γεια σας λοιπον.... πως νιωθετε σημερα? εγινε κατι που σας αλλαξε την μερα?
Printable View
γεια σας λοιπον.... πως νιωθετε σημερα? εγινε κατι που σας αλλαξε την μερα?
Όχι κάτι το ιδιαίτερο.Εκτός αν η γαμάτη τούρτα που έφαγα μου πρόσθεσε λίγο βάρος παραπάνω χαχα
τι λες;;; και γιατι εφαγες τουρτα;; ποιος -α γιορταζει;;
Τπτ βαριεμαι...
Δεν εχω τι να κανω...Εχω κατι ψιλοδουλειες και μετα δε ξερω..Ισως παω για κανα καφε...Η να κατσω να καθαρισω ;;;;χμμ
κοπέλα93 αυτα ειναι να το χαιρεσαι το ατομο της οικογενειας σου :)
στειλε και δω κανενα κομματι αγαπω σοκολατα <3
Nocash εγω θα εκανα τισ δουλειες του σπιτιου μου και μετα θα πηγαινα και για καφε στο καπακι :Ρ
προς το παρων μολις γυρισα απο την γιαγια και τον παππου μου και εκατσα στο πσ.. και ακουω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=_2n8Dk0DEuM δν 3ερω γτ μου κολλησε ο κουρκουλης :Ρ
γρηγορα γρηγορα στειλεεε εναα αντεε :Ρ
τιποτα :)
[QUOTE=κατερίνα κ. πως νιωθετε σημερα? εγινε κατι που σας αλλαξε την μερα?[/QUOTE]
Ποια μερα , κοιμομουνα απο τις 10πμ μεχρι 19.30 , ωραιο πραμα ο υπνος ....
νιωθω πολυ καλυτερα πηγα ταξιδακι στο εξωτερικο κ ηρεμισα :-)
Macgyver και εγω 6ελωωω μακαρι να μπορουσααα πολυ ωραιο πραμα ο υπνοςςςςςςςς
αλεξανδρε που πηγες?
πηγα ενα ταξιδακι στο αμστερνταμ γιατι αν δε παω καπου θα σημιωθουν εκρηξεις στον εγκεφαλο μου το εχω αναγκη για να αποφορτιστω...
πολυ ωραιαα :) και καλα εκανες! καλα να περνας!
Τελικα ουτε δουλειες εκανα ουτε για καφε πηγα...Γυρισα διαβαζα κατι βλακειες στο νετ και τωρα μαγειρευω κανα ζυμαρικο να φαω μιας και ειμαι μονος μου... :-(
καλη σου ορεξη λοιπον! εγω εφαγα μια υπεροχη σαλατα του σεφ γιαμιι :ρ
Tι σαλατα δεν μ "πιανονται" αυτα εμενα..
Ουυφφ
Ολα σκατα ρε γαμωτο...
Ολη μερα σκεφτομαι διαφορα :-(
χαχαχ :Ρ γτ ολα σκατα ? αν θελεις πες μου :) νουμερο 1 ψυχολογα εγω :Ρ
Koιτα ολα ειχανε ξεκινησει απτο σκεπτικο οτι ειμαι ασχημος και εχω μεινει πισω σε εμπειριες...
Τωρα πια ομως δεν μπορω να προσδιορισω τι ακριβως με καταθλιβει :-(
τι εννοεισ " εχω μεινει πισω σε εμπειριες" ?
κανενασ ανθρωπος δν ειναι ασχημος ολοι μας εχουμε κατι 3εχωριστο αποτε παμε παρακατω.
ποσο χρονων εισαι?
ασχολησε με κατι ενδιαφερον αυτο το καιρο ?
21 θα γινω τον ιουνιο..
Οταν λεω εχω μεινει πισω σε εμπειριες εννοω οτι οι σχεσεις μ με το αλλο φυλο ειναι λιγες..
Οχι δεν ασχολουμαι με κατι απλα δουλευω-δουλευω-δουλευω..
μικρος εισαι και εσυ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ανσφαλειες και να θεωρεις τον εαυτο σου ασχημο ΠΡΕΠΕΙ να εχεις αυτοπεποιθηση!
και οσο για τις σχεσεις που εχεις εισαι μικρος κατα τν γνωμη μου για να εχεις και τις πολλες σχεσεις..
Kατερινα , τις ανασφαλειες τις εχεις η δεν τις εχεις , οπως κ την αυτοπεποιθηση . Δεν υπαρχει πρεπει .
Εντάξει ίσως είναι και έτσι...αλλά αμα προσπαθείς να είσαι καλά με τον εαυτό σου μπορείς να βρεις και αυτοπεποίθηση και όλ
α!
Όντως, δυστυχώς όποιος έχει ανασφάλειες από φυσικού του δε ξεμπλέκει εύκολα, ειδικά όσο η ζωή του είναι μίζερη... Μακάρι κάποτε να αλλάξει
Ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα να τα καταφέρνει όλα!όλη η ζωή μας είναι μια δοκιμασία και άλλοι δοκιμαζομαστεα,άλλοι προσπαθούμε να φτάσουμε στην κορυφή άλλη έστω στην μέση και άλλοι αυτοί που φοβούνται μένουν στάσιμοι εγκλωβισμένοι σε ένα κενό και μια ανασφάλεια!
Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται αγάπη και χαμόγελα και εγώ είμαι εδώ για να τα προσφέρω:)
Macgyver οποιος θελει μπορει!
Εagle guy τιποτα!
Ειναι κανεις εδω;
Βαριεμαι φιλε.... :-(
Περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παω μαγαζι να περασει λιγο η ωρα να πιω κανα καφε να κανω κανα τσιγαρο...
Πφφφ πρεπει να βρω κοπελα να ξεχαστω λιγακι... :-/
Νυχτα παρτηηηηη
Τη σκεφτομαι ξαναααααα
Καααανει παρτυυυυ
Το χθες και με ποναααααα...
Ασχετο αλλα ελπιζω να μην βρεξει...Οχι παλι :-(
ηρθα και γωω :Ρ χαιρε κοσμεε !!
Τωρα επεστρεψαααα....
Ανεβηκα λιγο...
Πιο ορεξατος...
Θελω να παρω και τηλεφωνο καποια ατομα π ξεχασα και εγραψα τελειως...
:-)
Σας αγαπω ολους ακομα και τον σπασικλα του φορουμ...
Άντε έτσι μπράβο χαίρομαι :)