μου λειπεις παππου μου...
πανε 3 μηνες και κατι...
αρχισες να μην τρως..να μην πινεις νερο... απλα να εχεις μια συριγγα και να ξεδιψας λιγο το στομα σου με το νερακι που ετρεχε στο λαιμο σου... ξεγελουσεσ τον εαυτο σου παππου μου...
τις τελευταιες μερες ημουν συνεχεια εκει μαζι σου δν η6ελα να σε αφησω... ηταν και η γιαγια εκει μαζι τα καναμε ολα... σε ετριβα στην πλατουλα σου και ανακουφιζοσουν...
καταραμενος καρκινος!!! γτ να παει στους καλουσ αν6ρωπους?
γτ σε σενα παππουκα μου...?
την τελευταια μερα ημουν συνεχεια διπλα σου εκει μαζι σου... σε ετριβα και σου γεμιζα την συριγγα για να πινεις νερο..
μου μιλουσες τοσο γλυκα.. με χαιδευες... περνουσαν οι ωρες και αρχισες να χειροτερευεις σε εβλεπα το ενιω6α.. πηγα χορο γυρισα και εσυ στν ιδια κατασταση... ηρ6ε ο γιατρος σε ειδε δν ειχες καθολου οξυγονο παππου μου...
ρωτησα τν γιατρο? "6α το βγαλει το βραδυ ε?" και μου απαντησε "ναι κοριτσι μου"
γτ γιατρε? γτ μου ειπες ψεματα?
γαλανοματη μου πονουσεσ πολυ μου το ελεγεσ... ανεβηκα για λιγο στο σπιτι και ηρθε ο μπαμπασ... και τοτε που κοπηκαν τα ποδια...
ο γιος σου παππου μου , μου ειεπε οτι πε6ανες.. αρχισα να ουρλιαζω να χτυπιεμαι δν η3ερα τι εκανα... γτ εφυγεσ? γτ?
ο αδερφος μου χαλια ο γιωργακης μασ εκλεγε εγω τι επρεπε να κανω? πως να αντε3ω αυτο που συνεβαινε? αλλα πως να κρατιεμαι για να μν με βλεπει ο μικρος μασ?
το πρωτο που ειπε ο εγγονος σου 3ερεισ τι ειναι παππου? "ειμαστε πολυ μικροι για να χασουμε τον παππου μας"
εγω 16 ο γιωργος 13,,, γτ εφυγες τοσο νωρις? ουτε 70 δν προλαβες να γινεις!!
ευχομαι απο εκει πανω να με βλεπεις... και στον γαμο μου να χορευεις καλαματιανα και συρτους οπως μου ελεγεςακομα και απο εκει πανω... μν 3εχασεις την υποσχεση σου!!
κοντευει καλοκαιρι... εγω σε ποιον θα ερχομαι να κανω πασαρελα και να μου λεει οτι ειμαι ομορφη οταν θα φευγω για τν χορο? και ποιοσ θα μου γκρινιαζει οταν θα κατεβαζω αργα το πατζουρι? ααα ρε παππου μουυ μου λειπεις τοσο πολυ!!!
3ερω οτι με ακους και οτι με βλεπεις!! καθε βραδυ ειμαι σιγουρη οτι με ακους να σου τραγουδαω πριν κοιμη6ω... [I][B][U]"ολα σε θυμιζουν απλα και αγαπημενα πραγματα δικα σου καθημερινα σαν να περιμενουν κι αυτα μαζι με μενα να ρθεισ κι ας χαρα3ει για στερνη φορα... σε αγαπαω αγγελε μου... να μας προσεχεις!!