σπουδες στη συμβουλευτικη/ ψυχοθεραπεια
Καλημερα σας! Εχω αποφασισει να συνεχισω τις σπουδες μου στο χωρο της ψυχολογιας αλλα δεν εχω καταληξει ακομα στο ακριβες αντικειμενο και στο φορεα εκπαιδευσης.Οι βασικες μου σπουδες (1ο πτυχιο) ξεκινησαν απο ΦΠΨ -κατευθυνση ψυχολογιας.Αυτο το τμημα δε δινει αδεια ασκησεως επαγγελματος ψυχολογου,μονο συμβουλου.Ημουν τοσο μπερδεμενη και απογοητευμενη απο το επιπεδο σπουδων και ολη κατασταση,δεν ηξερα πώς να συνεχισω.
Παρακολουθησα 2 ετησια προγραμματα στην ειδικη αγωγη και συμβουλευτικη και πλεον εχω καταληξει οτι θελω να συνεχισω σε καποια μορφη συμβουλευτικης ψυχοθεραπειας,με ελκει πολυ η θεραπεια οικογενειας.
Εχω ηδη κοιταξει το Ανοιχτο Ψυχοθεραπευτικο Κεντρο και το Κεντρο Ψυχοθεραπειας και Συμβουλευτικης.Εχει καποιος εκπαιδευτει σε καποιο απο αυτα ή εχετε προτασεις για καποιο αλλο? Με ενδιαφερει το επιπεδο και η ποιοτητα της εκπαιδευσης να ειναι υψηλη,θελω τελειωνοντας να μπορω να κανω σωστα τη δουλεια μου.
Θα με ενδιεφεραν πολυ οι γνωμες και οι προτασεις σας για Αθηνα, μιας και πλεον ειμαι παντρεμενη με 2 μικρα παιδια κι ετσι δυνατοτητα για εξωτερικο δεν υπαρχει.
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου - κώδικας δεοντολογίας ψυχολόγων