Originally Posted by
mnimonio
Eνταξει θα πω το ενα λοιπον..
Πριν 9 χρονια που ημουν νεουδι ζουμερο :P αποφασισαμε εγω και μια φιλη μου μες στο καταχειμωνο και βραδυ να παρουμε 2 σουβλακια στο χερι και να τα φαμε σε μια απομακρυσμενη παραλια (ποση αγνοια κινδυνου μαι γκοντ)!Φαγαμε τα σουβλακια μας,ηπιαμε και απο μια μπυρα (μια μονο ημασταν εντελως νηφαλιες) και μετα οπως καθομασταν διπλα-διπλα σε κατι σκαλακια κοιτουσαμε την θαλασσα και δεν μιλουσαμε..καποια στιγμη λοιπον μου κεντριζει το βλεμμα μου το εξης..Αναμεσα απο τα ποδια μου που πατουσαν στο κατω σκαλακι (τα λεω λεπτομερως για να καταλαβεις) εβγαινε καπνος οχι σε ποσοτητα ομως,σαν τζινι (εδω μπορεις να γελασεις) το βλεπει και η φιλη μου αυτο και οπως εβγαινε ο καπνος και ανεβαινε, σχηματιζεται μπροστα μας μια γυναικεια φιγουρα!5 δευτερολεπτα ηταν μετα εξαφανιστηκε,δεν διαλυθηκε αυτος ο καπνος!!εξαφανιστηκε!!
Αφου εξαφανιστηκε,κοιταχτηκαμε στα ματια με απολυτο τρομο και σηκωθηκαμε και φυγαμε!!Θυμαμαι ειχα ενα suzuki της κακιας ωρας τοτε και το εκανα φεραρι φευγοντας απο εκει!
Ναι μπορεις να με πεις τρελη και αλλοπαρμενη και να γελασεις!Δεν ξερω τι ηταν αυτο..Πραγματικα δεν ξερω και δεν το ψαξαμε και ποτε εγω και η φιλη μου.Αν υπαρχει λογικη εξηγηση θα χαρω να την ακουσω.