θελω να θέσω αυτό το ερώτημα προς όλους εσάς , έχωντας επισκεφθεί 2-3 ψυχιατρους ,έχω διαπιστώσει οτι πρέπει να την πίνουν οι περισσότεροι εσείς τι πιστευεται για το θέμα το έχω απορία!
Printable View
θελω να θέσω αυτό το ερώτημα προς όλους εσάς , έχωντας επισκεφθεί 2-3 ψυχιατρους ,έχω διαπιστώσει οτι πρέπει να την πίνουν οι περισσότεροι εσείς τι πιστευεται για το θέμα το έχω απορία!
Την πίνουν ;;;;;
??????
Τον πίνουν, έχω ακούσει
Τι πίνουν, έχω ακούσει
Την πίνουν, όμως ποτέ
είδες τι μαθαίνεις;
Δεν έμαθα ακόμα.
Αφού δε μου ειπες.
χαιρομαι που βοήθισα :)Quote:
Προσωπικά δεν έχω επισκεφθεί κανέναν ακόμα, και δεν ξέρω... αλλά μ΄ έκανες και γέλασα πολύ φιλαράκι....
Τα ειχα με μια που σπουδαζε ψυχολογια ηταν 37 και εγω 27 και επινε γυρω στα 20 χρονια.εχω εναν φιλο ψυχολογο με μεταπτυχιακο στην απεξαρτηση και στην κοινωνικη ψυχολογια και πινει και πολλα ξιδια και τσιγαρα.Αλλα ο κορυφαιος ειναι ενας φιλος μου που κανει αυτην την στιγμη ειδικοτητα ψυχιατρικης πρωην πολιτοξικομανης πλεον μονο κανναβη και εμεινε μια φορα απο πρεζα γιατι ειχε μεσα ποντικοφαρμακο πηρε ψυχοφαρμακα 3 χρονια και τωρα ειναι κομπλε μονο τσιγαρα πινει.Αυτος ομως θα γινει ενας θεραπευτης που θα εχει εμπειρια και στην εξαρτηση και στα ψυχοφαρμακα εννοω τα εχει βιωσει και θα μπορει να εχει ενσυναισθηση με τον ασθενη.
...τι σημείανει,την πίνουν? ποια?
αν πίνουν μαύρο,εννοεί ο ποιητής.........
Δεν ξερω αν την πινουν , αλλα καποιοι την παιζουν σιγουρα . . .
Μπορεί...κάποιοι που γουστάρουν το χόρτο,μπορεί κ να πίνουν....
Κάποιοι μπορεί κ να έχουν ψυχολογικά προβλήματα κ να φαίνονται λίγο κάπως ή να παίρνουν ψυχοφάρμακα!
Η πλειοψηφία, σίγουρα κάτι παίρνει. Τώρα τί είναι αυτό το κάτι...ένας θεός ξέρει....
τι φαση doctor greenthumb ?
http://www.youtube.com/watch?v=lj9FVlEtknU
αφου ανθρωποι σαν εσας ειναι κι αυτοι, γιατι να μην την παιζουν, να μην την πινουν, και οτι αλλο ? εχω ακουσει κι αυτο που λεει η Ντιανα, συνηθως οσοι σπουδαζουν ψυχολογια εχουν τα σοβαροτερα ψυχολογικα, και το κανουν για να βοηθησουν πρωτα τους εαυτους τους.
ας αναφερω κι εγω περιστατικο, ειχα γνωρισει καποτε διευθυντη ψυχιατρικης κλινικης μεγααααλου νοσκομειου των Αθηνων, ψυχιατρο με ενα κατεβατο πτυχια, που εβγαζε το πακετο απο το γραφειο του, επαιρνε ενα τσιγαρο, εσκιζε το χαρτακι, επαιρνε τον καπνο στο χερι του, τον εβαζε στο στομα του, και τον ματσουλαγε σαν τσιχλα. Τι τον εκανε μετα τον εφτυνε τον καταπινε δεν εχω ιδεα, αυτο δεν το ειχα δει.
Ενδιαφέρον .....
καλα, δεν ειναι καμια μεγαλη διαστροφη αυτο... συγκαταλεγεται στο καπνισμα, απλα ο καπνος δεν παει στα πνευμονια. το συνηθιζαν παλιοτερα κι ακομα και τωρα καποιοι βορειοι λαοι. αν δεις κανεναν με μαυρα δοντια, πιο μαυρα κι απο τα γκριζοκιτρινα του καπνιστη, πιθανον να μασαει καπνο...
...αυτο το θεμα μου θυμίζει έναν γνωστο μου που κάπνιζε παλια μαυρο και μου έλεγε πως όσο ήταν στη χρήση, ένιωθε πως όλος ο κόσμος γυρω του έκανε το ίδιο.
Καλα δε μιλαμε για διαστροφες εδω, μην τις πιασουμε αυτες αστο :p
Κ εγω αν ημουν ψυχιατρος η ψυχοοτιδηποτε , κ ακουγα ολη μερα τις μ@λ@κιες των ασθενων , ε , κατι θαπαιρνα για να ξελαμπικαρω .