γιατι εισαι αγχωμενος-η αυτη τη περιοδο?
ποια η πηγη του κακου τελικα???
Printable View
γιατι εισαι αγχωμενος-η αυτη τη περιοδο?
ποια η πηγη του κακου τελικα???
???? ψαχνω την απαντηση αυτη συνεχως! δν εχω απαντηση στο δικο μου αγχος .. ή δν θελω να τη δω???
υποτιθεται οτι εχω λυσει τα θεματα μου ή μηπως οχι?
Με αγχωνει το ιδιο μου το αγχος.... γιατι???
ε οταν εισαι αγχωμενος γινετε και λιγο συνηθεια ολο αυτο και μετα ψαχνεσε μεχρι να βρεις αυτο που θα αγχωθεις!!!!!!καταπληκτικα!!!! !!χαχαα υπομονη σε ολους!!!!που θα παει θα βγουμε απο τα λουκια!
Ο εαυτος μου ειναι η πηγη του αγχους μου,γιατι ολο κανει μαλακιες και μετα τρεχω και δε φτανω!!
Ο θανατος.
ο μεγαλύτερος φόβος μου ? χμ...εύκολο!
να ξεχάσω τις αρχές μου και να αρχίσω να κάνω πράγματα προς χάρην επιβίωσης (και "καλοπέρασης") και στο τέλος σταματήσω να μου αρέσω ...
(άουτς!!! κάπως εγωιστηκό ακούστηκε:D )
αυτο το "χρ χρ χρ χρ χρ"που νιωθω στν αναπνοη μου με φοβιζει πολυ! ουφ!!! κ επειδη με τους γιατρους (αλλεργιολογο, πνευμονολογο) δν βγαζω ακρη... εχω ασθμα τελικα ή οχι, γιατι κ αυτοι "ισως" λενε!!!! δν απαντανε με ναι ή οχι!!! τι γινεται ρε παιδια? τα 50αρια ομως ξερουν να τα παιρνουν!!!! τι να πω! θα ειχα παει νεα υορκη με τοσα που τους εχω δωσει.... ειμαι κ ανεργη πια....! ουφ !!!!!
Τι κανεις hapydays , καλα εισαι ? ελα , δεν εχεις τιποτα , ουτε ασθμα , ( δεν κανω διαγνωση , αλλα στα καλα του καθουμενου ..........) εγω για να παω σε γιατρο , πρεπει να σβηνω !!!
Εχω τα συνηθισμενα αγχη του ανθρωπου , αλλα δεν καθομαι να χολοσκαω , σκασιλα μου για ολα !!
Mac!!!! Καλα ειμαι!!! Γκρινιαζω λιγουλακι αλλα παντα τη παλευω!!!! Εσυ πως εισαι;;;;
keep going??? Χα χα!!!!
hapydays , καλα ειμαι , βεβαια για ναμαι δω , ακομη παλευω την κτθλψη , αλλα ειμαι πολυ καλυτερα , δεν παραπονιεμαι !!!! ολα περνανε ! ελπιδα κ καλο ηθικο να υπαρχει . Εισαι απο τα μελη που παντα αποπνεουν καλη διαθεση , ολο με το χα χα !!!
Καλο μηνα !!
mariposa , βλεπω οτι διαβαζεις την ενοτητα . Να ξερεις οτι εχεις κερδισει επαξιως την εκτιμηση μου . Εισαι απο τα σπανια παιδια . Διαβασα ενα ποστ σου , πολυασχολη , ε ? καμμια σχεση , το αντιθετο ειμαι , αν εξαιρεσουμε την περιοδο του FOREX , που το ξερεις σιγουρα .
Ουτε κ εγω εχω καλη διαθεση , αλλα δεν καθομαι να το σκεφτω , λεω , νταξει , μην παραπονιεσαι , υπαρχουν πολυ χειροτερα , αγαπητη hapydays , εγω να δεις πως χαιρομαι παιδια σαν εσενα , ακομη κ το nickname σου , λεει πολλα , παντα σκεφτομαι , τα καλυτερα επονται , κ ας διαψευδομαι συνεχως , ελπιδα , ηθικο και αγαπη προς τους αλλους .
