ενας τροπος να τα βρει κανεις με τον εαυτο του...
γεια σας
μια κ αποψε με ειπιασε λογοδιαρια λεω να παρλαρω λιγο περιγραφοντας τα δικα μου βιωματα..
πολες φορες μου εχει τυχει λογο χαρακτηρα να βρεθω αναμεσα σε αντικρουομενα συναισθηματα που ηταν σαν δυο αντιπαλες πλευρες που βρισκοντουσαν σε πολεμο... περασα αρκετα χρονια ετσι μπορω να πω οτι υπηρχαν πολα πραγματα μεσα μου που αποτελουσαν "μια αλλη πλευρα του εαυτου μου" κ τελικα οσο περναγαν τα χρονια αρχισα να καταλαβαινω ολο κ περισσοτερο οτι οταν φορτωνετε κανεις ασχημα κ εχθρικα συναισθηματα αυτο καπια στιγμη μπορει να τον οδηγισει να αρρωστησει ψυχικα κ σαφως περιγραφω τον εαυτο μου σε αυτη την εποχη που λεω
ολη αυτη η κατασταση μου προκαλεσε αρκετες φορες πανικους κ με ταλαιπωρισε αρκετα θα ελεγα..
αρχικα σκεφτηκα να διαχωρισω τον εαυτο μου στο τι ειναι καλο κ τι κακο αυτο τουλαχιστον με βοηθησε στο να χω πιο ξεκαθαρη εικονα για το πως εχει το πραγμα αλλα αυτο που καταλαβα πιο πολυ ειναι οτι για να τα χει κανεις καλα με τον εαυτο του χρειαζετε ενα αντικειμενος εκτονοσης κ ειδικα οταν μεσα του αισθανετε πνιγμενος απο αρνιτικα συναισθηματα
το να εχεις κατι να εκτονονεσαι πολες φορες ειναι οτι καλυτερο κ ειδικα για ανθρωπους που δυσκολευονται να πουν με λογια το τι σκεφτονται κ ασφαλος περιγραφω εμενα την τοτε εποχη
για να τα βρει κανεις με τον εαυτο του αυτο που χρειαζετε πανω απ ολα ειναι απλα να δεχτει τον εαυτο του αυτο καταλαβα απο ολα αυτα