Originally Posted by
tzef
Γεια σας ,εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Παντα ημουν αρρωστοφοβικη αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.Ολα ξεκινησαν οταν τον Ιανουαριο μου βρηκαν μια ανασττροφη λευκοκυταρικου τυπου αλλα μετα απο μισο μηνα εκανα εξετασεις και βγηκαν οκ.Ηρεμισα καπως.Τον Απρίλιο βγλαζω μια μελανια χωρις να εχω χτυπησει καπου στο δαχτυλο και στο χερι η οποια εφυγε μετα απο 1 εμβδομαδα αλλα εγω μπηκα στο ιnternet και η μονη απαντηση νταν λευχαιμια,Ε απο τοτε δεν εχει ξεκολησει απο το μυαλο μου.Λευχαιμια ,Λεμφωμα.ΚΟΚ Βγαζω κοκκινιλες που αλλες φορες δεν θα τις προσεχα καν και τωρα τρεμω μεχρι να φυγουν.Γενικα εδω και 3 μηνες υποφερω.Εντομεταξυ επειδη κανω γρηγορα τις δουλειες μου συνεχεια καπου σκονταφτω και γεμιζω μελανιες.Σταματα το ενα συμπτωματα...ερχεται το επομενο κοκ Σκεφτομαι να παω σε ψυχιατρο να μου δωσει τιποτα γιατι δεν την παλευω αλλο.
Πριν 4 χρονια ειχα παθει κριση πανικου και αρρωστοφοβια παλι και αροχισα απο μινη μου να πινω μισο λεξοτανιλ την ημερα μεχρι που εμεινα εγκυος και το εκοψα.Απο την σιτγμη που γεννησα και για τα επομενα χρονια ολα ηταν μια χαρα.Μεχρι που αλλαξα δουλεια μετα απο 10 χρονια και ξαναρχισα παλι απο την αρχη.Η δουλεια μου ειναι πολυ απαιτητικη και αγχωτικη ,ειμαι προγραμματιστρια και ολο αυτο το αγχος εχει επιρεασει τα νευρα μοιυ,μετα επιστροφη στο σπιτι με δυο μικρα παιδα που θα πρεπει να παιξω να μαγειρεψω κοκ και ολα αυτο εχει πια ξεσπασει στην υγεια μου.Θελω να ειμαι καλα για τα παιδια μου και για μενα,δεν νοιωθω πια ανθρωπος απλα νοιωθω ενα φοβοσμενο πραμα που περιφερεται.
Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να βοηθησω τον ευατο μου.Θελω να απολαυσω την ζωη και δεν μπορω.
Σας ευχαριστω