Το κάπνισμα χειροτερεύει το άγχος ?
Με το κάπνισμα παθαίνεις και κατάθιψη?
Printable View
Το κάπνισμα χειροτερεύει το άγχος ?
Με το κάπνισμα παθαίνεις και κατάθιψη?
Λαθος εκανα
Προσωπικα εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες να παθω κριση οταν εχω καπνισει ...οταν ξερω οτι θα κανω κατι που μπορει να με φερει σε κατασταση πανικου το αποφευγω ,ο Γιατρος μου ,μου ειχε πει οτι κανω λαθος, αλλα ειναι μια δικλειδα ασφαλειας για εμενα...τουλαχιστον οταν ειχα σοβαρο προβλημα,πριν μια εβδομαδα πηγα στην εφορια για παραδειγμα και δεν το σκεφτηκα καν οτι ειχα καπνισει πριν ...και ακομα χειροτερα ειχα πιει και εναν Γαλλικο...super Panic για καποιον που πριν 3-4 χρονια δεν περναγε τον δρομο για να παρει τσιγαρα απο το περιπτερο
Επιδεινώνει το άγχος σίγουρα, το έχω διαβάσει αλλά δεν νομίζω απο μόνο του να δημιουργεί κατάθλιψη...
Συμφωνώ με την blue. Σίγουρα επιδεινώνει το άγχος,αλλά αν νιώθεις ότι το τσιγάρο αντί να σου \"προσφέρει\" μια ανακούφιση ή μια συντροφιά, σε κάνει χειρότερο,κόφτο. Μια κουβέντα είναι αυτό βέβαια,αλλά ο τρόπος πάντα υπάρχει εφόσων υπάρχει η θέληση
Εμένα με βοηθά το τσιγάρο.Όταν με πιέζουν άνθρωποι ή καταστάσεις,προσπαθώντας να αποφύγω τη βιαιοπραγία,το σπάσιμο οτιδήποτε ξεσπώ στο τσιγάρο προσπαθώντας να ηρεμήσω τα νεύρα μου και έπειτα βρίσκω τη λύση
Εμένα μου κάνει και καλό και κακό....
Προς το παρόν βλέπω μόνο θετικά γιατί εκεί μου θυμώνω και αγχόνομαι και καπνίζω μου περνάνε τα νεύρα...
Ξέρω ότι στο μέλλον θα εμφανιστούν περισσότερο τα κακά αλλά αφου έμαθα τώρα..δεν μπορω να το σταματήσω....
Μπορείς να το σταματήσεις.Αρκεί να το θες πραγματικά.Αν όχι,προσπάθησε τουλάχιστον να μην καπνίζεις πολύ.Δεν το παίζω συμβουλάτορας, απλά έχω δει και σ\'εμένα τα βλαβερά αποτελέσματα και από τότε το έχω μειώσει κατα πολύ..
Εγω καπνίζω 7-10 την μέρα....αλλά νομίζω ο οργανισμός μου δεν το σηκώνει και πολύ γιατι αγχωνομαι πολύ και πονάει η καρδία μου κάποτε....
Καλά είσαι!Αν μπορείς κράτησέ το εκεί.Εγώ τα κατάφερα μέχρι 5 την ημέρα
Μπορώ να ρωτήσω πως το κατάφερες αυτό?Quote:
Originally posted by La_ViTa
Nα σου πω πως εχω ακουσει οτι η καρδια ΔΕΝ ποναει,δηλαδη δεν γινετε να πονεσει εκτος του οταν παθεις ανακοπη,αρα εχεις νευροπονο που λεμε,ασχετα αν τον νιωθεις κοντα στην καρδια!Quote:
Originally posted by kallia13
Εγω καπνίζω 7-10 την μέρα....αλλά νομίζω ο οργανισμός μου δεν το σηκώνει και πολύ γιατι αγχωνομαι πολύ και πονάει η καρδία μου κάποτε....
Βασικά, ποτέ δεν κάπνιζα πολλά, γιατί στο σπίτι είναι όλοι φανατικοί αντικαπνιστές. Οπότε με βοήθησε πολύ το οτι δεν καπνίζω στο σπίτι. Κάνω μόνο στην δουλειά και το κατάφερα από τότε που άρχισα το στριφτό κυρίως.Quote:
Originally posted by vince
Μπορώ να ρωτήσω πως το κατάφερες αυτό?Quote:
Originally posted by La_ViTa
Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνω περισσότερα απο 7 (γιατί οκ,όταν βγώ καπνίζω πιο πολύ) μπουκώνω, και έτσι πιστεύω ότι ο οργανισμός μου θέτει από μόνος του τα όρια του. Επίσης με βοήθησε πολύ η σωματική άσκηση. Κατάλαβα ότι κουράζομαι πολύ εύκολα,και από τότε έθεσα ένα όριο στον εαυτό μου. Τελευταία έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το κόψω τελείως,αλλά δεν έχω πάρει ακόμα αυτή την απόφαση..
Quote:
Originally posted by guru
Nα σου πω πως εχω ακουσει οτι η καρδια ΔΕΝ ποναει,δηλαδη δεν γινετε να πονεσει εκτος του οταν παθεις ανακοπη,αρα εχεις νευροπονο που λεμε,ασχετα αν τον νιωθεις κοντα στην καρδια!Quote:
ΑΧΧ ελπίζω να είναι αλήθεια αυτό που λες και να ισχύει γιατι με καθυσηχασε τώρα....γιατί το είχα φόβο αυτό
Ναι αλλά δεν πονάς απο το άγχος?
Το άγχος kallia μπορεί να προκαλέσει νευρόπονους, απ\' όσο ξέρω...
Quote:
Quote:
Originally posted by guru
ΑΧΧ ελπίζω να είναι αλήθεια αυτό που λες και να ισχύει γιατι με καθυσηχασε τώρα....γιατί το είχα φόβο αυτό
Ναι αλλά δεν πονάς απο το άγχος?
Καλα θα ηταν να να ποναγες απο το αγχος,θα επερνες μια ασπιρινη και θα σου περναγε !!!
Δεν ειμαι Γιατρος ,αλλα νομιζω οτι κατι αλλο συμβαινει με το στηθοπονο σου,ρωτα εναν Γιατρο για αρχη...αλλα τι αναγκη εχετε εσεις οι Γυναικες απο καρδια,στατιστικα οι Ανδρες εχουμε πολυ πιο μεγαλα ποσοστα να ...ξερεις τι :D
ΓΕΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ! ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΧΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Η ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ?
Γειά σου και καλωσόρισες στο φόρουμ.
Όταν κόβεις το κάπνισμα στη αρχή έχεις μια μικρή ενόχληση στον λαιμό. Τα πνευμόνια προσπαθούν να καθαρίσουν από την μαυρίλα που έχει κάτσει πάνω τους. Δεν είναι όμως και τόσο ενοχλητικό, τουλάχιστον σε εμένα δεν ήταν. Υπάρχουν και πολλά καλά που φαίνονται γρήγορα όπως καλύτερη αντοχή και καλύτερη γεύση. Την γεύση καλό είναι να την προσέξεις γιατί θα θέλεις να τρως συνέχεια. Αν το πήρες απόφαση να το κόψεις μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Προχώρα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! ΕΧΕΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ! ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΑΡΗ!!!!!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑ!