Ειμαι δειλος και φοβαμαι την απορριψη
Καλησπερα!Το προβλημα μου αφορα τη δικη μου ψυχολογια προσωπικα απεναντι στις κοπελες... ειμαι 20 χρονων, σε μια ηλικια που ολοι γυρω μου εχουν σχεση, πολλοι φιλοι μαλιστα λογω και της ηλικιας αλλαζουν τη μια κοπελα μετα την αλλη κτλπ! εγω ομως ειμαι πανω απο ενα χρονο μονος μου... αισθανομαι οτι με πιεζει ο χρονος και οτι τα φοιτητικα χρονια περνανε και στη τελικη δε θα χω ζησει ποτε καποιον μεγαλο ισως ερωτα! δε αναφερομαι σε πραγματα που βλεπουμε σε ταινιες αλλα σε μια αμοιβαια ελξη, σε χαρουμενες στιγμες, σε πραγματα που τελικα θα εχω να θυμαμαι απο μια κοπελα! δεν ειμαι ο τυπος που κανει σχεσεις του ενος μηνα, ποτε δε το εκανα! οταν ημουν σε σχεση ημουν αποκλειστικα εκει! απο την αλλη ειμαι και πολυ ντροπαλος..δε θα με ελεγα ασχημο ουτε τοσο μαζεμενο γενικα...στη παρεα συνηθως ειμαι το ατομο που θα κανει τη περισσοτερη πλακα,θα πειραξει τους αλλους κτλπ! με τις κοπελες ομως δε ξερω τι μου συμβαινει... τρομαζω λες και ειναι κανενας αθλος ολο αυτο... πριν μερικες μερες ενιωσα οτι υπηρχε μια αμοιβαια ελξη με κοπελα στο λεωφορειο...κοιτιομασταν ολη την ωρα,ηρθε διπλα μου,κατεβηκαμε στν ιδια σταση κ ενω προχωραγε μπροστα μου κοιταγε συνεχως πισω να δει αν ακολουθουσα... καταληξη? εφτασα σπιτι χωρις να της μιλησω ενω εβριζα τον εαυτο μου απο μεσα μου γιατι δε βρηκα το θαρρος... τι φοβαμαι? γιατι?? δε μου βγαινει να παω να μιλησω σε καποια,αισθανομαι οτι θα μου κοπουν τα ποδια...δε ξερω τι να κανω πια κουραστηκα να νιωθω οτι αποκλειστικα εγω ευθυνομαι για το οτι ειμαι μονος μου τη συγκεκριμενη περιοδο! εγω φταιω γιατι δε πηρα ποτε το θαρρος να κανω καποια κινηση...αλλα και που το σκεφτομαι αυτο παλι φοβαμαι να κανω κινηση,παλι θα κολλησω,παλι θα τα περιμενω ολα απ τους αλλους...δε ξερω πως να το διορθωσω..εσεις τι προτινετε? προσπαθω να το δω σαν κατι απλο και φυσιολογικο το να παω να μιλησω σ μια κοπελα π μου αρεσει και αν με απορριψει οκ ολα παιζουν...αλλα δε καταφερνω να το δω ετσι στο τελος! φοβαμαι, και δε ξερω αν ειναι η απορριψη αυτο που φοβαμαι ή οτι εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση! νομιζω οτι ειναι το δευτερο γιατι συχνα πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται "τι εχω εγω για να αρεσω σ εκεινη?"! τι ειναι αυτο π τελικα φταιει?