ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; Ε;
βλεπω πολυ συχνα, σε διαφορους τονους και με διαφορους τροπους, ειτε με παραπονο, ειτε με θυμο, ειτε με απαιτηση, ειτε με απαξιωση,ειτε κατηγορητικα (!) να εκφραζεται αμεσα η εμμεσα η αποψη οτι το φορουμ ειναι μονο για ατομα με ψυχολογικα προβληματα η ψυχικες ασθενειες.
το εχω δει πολλακις μαλιστα σαν επιχειρημα, ελλειψει (παντα) κανονικων επιχειρηματων: "τι κανεις εσυ στο φορουμ, εφοσον δεν εχεις προβλημα" η "εφοσον λες οτι δεν εχεις προβλημα" κλπ κλπ κλπ.
η δικη μου αποψη και λογω των ορων χρησης, αλλα και ... γενικα, ειναι οτι το σαιτ αυτο αλλα και το φορουμ ειναι για ατομα που ενδιαφερονται η/και θελουν να συζητησουν για θεματα που απτονται της ψυχολογιας αλλα ΚΑΙ της ψυχικης υγειας.
και τα θματα αυτα, αν δειτε τις κατηγοριες θεματων, φαινονται ποια ειναι, ειναι ...σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μπορει να αφορουν συμπεριφορες ειτε "υγιεις" ειτε "ασθενεις"..
να θυμισω επισης οτι ενα διαγνωσμενα "υγιες" ατομο, δεν εχει μονιμα υγιη συμπεριφορα, shit happens..
να σχολιασω ακομα, οτι θεωρω οτι η διαχειριση δινει παντα περισσοτερες ευκαιριες σε ατομα που δειχνουν/θεωρει οτι εχουν προβληματα, χωρις να το διαλαλει.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ, αλλα ειναι ανθρωποι κι αυτοι και συχνα ξεγελιουνται απο καποιους με χειριστικη διαθεση ,που εκμεταλλευονται την ανοχη αυτη...
μερικα απο αυτα τα ατομα ομως, δυστυχως αντι να το εκτιμησουν, εχουν κανει την ασθενεια η "ασθενεια" τους σημαια και επιχειρημα για να βρισκονται στο απυροβλητο Ο,ΤΙ κι αν κανουν, ο,τι κι αν πουν. εδω μπαινει και η μεγαλη συζητηση, που σταματαει η "ασθενεια" και που ξεκιναει ο παλιοχαρακτηρας.
ευτυχως, υπαρχει ενα οριο στην ανοχη και θεωρω οτι παρα τα προβληματα, η ισορροπια μπαλαντζαρει, αλλα κρατιεται σε καλα επιπεδα...
παρολα τα παραπανω, αν υπαρχει παρανοηση και το φορουμ αφορα μονο ασθενεις η γενικοτερα ανθρωπους με σοβαρα προβληματα. ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα, θα ηταν καλο να διευκρινιστει για να μην συνεχιζεται η αστεια συζητηση "τι εχεις εσυ, με ποιο δικαιωμα γραφεις εδω, εγω εχω προβληματα και δικαιουμαι να γραφω χωρις αντιλογο"....
εσεις τι αποψη εχετε?
το φορουμ αφορα μονο ασθενεις?
δεν αφορα μονο ασθενεις, αλλα θα επρεπε?