''''''''''
''''''''''
καλησπέρα, είναι πολύ ενοχλητικό να είσαι αποδέκτης κακής συμπεριφοράς και να μην μπορείς να κάνεις κάτι.. από την άλλη ίσως είναι λίγο τραβηγμένο να πάρεις εσύ φάρμακα (δεν είμαι εναντίων όταν υπάρχει ανάγκη) επειδή η συνάδελφός σου είναι ενοχλητική προσπάθησες να της μιλήσεις ή είναι άδικος κόπος;;
Τα μικρά προβλήματα γίνονται μεγάλα... κι ο καθένας έχει τα θέματα του μην υποτιμάς το δικό σου...
Πως ακριβως σε ενοχλει η συναδελφος? για πες ενα παραδειγμα.
Καταρχήν γράφεις ότι νιώθεις άσχημα συναισθήματα για την συνάδελφο και όχι ότι πλακώνεσαι στο ξύλο με την συνάδελφο και βρίζεστε όλη την ημέρα.Ασχημα συναισθήματα νιώθει πολύς κόσμος πχ για τους πολιτικούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.Πρέπει όλοι να πάρουν ψυχοφάρμακα; Θεωρώ ότι τσάμπα κάνεις κακό στον ευατό σου με τα φάρμακα.Και απο την στιγμή που είσαι σε δημόσια υπηρεσία.Να πω ότι είσαι στον ιδιωτικό τομέα και η συγκεκριμένη συνάδελφος σε ρουφιανεύει στο αφεντικό,λέει ψέμματα και κινδυνεύεις να απολυθείς,να το καταλάβω να είσαι έτσι
Αλλα ρε συ,εδώ χρειάζεται να τα γράψεις στο τέτοιο σου και απλά να κάνεις την δουλειά σου σωστά και να μην σε νοιάζει κάτι άλλο.
--------------------
νομιζω οτι πρεπει να σαι ετοιμος να συμβιωσεις ανα πασα στιγμη με καπιον που δεν τεριαζεις μαζι του γιατι αυτο παντου μπορει να συμβει οταν κυλοφορεις καπου που υπαρχει κοσμος εγω αν υπηρχε καπιος που δενν τεριαζα μαζι του θα ειμουν σαν παγοβουνο κ θα του ελεγα οτι να ναι το βισκω υπερβολικο ομως να στεναχωριθεις για αυτο
Παντως το μπουλινγκ στον εργασιακο χωρο ειναι το πιο συνηθισμενο φαινομενο. Αν εννοεις κατι τετοιο. Οπως στο σχολειο, στο στρατο, ακομα και στις σχεσεις. Μη νομιζεις οτι περνας τιποτα πρωτοτυπο. Ασε που σ ολες τις δουλειες αυτα γινονται, κουτσομπολια, κακιες, ανταγωνισμοι, πηγαδακια και παει λεγοντας. Τωρα αν αυτη δεν ασχολειται με σενα αλλα στη δινει πχ ο τροπος που κινειται εκει ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.
------------------
-------------------
Εγω οταν δουλεψα στο δημοσιο ειχα συμβαση 12 μηνες κ ολη αυτη η νοοτροπια/πολεμος στον συμβασιουχο απο τους μονιμος με εφερε σε τοσο δυσκολη θεση που μετα στον ιδιωτικο δεν ηρθα ποτε κ ευχομαι να μην ερθω
--------------------
--------------------
----------------------
------------------
----------------------
----------------------
--------------------
-------------------
-------------------
-------------------------
Ειναι παντρεμενη?
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά να σου πω τι έκανα εγώ σε παρόμοια περίπτωση...έκοψα τις πολλές -μη απαραίτητες- επαφές και μετά τη δουλειά κοίταζα ν' ασχοληθώ με πράγματα που με ευχαριστούσαν και με χαλάρωναν ώστε να μην σκέφτομαι -όσο αυτό ήταν δυνατόν- τι συνέβη στη δουλειά...ξέρω ότι η λύση που προτείνω φαίνεται αρκετά απλοϊκή αλλά αυτό μπορώ να σκεφτώ για την ώρα...
