Όλα τα αντιψυχωτικά που πήρα ως τώρα που κόψανε την περίοδο και το solian k το invega. Ξέρετε κανένα που να μην την κόβει;:eek:
Printable View
Όλα τα αντιψυχωτικά που πήρα ως τώρα που κόψανε την περίοδο και το solian k το invega. Ξέρετε κανένα που να μην την κόβει;:eek:
στον mr doctor απευθυνσου
εχω κανει σαουνα βασικα ζεστη
μου τηλεφωνει ενας φιλος μου οτι ερχετε στο σπιτι σε 1 ωρα γυρω στα ξημερωματα
τι πιστευεις οτι θα του ελεγα?
1) να παρει μια σφουγγαριστρα κ να το ριξει στο σφουγγαρισμα
2) να κατσει οσο θελει εδω
3) να παει απο κει που ηρθε
οπου περιοδος και αλεξανδρος!!!!!!!!!!!!!!!!!
παλι μπαλλαρα παιξαμε παμε ρε ελλαδαρα γαμω τον μπελλα μου
εγω θα ελεγα να μαγειρεψει κ ολασ να φατε και κατι μη τη βγαλετε ξεροσφυρι δεν ειναι σωστο
Παιδιά σας έκανα μια ερώτηση και μου το κάνατε το θέμα σκατά!
ελευθερια λογου βλεπεις
Το seroquel εχω ακουσει οτι εχει λιγες σεξουαλικες συνεπειες στους ανδρες.
Επισης οι σεξουαλικες συνεπειες ειναι πολλες οταν αρχιζεις το φαρμακο, οταν παιρνεις μεγαλη δοση κλπ.
Μετα οταν το ελαττωνεις μειωνονται.
Δοκιμασε επισης τιποτα βιταμινες καλες - ακριβες (οχι τιποτα αναβραζουσες κλπ). Βοηθανε.
βιταμινη Ε και φασκομηλο που ρυθμιζει τον κυκλο!!!!
Και εναν γυναικολογο απο την στιγμη που μιλαμε για παυση περιοδου.
εμενα με το ρισπερνταλ μου ειχε κοπει για εξι μηνες και μου δοσαν ντοστινεξ για να μου ερθει..
παντως δεν την κοβουν ολα ρωτα το γιατρο σου
Eμένα μου έχει κοπεί εδώ και ενάμισι χρόνο, πήγα στον γυναικολόγο μου έδωσε dostinex για την αυξημένη προλακτίνη. Να πούμε και για την αλλαγή στο ερωτικό ένστικτο. Δεν αισθάνομαι πια τίποτα, δεν μπορώ να δω κάποιον ερωτικά, δεν αισθάνομαι την χαρά της ζωής, να κοιτάξω να βρω παρέα, να ερωτευτώ. Παίρνω μικρή δόση solian (γενόσημο παίρνω με την ουσία του solian, γιατί ούτε δωρεάν υγεία έχουμε).
και το σολιαν την κοβει; ελεος παντως τυπου αμπιλιφαι σεροκουελ και τετοια δεν την κοβουν