ΤΟ ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ?
Γεια σας,
Eιμαι με εναν ανθρωπο 5 χρονια, τα 3 παντρεμενοι.....εκανε χρονια χρήση χασίς...το τελευταιο 6μηνο εφτασε να κανει 10 τη μερα λογω προβληματων που ειχε με τους δικους του ..δεν το καταλαβα ...ειλικρινα ισως επειδη δεν καπνιζω καν κανονικο τσιγαρο και δεν εχω καπνισει και ποτε χασις. Αρχες ιουλη αποφασισε να το κόψει μαχαιρι λογω κρισης πανικου που εμφανισε και φοβηθηκε....και αμεσως μετα απο λιγες μερες που θεωρητικα το ειχε κοψει εμφανισε ψυχωτικο επεισοδιο, νομιζε οτι τον κυνηγουν και τον παρακαλουθουν, ελεγε οτι ειμαστε καλωδιομένοι, οτι θελουν να του κανουν κακο :(...προσπαθησα να τον βοηθησω, του ειπα οτι ισως ειναι που εκοψε αποτομα το χασις, του ζητησα να δουμε εναν ψυχολογο αλλα αρνηθηκε.
Τελικα στραφηκε και εναντιον μου, ειπε οτι δεν τον αγαπαω, οτι εχω εξωσυζυγικη σχεση (που δεν ισχυει), οτι θελω να του κανω κακο και χωρισαμε πριν 10 μερες.........ειμαι χαμενη...δεν ξερω αν πρεπει να τον προσεγγίσω ή να φυγω...τον αγαπαω...
Το ψυχωτικο επεισοδιο μπορει να περασει χωρις φαρμακα?Υπάρχει ελπιδα να του εχουν φυγει οι ιδεες...αποφευγει να συναντηθουμε και δε μπορω να ξερω...
Πιστευετε οτι κρατησε την αποχη απο το χασις ή σίγουρα ξανακανει?