Εκούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρείο;
Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το τελευταίο διάστημα όλα πάνε κατά διαόλου. Μπορώ να πω πως είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Ο σύντροφός μου με χώρισε και με παράτησε μέσα σε μια νύχτα. Μάζεψε τα πράγματα του και εξαφανίστηκε ύστερα από μια σχέση τρεισήμισι χρόνων γιατί πολύ απλά είμαι "άρρωστη" και φοβάται μην τον σκοτώσω. Υποφέρω μέρα νύχτα καθώς τον αγαπάω ακόμα.
Έχω χάσει κάθε όρεξη για ζωή, δεν κοιμάμαι, δε τρώω, ευτυχώς αδυνάτισα, είμαι σα ζόμπι. Παίρνω τρία geodon, ένα escitalopram, δυο akineton, τρια topamac, ένα seroquel και όμως ακόμα και έτσι βλέπω μορφές μέσα στο σπίτι μου. Έχω τάσεις αυτοκτονίας που είναι πολύ έντονες το τελευταίο καιρό. Παλεύω όλη τη μέρα για να μην τις κάνω πραγματικότητα. Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως θα ήταν καλύτερο για μένα να κλειστώ για λίγες μέρες στο ψυχιατρείο της περιοχής μου. Ομολογώ πως αυτο που μου είπε με τάραξε καθώς δεν έχω μπει ποτέ σε ψυχιατρείο. Πως θα είναι; πως θα μου φέρονται; επιτρέπονται τα κινητά; ηλίθιες ερωτήσεις ξέρω, αλλά δε ξέρω τι να σκεφτώ. τι είναι καλύτερο; ποια είναι η γνώμη σας;
φοβάμαι γιατί είναι κάτι τελείως άγνωστο.