Και οχι πολλες ερωτησεις στους αλλους , γινεσαι ενοχλητικος ( δεν απευθυνομαι σε σενα hapydays , εσυ μπορεις να με ρωτας οτι θες ! )
Με πνίγει το δίκιο........ Φοβάμαι ότι δεν θα κρατηθώ και θα αρχίσω να το φωνάζωωωωωωω
Ενταξει , mariposa , θα σε αποκαλω κοπελα τοτε . Αν καταλαβα καλα , εχεις σπουδασει οικονομικα , οπως κ εγω , αφου διαβαζεις οικονομικες εφημεριδες , υπεθεσα Αμερικανικες , το Forex Exchange ειναι μια απο τις δυο δουλειες μου , ασχολουμαι απο το 97 , αν και πλεον απλως το παρακολουθω , αλλα οταν ασχολιομουνα , ημουνα 24 ωρες το 24 ωρο στο ποδι , κοιμομουν αποσπασματικα , αφου 09.00 πμ ανοιγε η Ευρωπη , 16,30 η Αμερικη μεχρι 23.30 , και 02.00 πμ η Ιαπωνια μεχρι 09.00 πμ , πολυ ψυχοφθορο , αλλα συναρπαστικο .
Η μητέρα μου πιο πολύ με αγχώνει ώρες ώρες
Οτι με αγχωνει,ειτε σκεψη , ειτε κατασταση ξεκιναει απο το δικο μου το μυαλουδακι..Αρα η πηγη ειμαι εγω,αρα φοβαμαι εμενα..Νομιζω αυτο ισχυει για ολους.
καθε ερεθισμα οταν ειμαστε παιδια δημιουργει κ μια συναψη... βαση συναψεων λοιπον κανουμε κ τν αναλογη σκεψη... αρα η αντιδραση στη σκεψη ειναι παλι λογω συναψεων! κ μπορουμε να χαλασουμε μια συναψη κ να δημιουργησουμε μια καινουρια, βαση νεων δικων μας συμπεριφορων ακυρωνοντας τις παλαιοτερες!
με λιγα λογια... τρεις λαλουν κ δυο χορευουν!!!
Σημερα με αγχωσε η εντονη δυσπνοια κ το ανελεητο χασμουρητο που με επιασε μετα για να οξυγονοθω προφανως!!! Το ασθμα μου η το αγχος μου;;; Δν τη παλευω μερικες φορες! Κουραστηκα να μη νιωθω καλα κ συνεχως ενα προβλημα υγειας να γυρνα στο κεφαλι μου κ να με ενοχλει. Κουραστηκα !!!!!
Δεν υπάρχει υπαρκτός λόγος όταν έχεις αγχώδη διαταραχή όπως εγώ.
Αγχώνεσαι με το παραμικρό.
Μπορεί να ανεβάσω 120 παλμούς απλά στην ιδέα ότι σε 6 μήνες θα δώσω proficiency (για παράδειγμα).
Είχα φτάσει στο σημείο να χτυπά τηλέφωνο και να ανεβάζω παλμούς και να ιδρώνω...
Εργάστηκα επίσης με συστήματα Forex, αλλά θα μπορούσα να μάθω πολλά νέα πράγματα σημαντικά για την εσωτερική μου κατάσταση - μιλάω για συγκέντρωση και αυτοέλεγχο. Το παιχνίδι σκακιού με βοήθησε πολύ, ο επιχειρηματίας Ildar Sharipov το έκανε επαγγελματικά και αποφάσισα να το δοκιμάσω επίσης: https://www.365chess.com/players/Ildar_Sharipov
Από το πιο απλό που μπορείς να φανταστείς.Απο το να βάλω ηλεκτρική σκούπα μέχρι ξέρω γω...κάτι πολύ πιο σοβαρό τελοσπαντων.Ποιο πολύ με τρομάζει η ιδέα του μήπως μου συμβεί κάτι και δεν προλάβω να αποχαιρετήσω την οικογένεια μου.Η ιδέα του απροόπτου με τσακίζει.
Κ όταν αγχώνεσαι κ κλαις με το παραμικρό, σε δυσανάλογο βαθμό, κ θες ν αλλαξεις ροτα σκέψης κ κρατάς μια καθημερινοτητα για να νιώθεις έστω κ λίγο φυσιολογικός, κ μετά από μήνες (όχι μέρες, ούτε βδομάδες, μήνες) ξαναγυρνάς στο σημείο μηδέν? Τότε τι κάνεις? Ε εμένα αυτό είναι η πηγή άγχους το ότι νιώθω ότι θα μείνω πάντα μια ντράμα κουιν άνευ λόγου κ αιτίας κ θα περνούν από μπροστά μου τα χρόνια έτσι, κ αντί να βελτιώνομαι θ πέφτω κ άλλο.. Αλλάν νταλον δηλαδή...
