Originally Posted by
mariposa7
Καλησπέρα κ από εμένα! Λοιπόν το θέμα με τον πρώην δεν έχει νόημα να το αναλύουμε, οκ, ήταν μια σχέση που έκανε τον κύκλο της, πάει τέλειωσε, σου τέλειωσε ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε έτσι είναι αυτά. Τώρα γιατί δεν το καταλαβαίνει ο πρώην, ε, κάντο του λιανά να το καταλάβει. Στο "δεν σε γουστάρω πια" δεν υφίσταται αντίλογος.
Στον καινούριο, που, απ'ό,τι καταλαβαίνω, αυτό σε απασχολεί: Είναι σχεδόν κανόνας ότι κάτι που αρχίζει με ωραία λόγια κ σχέδια για το μέλλον κάτι δεν πάει καλά. Γενικώς όταν τα μακρόπνοα σχέδια κ οι πολλές φανφάρες έχονται νωρίς, κάποιο λάκο έχει η φάβα. Επίσης, υποτίθεται ότι στην αρχή μιας κατάστασης, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, ο καθένας βγάζει προς τα έξω τον καλύτερό του εαυτό, κ λόγω αρχικού ενθουσιασμού κ λόγω της προσπάθειας να "κερδίσει" τον άλλον. Πόσους κ πόσες έχεις ακούσει να λένε "παλιά δεν ήταν έτσι.....", "στην αρχή ενδιαφερόταν, ήυαν αλλιώς......" κλπ κλπ. Εγώ πάντως το έχω ακούσει άπειρες φορές. Αν είναι ΗΔΗ από την αρχή να του μετράς τόσα φάουλ, αν ΗΔΗ από την αρχή, αντί να φέρνει τον κόσμο ανάποδα να βρίσκεστε έστω κ 10 λεπτά παραπάνω μαζί, αν ΗΔΗ από την αρχή δεν είσαι η 1η του προτεραιότητα κ αν ΗΔΗ από την αρχή δεν ψοφάει να είναι δίπλα σου, τότε μάλλον δεν πρόκειται για χρονικό διάστημα αρχής, γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να επιδιώξει κ συνέχεια.
Τώρα εάν είχε παράλληλα κ άλλη, αν ήθελε μόνο μια mini περιπετειούλα κ είδε ότι τσιμπάς με το παραμύθι κ στα είπε ωραία, αν ..... , αν....... αυτό δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΛΟΓΙΑ, ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. Εκεί θα τα δεις όλα κ εκεί θα τα αντιληφθείς όλα. Αν πέσεις σε άνθρωπο που τα λόγια του συμφωνούν με τις πράξεις του, οκ, τότε είσαι θεά, αν όχι, εσύ θα ακούς τις πράξεις για να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα. Κ όλο αυτό...... δεν ξέρω αν όντως είναι κολλημένος με την οικογένειά του, αλλά πιο πολύ σε δικαιολογίες μου κάνουν. Κ όπως σου είπα, δεν ξέρω ποιός ήταν ο αρχικός του σκοπός κ προθέσεις, αλλά μάλλον το σκηνικό με τον πρώην σου του έκατσε βολικότατα για να ξεκόψει, να το διαλύσετε κ "να είναι κ από πάνω".
Επίσης πολύ πιθανό να ήθελε απλά να σε μπλέξει στο στήσιμο της εταιρίας λόγω πτυχίου.
Εν πάσει περιπτώσει, ουδείς λόγος να στεναχωριέσαι, 2 βδομάδες χαράμισες όλες κ όλες (δεν ήταν κ 2 χρόνια), μ@λ@κες σαν κ αυτόν κυκλοφορούν πολλοί, μα πολλοί, γεμάτη είναι η αγορά. Θα βρεις κάποιος πιο ώριμο, πιο ειλικρινή, πιο κατασταλαγμένο κ λιγότερο επιπόλαιο. Κάποιον που θα σε σέβεται κ θα σέβεται κ τη νοημοσύνη σου. Μόνο που φρόντισε στο μέλλον να ακούς περισσότερο το τί κάνει ή δεν κάνει κάποιος από τα λόγια του, γιατί τα λόγια είναι εύκολα κ τα παίρνει ο αέρας. Επίσης όταν τα λόγια έρχονται κ πολύ γρήγορα εκεί σημαίνει συναγερμός. Ο άντρας που θα σε κάνει ευτυχισμένη είναι αυτός που θα διασχίζει 2 βουνά κ 5 θάλασσες για να είανι δίπλα σου κ όχι αυτός που το ΣΚ θα πάει στη μαμά του (αυτό κιόλας άμα θέλουμε το πιστεύουμε......). Με 2 λόγια ξέχνα τον, δεν αξίζει κ πας παρακάτω.