Originally Posted by
Remedy
δεν μιλησες καθολου για γυναικες.
εφοσον το αιτημα σου ειναι η φιλια, γιατι δεν επιδιωκεις φιλιες και με γυναικες?
το γεγονος οτι ενω μιλας για φιλια, αναφερεσαι μονο σε ανδρες και σε απογοητευση, μαζι με το οτι δεν νοιωθεις καλα για την ομοφυλοφιλια, δεν την εχεις κοινοποιησει, δεν εχεις προχωρησει ερωτικα, μου δημιουργουν την πεποιθηση οτι μπλεκεις την φιλια με τον ερωτισμο....
δηλαδη, οτι κατα βαθος ή και υποσυνειδητα ακομα, στην ανδρικη φιλια που θελεις και δεν εχεις καταφερει να αποκτησεις, θα επενδυσεις και ερωτικες προσδοκιες, ερωτικο ενδιαφερον, ενω δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα βρεις καποια ανταποκριση αν δεν φροντισεις να απευθυνθεις μονο σε γκει ανδρες.
μπλεκει το πραγμα δηλαδη....
η γνωμη μου ειναι οτι πραγματι χρειαζεσαι μερικους κοντινους και εμπιστους φιλους.
το καλυτερο κατα τη γνωμη μου θα ηταν για σενα να βρεις γκει ατομα να κανεις παρεα, ειδικα διοτι εχεις αυτες τις αναστολες. θα μπορεις με αυτους να συζητας ανετα αυτα που νοιωθεις και θελεις και ισως η δικη τους καλυτερη ένταξη σε βοηθησει να απελευθερωθεις καπως κι εσυ και να ζησεις αυτο που εισαι, απενοχοποιημενα.
οι γυναικες, ακομα και οι στρειτ, ειναι κατα κανονα gay friendly ατομα και θα μπορουσες να βρεις εκει στηριξη και παρεα.
οι στρειτ ανδρες αντιθετα, ειναι οι περισσοτεροι ομοφοβικοι ειτε φανερα , ειτε κρυφα και νομιζω οτι το να επιδιωξεις φιλιες μαζι τους τωρα που εισαι ακομα φοβισμενος για το πως θα εκδηλωθεις ερωτικα, θα σε παει πισω, ασε που αν σου προκυψει ερωτικο ενδιαφερον για καποιον απο αυτους, θα ζησεις οδυνηρη ματαιωση. για ποιον λογο να το κανεις?
βεβαιως, οποιαδηποτε στιγμη συναντησεις ανοιχτομυαλα ατομα ειτε στρειτ ειτε γκει να επιδιωξεις παρεα μαζι τους, δεν το συζητω.
απλα λεω οτι εφοσον εισαι τοσο ζορισμενος, να αποφυγεις για αρχη παρεα με τοξικα ατομα, ομοφοβικα. μονο περισσοτερο αγχος θα σου προκαλεσουν.