Πρόβλημα με την ψυχολόγο;
Καλησπέρα στην παρέα
Από πέρυσι τον Δεκέμβριο πηγαίνω σε μία ψυχολόγο,που θα έλεγα σε γενικές γραμμές ότι τα πάμε αρκετά καλά,συνεννοούμαστε,επικοι νωνούμε,με στηρίζει όντως και πραγματικά ένιωσα ότι ένας άνθρωπος με καταλαβαίνει γιατί στο σπίτι δεν έχω επικοινωνία με τους δικούς μου και δεν έχω σε ποιον να μιλήσω....εξάλλου αυτή είναι και ειδικός και όπως καταλαβαίνετε όλο και κάτι περισσότερα γνωρίζει.
Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς την έχει κάνει να αντιλαμβάνεται ότι δεν πάω καλά,είμαι πολύ συγκεντρωμένη-ισορροπημένη και συμμετέχω απόλυτα μαζί της,εκείνη όμως 3 φορές μου έχει πει με διακριτικό τρόπο να με δει ψυχίατρος ή κάπως έτσι ότι χρειάζομαι ψυχίατρο.
Η πλάκα είναι ότι εγώ έχω πάει 2 φορές σε γιατρό και εκτός από κατάθλιψη και μία δύσκολη ζωή που μου προκάλεσε αυτή την κατάθλιψη δεν έχει διαγνώσει τίποτα άλλο!
Και νομίζω ότι θα καταλάβαινα και εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά!
Είμαι απόλυτη φυσιολογική και τον τελευταίο καιρό νιώθω και πολύ καλύτερα διοτι έχω βρει κάποιες απαντήσεις στα προβλήματά μου-πράγμα το οποιο της έχω πει καθώς και κάθε φορά που πάω(καθε βδομάδα) της λέω την πρόοδο μου πάνω στα ζητήματα που με απασχολούν.!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένα αρκετά ευφυές άτομο-χωρίς αυτό να θεωρηθεί σαν αυτοπροβολή-αλήθεια.....
Υπάρχει περίπτωση να της λέω πράγματα τα οποία δεν τα καταλαβαίνει και να τα θεωρεί παράλογα;
Χθες είχαμε συνεδρία και δεν εμφανίστηκα,με πήρε τηλέφωνο και δεν απάντησα....η ψυχολόγος είναι περίπου στην ηλικία μου.
Εντάξει το να πεις κατι μία φορά οκ να το πεις 2 οκ αλλά αν λες τον άλλο σχεδόν ψυχοπαθή χωρίς να είναι και όχι μόνο το λέω εγώ αλλά έχω πάει στον καλύτερο ψυχίατρο της πόλης,αυτός δεν ξέρει κάτι περισσότερο;
Τσαντίστηκα και είπα να μην ξαναπάω....ποιά είναι η γνώμη σας;
Είναι υπέρ μου ή κατά μου;