Πριν εναμιση χρονο ειχα ενα μινι μαρκετ και δουλευα. Τοτε μια νυχτα που ειχα βγει για ποτο με φιλους ενας απ αυτους μου ειπε θ ανοιξεις καθαρα δευτερα? Γυρισα σπιτι και ξυπνησα τη μανα μου λεγοντας της οτι κατι μου ριξαν στο ποτο καθως δεν ημουν καλα και ετρεμα ενω η σκεψη μου ειχε θολωσει. Την επομενη μερα νομιζα πως κατι μου ριχνουν στον καφε κι οτι ολοι θελουν να μου κλεισουν το μαγαζι αλλα δε ελεγα τιποτα σε κανεναν. Η μανα μου με πηγε σε ψυχιατρο το βραδυ καθως καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα. Εκει του εξηγησα πως ειχα κατι σαν περιστροφη της σκεψης και μου κλεισε ραντεβου για αλλη μια επισκεψη χωρις να μου πει τιποτα. Εκεινο το βραδυ περα απο τις τρελες σκεψεις καταλαβα πως ημουν ανικανος. Ξαναπηγα στο γιατρο το επομενο διαστημα αλλα δε μου εδινε τιποτα αρχισα να παω σε ουρολογους για το σεξουαλικο προβλημα δε μου βρηκαν τιποτα οργανικο μου διναν σιαλις για θεραπεια. Το μαγαζι το τιναξα στον αερα καθως νομιζα πως με κυνηγάνε εταιριες για χρεη και κομπινες που ποτε δεν εκανα. Αλλαξα ψυχιατρους το επομενο διαστημα κανενας δε ρωτουσε τιποτα ολοι περιμεναν να τους πω . Εγω τους ελεγα οτι ειχα περιστροφη της σκεψης αλλα τιποτα αλλο καθως νομιζα πως ολοι ξερουν πως εχω κατι σπανιο. Κανενας δε μου ειπε οτι υπαρχει κατι που λεγεται ψυχωτικο επεισοδιο. Ξαναγυρισα στον αρχικο γιατρο μετα 2 βδομαδες μου ειπε οτι μειναμε πισω αλλα παλι φαρμακα δε μου εδωσε Παω σε αλλον γιατρο ο οποιος με το που ακουσε αυτα που ελεγα για περιστροφη της σκεψης μου εδωσε φαρμακα. Εγω δε τα πηρα και επεστρεψα παλι στον πρωτο γιατρο ο οποιος αφου του εδειξα τι φαρμακα μου εγραψε ο αλλος τοτε ειπε πως θα μου δωσει κι αυτος. Ξεκινησα με 2 φαρμακα ενω οι σκεψεις επεμεναν να μην αναλυσω που πηγαινε το μυαλο. Εφτασα να παιρνω 7 διαφορετικα με τη χουφτα τα επαιρνα και εγινα καλα μετα απο 5 μηνες. Απο τοτε αρχισε να μου κοβει τα χαπια και τωρα παιρνω GEODON των 40 πρωι βραδυ και BESPAR των 10 πρωι βραδυ.
Το μαγαζακι μου τιναχθηκε στον αερα τωρα ειμαι ανεργος η στηση μου ειναι χειροτερη απο πριν το επεισοδιο ειμαι 39 χρονων χωρις καποιο πτυχιο και ολα θελουν καινουργιο ξεκινημα.
Αν μου εξηγουσε καποιος τοτε το τι επαθα ισως να το γλιτωνα το μαγαζι.
Απο τοτε μεχρι σημερα δεν μου ξαναηρθαν τετοιες σκεψεις αλλα εχω γινει αργος στο σωμα και στη σκεψη οι γονεις μου ειναι μεγαλοι και φοβαμαι για το μελλον μου.
Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπιζει σεξουαλικα προβληματα με GEODON ?