Ποιά πιστεύετε πως είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του ζωδίου σας;;;
Οποιος ενδιαφέρεται για χαλαρή συζήτηση περι ανέμων και υδάτων,συμμετέχει!!!!
Printable View
Ποιά πιστεύετε πως είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του ζωδίου σας;;;
Οποιος ενδιαφέρεται για χαλαρή συζήτηση περι ανέμων και υδάτων,συμμετέχει!!!!
ταυρος με ωροσκοπο καρκινο. οπου καρκινος = προβλημα, οπου ταυρος = κολλημα. συνδιασμος που δε μπλεκεις. τα προτερηματα ας τα πουν αλλοι.
διδυμος με ωροσκοπο ζυγο αερα πατερα ενα πραγμα!!!
Ο ωροσκόπος είναι απλά αυτο που βγαζεις προς τα έξω. Πως σε βλέπουν οι άλλοι δηλαδή, δεν επηρεάζει σε κάτι το ζώδιο.
για μας λαμυα εχετε να πειτε κατι η δεν εχουμε σωτηρια???
Χαχαχαχαχαχα...όντως δεν έχετε σωτηρία!!!!
Πλάκα κάνω. Λοιπόν ξεκινάω. Θετικά: Εξυπνάδα, ζωηράδα, χιούμορ, ομιλητικότητα (να μη γίνω κακιά και πώ φλυαρία). Κάνετε 180 πράγματα μαζι... Μπορει να μιλάς στο κινητό ενώ παράλληλα εισαι στο λαπτοπ σου και ταυτοχρόνως τρως..
Ετοιμολογία, λογικη, με κυμαινόμενες διαθέσεις!!
Αρνητικά: Επιφανειακός, ασταθής, δεν παίρνετε στα σοβαρά σχεδόν τίποτα. Υπάρχει μια πλευρά σας που σας κάνει εχθρικούς στους συναισθηματισμούς,ρομαντι� �μους.....
ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο , πες μου lamya τι σημαινει σε περακαλω.
αιγοκερως και πεφτω ολο σε κοπελες κριους ελεος :/
εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο διδύμους... ο αδερφός μου είναι δίδυμος.. δηλαδή ταιριάζουμε ;
γράψε λάθος παρθένος είναι ο αδερφός μου... :S
Κατ'αρχην ο ωροσκόπος σου σε κάνει να δειχνεις στους άλλους το ακριβώς αντίθετο απο αυτο που είσαι. Φαινεσαι μυστηριώδης, διανοούμενος και κλειστός χαρακτηρας.
Ως προς το ζώδιο σου είσαι πράος, τελειομανής, δίνεις βάση στην εξωτερική εμφάνιση, έχεις καλλιτεχνικές τάσεις. Ισορροπείς και ολοκληρώνεις μόνο μέσω των άλλων (ειτε στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα). Ρομαντικός, διπλωμάτης. Σου αρέσει η πολυτέλεια και τα ωραία πράγματα,πχ ρούχα,κοσμήματα κλπ.
Τα αρνητικά σου είναι η αναποφασιστικότητα, πολλες φορές οι συγκρισεις που κάνεις, καθως επίσης και η τελειομανία που ανέφερα πριν σαν προτερημα, σε μεγαλο βαθμό μπορει να απαοτελέσει και ελαττωμα..
Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο....
Ακούω!!!!
o ωροσκοπος πως βγαινει?
Χαχαχαχαχα... ασε να μαντέψω... εεεεεμμμ Γλωσσοκοπάνες; επιθετικές; παρορμητικές; θέλουν να έχουν παντού τον έλεγχο;
Και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως μπλέκετε; γιατι σαν ζωδια δεν ταιριαζετε..
Οπότε πάρτο αλλιώς, ψάξε κάτι σε ταυρίνα που ταιριάζετε απόλυτα, σε καρκινάκι ή σε Παρθένο που είναι και το απέναντι ζωδιό του!
με τον αδερφό μου μόνο μπορώ να συνεννοηθώ εδώ μέσα
Τοξοτινα με ωροσκοπο λιονταρι, κυρια αστρολογε... Τι εχετε να πειτε για τη χαρη μου??
Λοιπόν....
Θετικά: Αναλυτικότητα, διπλωματία, σχολαστικότητα (έχετε αρρώστια με την καθαριότητα), παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα, καλλιτεχνικές τάσεις (περισσότεροι παρθένοι έχουν ταλέντο στη συγγραφή,όπως βιβλία,στίχους κλπ)
Αρνητικά:Κακεντρέχεια, ιδιοτροπία.
Τωρα με ωροσκόπο Υδροχόο φαινεσαι σιους άλλους όμορφος και καλοφτιαγμένος και άτομο ανεξάρτητο, φιλελεύθερο και επαναστατικό. Κοινωνικό και φιλικό. Λειτουργείς άψογα με την ομαδικότητα και μεσα απο οργανωσεις.
