Τελικα εχει ξεπερασει κανεις την αγχωδη διαταραχη;
Καλησπερα σας,
Εχω ταλαιπωρηθει πολυ τα τελευταια 6 χρονια στη ζωη μου με τα σκαμπανευασματα του αγχους. Κ οταν λεμε αγχος αναφερομαι μεχρι κ σε σημειο καθημερινων πρωινων εμετων απωλεια ορεξης σκεψεις να θες να κοβεις η να σπας...εχω περασει απο σεροξατ με ειχαν βοηθησει μαζι με ζαναξ κ ημουν καλα μπορω να πω...αν κ μετα απο καθε χωρισμο επεφτα στα ιδια η απωλεια ορεξης η φουντωμα στο αγχος...πριν απο χρονο ειχα παει με μια γυναικα πολυ μεγαλυτερη μου που ειχε γιο σχεδον στην ηλικια μου κ αντρα ο οποιος βεβαια ζουσε με αλλη. Τις προαλλες με πιασε μια σκεψη αγχος τι εκανα κ αν το μαθουν γιος κ αντρας θα χω συνεπειες κ γενικα μια αηδια για τον εαυτο μου...το αγχος μου ανεβηκε κατακορυφα κ αρχισα σιπραλεξ με το γιατρο κ ζαναξ...2 βδομαδες παιρνω 10-15mg κ ακομη εχω πολυ ενταση κ δεν μπορω να ηρεμησω...δεν θελω να παρω αντιψυχωσικα...
Τελικα παιδια υπαρχει ελπιδα για θεραπεια; Μηπως τελικα βαδιζουμε σε ενα δρομο πλουτιζωντας ψυχιατρους γεμιζοντας τον οργανισμο χημεια κ κακες ορμονες; Εχω καποιες αντιληψεις κ το αγχος ειναι τοσο υποσυνειδητο που δεν μπορω με τη λογικη να πω ηρεμησε...λυπαμαι να στενοχωρω τους δικους μου. Πηγαινω με το ζορι στη δουλεια εχω σπουδασει τοσα στη ζωη μου κ θα ανταλλαζα τα παντα με την ηρεμια μου...φοβαμαι μην μου στριψει τελικα κ νοσηλευτω...πως θα βρω τροπο να βιωσω κ να μαθω τη ριζα του αγχους...δεν εχω πολλα λεφτα για ψυχαναλυσεις...
Εχει κανεις εμπειρια τετοια...κ τωρα που γραφω εχω ενταση κ νευρα...δεν κοιμαμαι καλα...
Δεν νομιζω πως τα παιδια με αγχωδεις διαταραχες ειναι προβληματικα...μηπως τελικα μεγαλωσαμε με μια ιδεατη εικονα κ τωρα που βιωνουμε τι συμβαινει δεν το αντεχει το υποσυνειδητο;
Μηπως η ζωη θα κυλαει με ηρεμηστικα;
Βοηθεια