Ερωτηση περι ερωτικου για φιλη
Λοιπον, μια φιλη μου εχει μια σχεση εδω και 3 χρονια. Στα 30 και οι δυο. Ο πρωτος χρονος σεξουαλικα πηγαινε καλα απο οτι ελεγε, αλλα, απο το δευτερο και μετα, μια φορα το διμηνο-τριμηνο γινεται το σεξ. Μου το εχει αναφερει συχνα πυκνα σα θεμα στη σχεση της ότι την πορβληματιζει καπως αλλα όχι οτι σκαει για αυτο, και σημερα για αλλη μια φορα με ρωταγε τη γνωμη μου και ειχα μεινει λιγο μαλακας δεν ηξερα τι να της πω..
Το θεμα της ειναι το εξης: Τον αγαπαει πολυ τον φιλο της, και αυτος εκεινη, τα πανε πολυ καλα σε ολους τους αλλους τομεις περα απο τα κλασικα μικροκαυγαδακια, αλλα δε νιωθει σεξουαλικη ελξη κανενας απο τους δυο για τον αλλο. Μου λεει οτι παιζουν, φιλιουνται και κανουν πλακα και αγκαλιτσες αλλα σεξ οχι! Δε θελει κανενας απο τους δυο. Αν ο ενας ηθελε και ο αλλος δεν ηθελε θα ειχανε συγκορυσεις ισως και να ειχανε χωρισει, αλλα δε θελουν και οι δυο και δεν τους πειραζει!! Δεν υπαρχει οργανικο προβλημα απο οτι λεει επισης, και ειπε οτι αν τον παρακινησει αυτη θα γινει το πραγμα, αλλα δεν εχει ορεξη!! :confused::confused::confused:
Την ρωτησα αν την ενοχλει που δεν κανει σεξ, και μου ειπε μονο οταν το σκεφτεται της φαινεται παραξενο σαν ιδεα και μηπως δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα κατα τα αλλα υποστηριζει οτι δεν της λειπει, και εγω για εναν παραξενο λογο την πιστευω, αλλιως θα φαινοταν να εχει περισσοτερη δυσφορια, και ισως στην τελικη το εψαχνε αλλου το σεξ, ή εστω θα χωριζε!! Το ιδιο φαινεται να ισχυει και για τον φιλο της, ειναι μαζι της χωρις να τον ενδαιφερει που δεν κανουν σεξ. Να προσθεσω οτι αποκλειω την περιπτωση τριτου προσωπου και για τις δυο πλευρες. Μου λεει οτι θελουν να πατνρευτουνε κτλ, και με ρωταει πως το βλεπω και τι θα γινει στο μελλον.
Ειχα μεινει λιγο μαλακας οπως καθε φορα που μου αναφερει αυτο το θεμα, πρωτον γιατι θα συμβουλευα ενα ζευγαρι να χωρισει μονο αν κακοπερναγε καποιος απο τους δυο ή και οι δυο και δε σωζοταν η κατασταση, και στην περιπτωση αυτη δε φαινονται να κακοπερνανε, κανουν βολτες, εκδρομες, εχουν κοινες δραστηριοτητες, βρισκονται καθε μερα, και γιατι δευτερον για ολους αυτους λογους η φιλη μου δε θελει να τον χωρισει.
Ξερω οτι υπαρχουν τριγυρω μας παααααααρα πολλα ζευγαρια που το σεξ εχει βγει απο τη μεση, φανταζομουν ομως οτι ηταν παντρεμενα και με παιδια και καλυπτουν αυτη την αναγκη με αλλα ατομα. Φαινεται οτι αυτο δεν ισχυει παντα! Προσφατα ακουσα και απο μια ψυχολογο οτι πολλα ζευγαρια ερχονται και λενε οτι θελουν να κανουν παιδι, τα ρωταει αν κανουν σεξ, και απαντανε οχι και αντι αυτου πηγαινουν κατευθειαν για εξωσωματικη!!
Δωστε μου οσοι μεγαλυτεροι, εμπειροτεροι και σοφοτεροι τα φωτα σας, γιατι ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα μου το ξανααναφερει και δε θελω να μεινω μαλακας παλι, θελω να της πω κατι που θα την βοηθησει..
Ευχαριστω! :)