Καλη σας ημερα (και παλι)
Μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια με το μεσα μου με τη βοηθεια ψυχολογου κλπ. οτι και να γινει κατι δε με ικανοποιει κατι δεν με κανει να νιοθω ομορφα ολο κατι κατι κατι. Μετα απο πολυ σκεψη και απειρα χιλιομετρα περπατηματος διπλα στη θαλασσα εβγαλα το εξης συμπερασμα : ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ !!!! Ειναι τρομερο δεν μου αρεσει τιποτα πανω μου ουτε το προσωπο μου ουτε το σωμα μου ουτε ο χαρακτηρας μου τιποτα. Παντα απο μικρος ηθελα να ειμαι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... κατι διαφορετικο παντα ελεγα α κοιτα αυτος ειναι πιο ομορφος απο εμενα εχει πιο ωραιο σωμα εχει πιο το ενα πιο το αλλο πιο το παραλο. Με αποτελεσμα να ειμαι 34 ετων και να εχω φτασει στο σημειο του να μη μου αρεσει τιποτα πανω μου. Και σαν αποτελεσμα αφου δε μου αρεσω γιατι να αρεσω και σε αλλους. Σαν αποτελεσμα δεν εχω φιλους παρα μονο μια κολλητη η σχεση μου δεν ειναι της προκοπης γιατι περειμενω απο την συντροφο μου να μου δειξει οτι της αρεσω (εγω δεν καταλαβαινω αν μου αρεσω η οχι) και γενικοτερα εχω φτασει στο σημειο να ντρεπομαι για εμενα. Δεν ντρεπομαι να πω πως ημουνα παρα πολλα κιλα αλλα εδω και 6-7 χρονια τα εχω χασει ειμαι νορμαλ γυμναζομαι αρκετα δεν ειχα ποτε προβλημα με το αλλο φυλο ομως αν με ρωτησεις θα σου πω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρω γυναικα γιατι δεν θα της αρεσω.....
Αν εχετε τη διαθεση και μπορειτε βοηθηστε με ειμαι σιγουρος οτι θα μου κανετε καλο!!!
Και παλι ευχαριστω...