Αυτό το οφείλεις στο ότι είσαστε αδέρφια και στο ότι ο παρθένος ειναι ένας πολύ καλός ακροατής-συζητήσιμος και πνευματώδης.
Φυσικά ο κάθε άνθρωπος διαφέρει, εγω τυχαίνει να έχω στην οικογένεια, συνδυασμούς σκορπιο με παρθενο σε μανα-κόρη και σκοτώνονται!!! Κυριολεκτικά!!!
σε αυτο με τον παρθενο θα συμφωνησω οτι εχουν θεμα με τη καθαριοτητα εχω γνωρισει αντρα παρθενο που το αντηλιακο το βαζε σε σακουλακι μεσα για να μην λερωθει η τσαντα. σε γυναικες δεν ισχυει αυτο ειναι πιο χυμα.
Μια Χαρά είσαι εσυ!!!! τι να πρωτοπώ για τον Τοξότη; Περιπετειώδης, εύθυμος, κοινωνικός, ζωηρός (του αρέσουν τα ταξίδια), αισιόδοξος.
Στα αρνητικά θα πώ ότι ειστε λίγο επιπόλαιοι, δίνετε συχνα υποσχεσεις που δεν μπορείτε να κρατησετε,λίγο ασταθείς και αυθάδεις.
Με τον ωροσκόπο στο λέων φαίνεσαι μεγαλοπρεπής στους άλλους, δυναμικός με αυτοπεποίθηση και θερμός.
εγώ πιστεύω πως τα ζώδια και οι ωροσκόποι είναι αρκετά επιφανειακές θεωρίες... ο κολλητός μου είναι ιχθύς και λένε πως ταιριάζουμε σαν ζευγάρι αλλά ποτέ δεν υπήρξε τέτοια έλξη αναμεσά μας. με κράζει για την συμπεριφορά που έχω στη σχέση μου, αλλά εγώ θα 'λεγα με σιχαίνεται!!
Σίγουρα δεν ισχυουν πάντα. Πέρα απο κάποιες ομοιότητες που έχουν κατα κανόνα, απο κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος χτίζει το δικό του χαρακτήρα.
Ναι με τον ιχθυ και τον καρκίνο λένε ότι ειναι ο τέλειος συνδυασμός σαν ζευγαρι. Αλλα εγω δεν το πιστευω. Εχετε καρμική σχεση με διδύμους,αιγόκερους και κριούς (με τους οποίους ταιριάζετε πολύ στο σεξουαλικό τομέα). Απλα ειναι δύσκολη η συμβίωση με τους τελευταίους. Η θα αγαπηθείτε και θα παντρευτείτε και θα 'στε μαζι για πάντα ή θα γίνετε εχθροί για πάντα...
με τοξότη πώς τα πάω; όχι σαν σχέση, σαν μαμά-κόρη. χάλια;
Σαν ζωδια ειναι αντίθετα... Το παιδί σκορπιός είναι ευαίσθητο και διαισθητικό. Χρειάζεται ενθάρρυνση να δειξει τα συναισθήματα του. Θελει να κρύβει καλά την ιδιωτική του ζωή και οι γονείς πρέπει να δείξουν τρομερή υπομονή και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του!
Δεν ξέρω πως τα πάει η μαμά σου στον τομέα αυτο, αν σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι και την διακριτικότητα στις ωρες αυτοσυγκέντωσής σου. Επειδή για σενα είναι ιερές...
Απο την άλλη ο επιφανειακός και λίγο ζαμαν φου χαρακτήρας του τοξότη ερχεται σε αντίθεση με το σκορπιό ο οποίος είναι βαθύς-μελαγχολικος..και ίσως κάποιες φορές αδυνατεί να σε καταλάβει!
Ιχθεις με ωροσκοπο Καρκινο!Κανενα ελαττωμα και γαμω τα παιδια ειμαστε! :P
υδροχοος με 3 πλανητες στους ιχθεις κ η κοπελα μου ιχθεις με αφροδοτη στον υδροχοο πιο ειναι το πορισμα :-) ?
Αν θέλεις για το μεταξύ σας πρέπει να μου δωσεις ακριβείς ημερομηνίες να σας κάνω τη συναστρία....
Προς το παρόν θα πώ για τον υδροχόο μόνο και ξεκινάμε απο τα θετικά: Κοινωνικός, ιδεαλιστής, οραματιστής, ανεξάρτητος, επαναστατικός, εφευρετικός.
Αρνητικά: Αντίδραση (πνευμα αντιλογίας που λέμε), αδιακρισία, περιέργεια
Οσο για τους πλανήτες στους ιχθεις πρεπει να μου πεις ποιοι ειναι, γιατι ορισμένοι ειναι δευτερεύουσας σημασίας. Η αφροδίτη της κοπέλας σου στον υδροχόο δεν παιζει ρόλο, πρέπει να ταιριάζει με το ζωδιο που είναι ο Αρης σου.