Καλησπέρα στην παρέα...
Καινούργιος στο foroum και καινούργιος (μάλλον στον χώρο της διπολικής διαταραχής). Η διάγνωση έγινε από μια φίλη μου ψυχολόγο και κάτι τέστ που με έβαλε να κάνω τα οποία και χτύπησαν κόκκινο. Πέρα από αυτό δεν έχω κάνει κάτι άλλο για αυτό, ίσως πρέπει γιατί υπάρχουν πολλές φορές που νιώθω να μου τρώνε την ψυχή όλα αυτά τα πράγματα...
Γενικότερα, ήμουν ένα αρκετά κλειστό άτομο που κράταγα τις βαθύτερες σκέψεις και τα πραγματικά μου συναισθήματα βαθιά μέσα μου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου (αν και είχα πολλές διακρίσεις, τρόμαξα να τελειώσω ανάλογα στην φάση που βρισκόμουν - υπήρχε περίοδος που παρακολουθούσα δύο μεταπτυχιακά και υπήρχε και περίοδος που δεν έμπαινα στον κόπο να διαβάσω απολύτως τίποτα, έβγαινα έπινα κραιπάλη πραγματική, περίοδος που με απασχολούσε μόνο το γυμναστήριο, περίοδος που ήμουν πολύ αδύνατος μέχρι πολύ χοντρός από 70 έως τα 120, ή περίοδος που δεν έκανα απολύτως τίποτα, δεν είχα όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι να φάω να βγω έξω να κάνω μπάνιο). Η ζωή μου γενικότερα ή θα ήταν πολύ δραστήρια η θα ήταν μια σκέτη σαπίλα χωρίς νόημα ή ουσία γεμάτη αρνητικές σκέψεις...
Δεν έχει νόημα να περιγράψω παραπάνω γιατί στους περισσότερους είναι γνωστή... Απλά τον τελευταίο καιρό δεν με χωράει ο τόπος θέλω να τα παρατήσω όλα και να φύγω, ήδη παράτησα μια δουλειά (με πολύ καλές προοπτικές - χωρίς λόγω απλά μόλις είχα το πρώτο επεισόδιο έγινε και γενικά δεν μπορώ να στεριώσω πουθενά). Χωρίς να περιαυτολογώ έχω αρκετές δυνατότητες απλά όταν δεν με νοιάζει, απλά δεν με νοιάζει με ότι αυτό συνεπάγεται...
Ξεκίνησα κάποιες οικοδομικές εργασίες στο πατρικό μου και έχουν περάσει 4 χρόνια και μια προχωράμε μια όχι...
Δεν ξέρω τι να κάνω και εδώ στην επαρχία που βρίσκομαι τώρα δεν θέλω να ζητήσω βοήθεια, δεν έχω και τα χρήματα τώρα άλλωστε για να το κάνω. Αν και ο βαθύτερος λόγος είναι πως φοβάμαι να το κάνω αυτό το βήμα. Ίσως με έχω συνηθίσει, ίσως αυτός είμαι και δεν έχω λόγο να το αλλάξω, προσπαθώ να το αποδεκτώ αλλά δεν αντέχω άλλο τις περιόδους κατάθλιψης και τον τρόπο περισσότερο με τον οποίο είναι να ξεκινήσουν...