Υποπτα πραγματα η υπαρχει απλη εξηγηση?
Με την γκομενα που ειμαι τωρα 1μιση χρονο τα λεμε ολα μεταξυ μας, ολα τα μυστικα ολα τα κακα και ολα τα καλα που εχουμε κανει η σκεφτομαστε να κανουμε, γενικα εχουμε καλη επικοινωνια απο την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε υπηρξαμε και οι δυο πολυ ειλικρινεις για το τι εψαχνε ο καθενας σε εκεινη την χρονικη περιοδο αλλα και τις προσδοκιες μας κλπ κλπ.
Κρατηστε αυτο στο μυαλο σας οτι ξερουμε ο ενας για τον αλλον καθε ωρα που ειναι και μας αρεσει αυτο δεν το κανουμε με το ζορι με πιεση.
Λοιπον μπαινω στο θεμα μου σιγα σιγα, εχει ερθει πολλες φορες σπιτι μου και εγω εχω παει σπιτι της και οπως ειναι φυσικο εχουμε μπει να ελεγξουμε εμαιλ κλπ ο ενας στου αλλου το πισι με αποτελεσμα μετα απο καποιο καιρο που αναπτυξαμε περισσοτερη εμπιστοσυνη να αποθηκευονται και οι κωδικοι σε ολους τους υπολογιστες για να μπαινουμε και πιο γρηγορα αλλα και να την ελευθερια ο ενας να βλεπει το εμαιλ του αλλου ετσι.
Εγω χρησιμοποιω gmail και η κοπελα μου hotmail ετσι ποτε δεν ετυχε να μπω καταλαθος στο εμαιλ της και ετσι ποτε δεν εχω δει τα εμαιλ τις ως εχθες.... και τωρα αρχιζει το θεμα,ειδα εχθες μια ταινια με απιστιες κλπ μεσω ιντερνετ και μου μπηκε η ιδεα στο κεφαλι να ελεγξω το εμαιλ της οπου και το εκανα.
Ενω δεν βρηκα καποια παραξενη συνομιλια η κατι τετοιο αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι βρηκα μια παραγγελια που εχει κανει εδω και μια βδομαδα για μια γυναικεια τσανα στα 100 ευρω αλλα και μια ΑΝΤΡΙΚΗ επαγγελματικη τσαντα στα 260 ευρω! Η παραγγελια εφτασε σπιτι της το σαββατο πριν 2 μερες δηλαδη απο οτι λενε τα εμαιλ αλλα εμενα ΔΕΝ μου εχει αναφερει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ουτε για την παραγγελια ουτε για τσαντες ουτε για ψωνια ουτε τιποτα τιποτα.
Στις αρχες του μαρτη ειχε γενεθλια ο πατερας της και αμεσως σκεφτομαι ε θα πηρε μια τσαντα για αυτην και μια για δωρο του πατερα της και θα το ξεχασε.... οποτε την ρωταω σημερα "τελικα στον πατερα σου πηρες τιποτα για δωρο που σκεφτοσουν?" "ΟΧΙ μου λεει δνε βρηκα κατι να μου αρεσει να του παρω" και εδω ειναι που με πιανουν τα διαολια μου αρχιζω και νευριαζω,φωναζω,βριζω καταριεμαι τους παντες (αφου φυσικα της το ειχα κλεισει χωρις να της πω τιποτα απο αυτα που ανακαλυψα).
Το σαββατο που μας περασε πηγε με την μανα της για ψωνια και απο οτι μου ειπε πηρε μια τσαντα κοκκινη ακριβως σαν αυτη που ειδα στην παραγγελια! αλλα δνε μου ειπε τιποτα οτι την παραγγειλε μια βδομαδα πριν αλλα οτι την πηρε το σαββατο απο τα μαγαζια και μαλιστα στα 60 ευρω! αντι τα 100 που λεει η παραγγελια.
Εγω το παραδεχομαι απο χθες ΔΕΝ σκεφτομαι λογικα αλλα καθαρα με συναισθηματικη φορτιση και πολλα νευρα ετσι δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο μπορει να μου απεκρυψε αυτη την κατα τα αλλα "ασημαντη" πληροφορια??? Σας λεω τα λεμε ολα μεταξυ μας συμπεριλαμβανομενου και τετοια πραγματα οπως ψωνια ακομα και αλλαγη οδοντοκρεμας και κανουμε κριτικη ποιος εχει την καλυτερη για πλακα... ειλικρινα δεν βρισκω κανεναν λογο για τι να μου λεει ψεματα και εχω νευριασει τοσο πολυ γιατι τωρα σκεφτομαι τι μπορει να συμβαινει πισω απο αυτη την παραγγελια και πως μπορει να εδωσε τοσα λεφτα για μια αντρικη τσαντα που τελικα δεν ειναι για τον πατερα της Η ειναι και δεν μου το λεει? αλλα για ποιο λογο να μην μου το πει? δεν βγαζω κανενα νοημα,εχω τρελαθει με αρνητικες σκεψεις και πολυ ασχημα πραγματα, θελω να μου πειτε την γνωμη σας