτό που κάνω ή που ζω κάτι δεν πάει καλά..το πρωί πριν σηκωθώ σκέφτηκα όλα τα πιθανά πιο αρνητικά σενάρια της ζωής μου. Και τώρα νιώθω μια εξάντληση.
ρε παιδια να ρωτησω κατι?τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια τσιτα υπερενταση στην αρχη ευχαριστη και δεν μπορω να ηρεμησω ευκολα.ειχα μια δυσκολη βδομαδα με το μεταπτυχιακο και ισως γι αυτο.το μονο πραγμα που με απασχολει ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε σχεση καθε φορα που ερχεται αυτο στο μυαλο μου πεφτω.μου περασε η ιδεα μηπως εχω διπολικη διαταραχη?γενικα με πιανει αρκετες φορες μια νευρικοτητα που δεν εχω κανει σχεση ποτε μου.διαβασα καπου οτι οι διπολοι εχουνε μεταπτωσεις συνεχεις εγω εχω μεταπτωσεις μονο γι αυτο το λογο οταν σκεφτομαι αυτο το πραγμα πεφτω.αλλιως ειμαι κομπλε.να ανησυχω η μπα?
από ύπνο παρόλο που είμαι τσιτωμένος κοιμάμαι καλά πάνω από 8 ώρες περίπου.
και ρε παιδια κατι αλλο που θελω να πω αν μπορει καποιος να μου το απαντησει.εγω περασα κρισεις πανικου και αγχωδης διαταραχη πριν περιπου δυο χρονια.αυτο που θελω να πω ειναι οτι καθε ανοιξη γενικα και πριν απο αυτα η ψυχολογια μου επαιρνε την κατιουσα απο παντα απο οσο θυμαμαι,μηπως εχει να κανει με κανα θυροειδη.θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη sory για τα απανωτά μηνύματα.
σήμερα και γενικά τις τελευταίες μέρες έχω άγχος με τη δουλειά.........περιμένω μια απάντηση....για αεροσυνοδός....τόσο καιρό με συντηρούν οι γονείς μου,αλλά και εκείνοι δυσκολεύονται υπερβολικά....θέλω να είμαι αισιόδοξη και θέλω να πιστεύω ότι θα με πάρουν....αλλά αν δεν....τί γινεται;;;κάθε μέρα σκέφτομαι ότι θα πετάω................! όμως φοβάμαι ότι είναι πιθανόν να μην χτυπήσει το τηλέφωνο! βαρέθηκα να μην μπορώ να ανεξαρτητοποιηθώ.....θέλω δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιοι είναι οι λόγοι που αποδίδεις ότι δεν έχεις κάνει σχέση? Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται? Σίγουρα το άγχος για να βγάλεις κάτι σε πέρας κάποιες φορές όταν είναι πολύ έντονο συνεχίζει για αρκετό καιρό..για να είσαι διπολικός θα πρέπει να έχεις φάσεις εναλλάξ μανίας κ κατάθλιψης..
Φοβάμαι ότι χωρίζω κ με άσχημο τρόπο γιατί δν επικοινωνούμε με τη σχέση ούτε γι'αυτό πλέον.Φοβάμαι μην με πάρει από κάτω αν κ ξέρω ότι δεν την παλεύω άλλο μαζί του!
Φοβάμαι που ότι θα τον δω να φεύγει...
Πολυ φοβαμαι οτι για το επομενο διμηνο θα ειμαι αγκαλια με τα μυξομαντηλα..
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
Φοβάμαι τον εαυτό μου... Φοβάμαι ότι θα μετανιώσω... Ανησυχώ μην πάθει κάτι κακό ο πατέρας μου γιατί δν τον είδα καλά σήμερα... Ανησυχώ ότι θα χάσω...
Φοβαμαι να ζησω
Φοβάμαι μην εξελιχθεί η ζωή μου άσχημα...
Φοβάμαι να αφεθώ και να χαρώ..Φοβάμαι μην γίνει κάτι κακό στο μέλλον που θα το έχω προβλέψει κ τα βάλω με τον εαυτό μου..
Φοβαμαι πως δεν θα γινω ποτε καλα και δεν θα μπορεσω ποτε να χαρω τη ζωη μου, αλλα θα ειμαι καταδικασμενη να περιφερομαι σαν ζομπι
[QUOTE=Diana1982;475344]Γι αυτό μην φοβάσαι....γιατί ό,τι φοβάσαι,αυτό και έλκεις....
Πολυ σωστο Ντιανα , ετσι ειναι .