αποπροσωποιηση/αποπραγματοποιηση
Γεια σας!!Καταρχην να πω οτι ειμαι 17 χρονων ειμαι γενικα πολυ αγχωδης απο μικρος κυριος με τα θεματα της υγειας μου οταν ημουν 14 ειχα κατι σαν κρισεις πανικου για ενα διαστημα και η ψυχολογια μου ηταν παρα πολυ ασχημη ομως σιγα σιγα χωρις να το καταλαβω περασε ολο αυτο και ημουν μια χαρα ολα αφτα τα χρονια αν εξερεσουμε τους τελεφταιους 3 μηνες μετα απο καποιες βλακειες που εκανα (χρηση χασις) την τελεφταια φορα επαθα κριση πανικου και απο την επομενη μερα αποπροσωποιηση δεν ηξερα τι ηταν ολο αφτο νομιζα οτι το χασις μου δημιουργησε ζημια οτι εχω παθει σχιζοφρενεια οτι εχω καποια σοβαρη ψυχασθενεια το ειπα στους γονεις μου και πηγαμε σε ψυχιατρο μου ειπε πως δεν ειναι ουτε σχιζοφρενεια ουτε τιποτα απο αφτα που φοβομουν μου ειπε πως το χασις σε καποιους ανθρωπους δημιουργει τετοιες αγχωδης διαταραχες και ειμαι και εγω μεσα σε αφτους μου προτεινε ενα αντικαταθληπτικο για να τελειωσει πιο γρηγορα ολο αφτο ομως εγω δεν ηθελα καθολου να παρω καποιο φαρμακο και εχω ξεκινησει ομοιοπαθητικη καποια συμπτωματα της αποπροσωποιησης εχουν φυγει οπως αυτο που ενιωθα οτι τα κανω ολα μηχανικα σαν ρομποτ η αφτη η ονειρικη αισθησει δεν υπαρχει ομως συνεχως νιωθω την ζωη μου 'ξενη' με πιανει αφτη η αισθηση του ποιος ειμαι? τι ειμαι? νιωθω ξενο τον εαυτο μου τα σπιτια μου (μενουν χωριστα οι γονεις μου) ακομα και τωρα που γραφω νιωθω σαν να μιλαω για καποιου αλλου την ζωη και αφτο με φρικαρει πολυ.. ειναι απο την αποπροσωποιηση και αφτο? αν καποιος γνωριζει αν μπορει ας μου πει ευχαριστω