Δυστυχώς μου έμελλε στα 34 χρόνια να κολλήσω καποιο τύπο Κονδυλωμάτων (ένα τύπο HPV). Εχω αντιμετωπίσει τα εξωτερικά αλλα ακομα ψάχνομαι με το αλλο μπορεί να υπάρχει. Συγνώμη για το μπερδεμένο της γραφής μου αλλα δεν είμαι ο καλύτερος σε αυτά.
Η δερματολόγος με ενημέρωσε οτι εφόσον δεν έχω σχέση να μην έρθω σε σεξουαλική επαφή μέχρι να αντιμετωπίσουν πλήρως τα συμπτώματα και όλα θα πάνε καλα ....αλλα εδώ εχω αλλα θέματα μου και περισσότερο ποια με την συμπεριφορά και τι γίνεται με την επόμενη κοπέλα που θα μου αρέσει θα θέλω να κάνω κάτι σοβαρό, και με τις κοπέλες που είχα σεξουαλικές επαφές το τελευταίο εξάμηνο τι τους λεω!!!.
Νιώθω παρα πολύ άσχημα, δεν εχω την τρομερή σεξουαλική ζωή (9 ατομα έχω κάνει σεξ/ερωτα στην ζωή μου!!!) και όλες (εκτός απο μια φορα πριν απο 10+ χρόνια) πάντα χρησιμοποιώ προφύλαξη !!! Τι πρέπει να κάνω με τις δυο κοπέλες που είχα σεξουαλικές επαφές ; ( αν και καποια λογικα απο τις 2 πρέπει να το είχε, πρέπει να ενημερώσω!!) αλλα πως;
Όσον αφορά την επόμενη μου σχέση ή τις επόμενες τι πρέπει κάνω , πρέπει να το αναφέρω (φοβάμαι την αποστροφή και την κατακραυγή) αλλα πως ;
Δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου στο να εξηγώ και να μιλάω, και δεν είχα ποτε την έντονη σεξουαλική ζωή ... αλλα φοβάμαι οτι ποια δεν θα έχω ποτε μια νορμαλ σεξουαλική ζωη, θα πρέπει να φοβάμαι και να φοβίζω όποια κοπέλα με πλησιάζει ή την πλησιάζω...
Ευχαριστώ που το διαβάσατε και θα ήθελα καποια γνώμη. για αυτό και πήρα το θάρρος να το γράψω εδώ