δεν μπορω να στο εξηγησω καλα οι αντιδρασεισ σου ειναι δραματοποιημενεσ γτ με αυτεσ βολευτηκεσ ετσι πετυχαινεισ απο τα 5 τα 2 το θεμα ειναι αν δεν ησουν ντραμα κουιν θα πετυχαινεσ απο διαφορετικα αλλα 5 παλι τα 2 γτ δε θα αλλαζε ο χαρακτηρασ σου ο χαρακτηρασ σου ειναι τα παντα αρκει να σου πω εγω ειμαι φτωχοσ αλλα δουλευω σε 20 χρονια περασαν απο τα χερια μου και τα φαγα 60 70 χιλιαρικα ευρω τι θελω να σου πω οτι λεφτα θα περασουν απο τα χερια σου εδω περασαν απο τα δικα μου που ειμαι παντα τελευταιοσ ευκαιριεσ θα εχεισ ολα θα παιξουν μπροστα σου μεχρι τα 60 το θεμα ειναι αν τα δεισ κι αν τα εκμεταλευτεισ ποτε θα σου συμβουν κλπ αυτα συμβαινουν σε καθε ζωη κι ειναι τσαμπα καλο ειναι να περασεισ τι ζωη σου ξυπνητη γτ αμα κοιμασαι θα φτασεισ 60 και θα λεσ αδεια η ζωη μου επισησ η ζωη δεν ειναι οτι φαμε οτι πιουμε και πωσ θα ντυθουμε δυστυχωσ για τισ γυναικεσ ζωη ειναι τα παντα αυτα
τα παντα απο το να ξερεισ πωσ φυτρωνει ενα δεντρο πωσ φτιαχνεται ενα αυτοκινητο πωσ φτιαχνεται η τσαντα σου μαγειρικη ξερεισ τιποτα απο αυτα οχι ε τοτε πωσ περιμενεισ να μεγαλωσεισ παιδια σε νοιαξε ποτε οχι ειναι θεμα χαρακτηρα που εχετε ολεσ και λεω δε φταιτε εσεισ φταιει ο τροποσ που μεγαλωνετε η μαμα κι ο μπαμπασ και μαλλον ο μπαμπασ αν ακουγατε τιποτα αυτα
Φοβάμαι τον χωρισμό από το θάνατο. Ειδικά η επιδημία του covit μαίνεται
Φοβάμαι τον απότομο θάνατο από ασθένειες. Με αγχώνει οτιδήποτε χαλάει μια ψεύτικη ηρεμία που έχω καθιερώσει ως καθημερινότητα μου, η οποία καθημερινότητα παίζει να είναι και η πηγή του άγχους μου.
Καποια στιγμη ολοι θα φυγουμε..
Ο καθενας απο εμας ξερει αν ειναι συμφιλιωμενος με τον θανατο. Εγω ειμαι οκ με αυτο αλλα οχι να γινει τωρα. Οχι στα 34 μου. Ο αποτομος θανατος θεωρω ειναι καλυτερος απο τον αργο βασανιστικο απο αρρωστιες! Δεν σε ξερω, αλλα σε πονεσα με αυτο που εγραψες. Εισαι ταλαιπωρημενη ψυχη. Οπως και εγω και ολοι εδω μεσα. Αγαπα λιγο πιο πολυ τον εαυτο σου!! Ξεκινα ενα χομπυ και δωσε ολο σου το ειναι. Τι θες να αφησεις πισω σου οταν φυγεις απο εδω; Οταν φτασεις στα 90 σου (που θα φτασεις σιγουρα) τι θες να θυμασαι; Μια ζωη μιζερη με αγχος ή μια ζωη πολυχρωμη; Και εννοω να εχει και το γκρι και το κοκκινο! Και το μαυρο και το λευκο! Και το γαλαζιο και το καφε! Στεναχωριες, λυπες, χαρες, γελια, αγκαλιες, φιλιες, ερωτες!!! Γεμισε την!!!! Εισαι αυτος που εισαι!! Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις!! Θελω σε σε λιγο καιρο να δω οτι εγραψες κατι καλο!!! Το χρωστας στον εαυτο σου!!!
Δεν φοβάμαι το θάνατο, μόνο στην περίπτωση που αυτός θα είναι μέσα από ταλαιπωρία ασθένειες τέτοια. Επίσης σκεφτομαι την στεναχώρια των δικών μου εάν πεθάνω.
I couldn't help but leave a comment to thank you for this amazing article! Your writing style is captivating, and I'm excited to explore more of your blog in the future. Keep the great content coming!