Το θεμα ειναι οτι κ να μη δινεις σημασια εσυ,ασχολειται αυτη. Δεν ειναι τοσο ευκολο να πεις μη δινεις σημασια. Δε μας ειπες ομως αν ειναι παντρεμενη.
[QUOTE=paoki;499137]ζεις ένα δραμα !!!
------------------------
Έσβησα ότι έχω γράψει γιατί δυστιχώς απο οτι καταλαβα δεν μπορω να διαγραψω τελειως το θεμα.Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα κι αν υπαρχει διαχειρηστης παρακαλω να το κανει .Θα διαγραφω κι απο το φορουμ.Δυστιχως καταλαβα πως υπαρχει απο καποιους διαθεση οχι να βοηθησουν αλλα να βγαλουν ολη την κακια που εχουν μεσα τους εδω και με αυτο τον τροπο ισως αισθανονται καλυτερα.Ευχομαι σε ολους να ξεπερασουν γρηγορα τα προβλημα τους γιατι δυστιχως τα κοληματα ή οι αθενειες του μυαλου πραγματικα ειναι πολυ επιπονες και βασανιστικες.Το μονο που εχω να πω ειναι οσο μπορουν να κανουν υπομονη.Και να τους ευχηθω ολα αυτα καποια στιγμη να ειναι απλα καποια ασχημη αναμνηση του παρελθοντος ενας κακος εφιαλτης.Το προβλημα του καθενα ειδικα σε οτι εχει να κανει με τον τροπο που σκεφτομαστε μπορει για καποιον να ειναι ασημαντο μπορει ομως για τον ιδιο που το βιωνει να ειναι ενας γολγοθας.
Συμφωνω ( αν και το αναισθητο οκ ποιος ξερει τι κουβαλανε κι αυτοι μεσα στην ψυχη τους για να μιλανε ετσι ) απλα μπηκα εδω οντως εχοντας φοβερα κοληματα στο μυαλο μου ψαχνοντας μια βοηθεια να παρω και να δωσω.Για τον εξω κοσμο μπορει να μαι κι αρκετα δυναμικη ξεκινησα απο μικρη αντιμετωπιζοντας πολλες δυσκολιες , ο πατερας μου εμεινα αναπηρος οταν εγω ημουν 4 χρονων και μονο οποιος δεν εχει ζησει μεγαλωσει σε ενα σπιτι με αρωστο ανθρωπο ( που βεβαια για αυτον ηταν εκατομυρια φορες ποιο δυσκολο ) δεν μπορει να καταλαβει.Εχω πετυχει καποια πραγματα στην ζωη μου και δοξα το θεο.Τιποτε δεν μου δοθηκε.Απλα το μυαλο μου το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να το ελεξω στον τροπο που σκεφτετε ( και πιθανον ειναι λαθος κανενας δεν μας φταιει περισσοτερο απο εμας ) και δεν ξερω τι μπορω να κανω για να το πολεμησω.Ισως να μην διαγραφω απλα αυτη η καταθεση ηταν καταθεση ψυχης και δεν θελω να ειναι εμφανη σε ολων τα βλεματα πλεον.Σε ευχαριστω
Δεν κάνει τίποτα :)
Τώρα όσο για το αναίσθητο, μπορεί να ακουστεί κι από μέρους μου αναίσθητο αυτό που θα πω αλλά δεν φταίνε οι υπόλοιποι για τα προβλήματα των άλλων κι όποιος έχει ας ζητήσει βοήθεια αλλά δεν δικαιολογείται να ξεσπάει σε άτομα που δεν του φταίνε σε τίποτα...άλλωστε γι' αυτό είμαστε εδώ, για αλληλοβοήθεια/αλληλουποστήριξη τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ...
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να σβησω το προφιλ μου >? Eψαξα αλλα δεν μπορεσα να το βρω.Ευχαριστω
Ο λογαριασμος σου εδω δεν διαγραφεται..Δεν υπαρχει τετοια επιλογη.
Μμμ τωρα που το θυμηθηκα σε καποιο μελος ειχαν διαγραψει τον λογαριασμο εκτος απο τα θεματα που ειχε ανοιξει οποτε και τα χρεωθηκαν αλλα προφιλ..Μισοδουλειες!
νομιζω οτι με μειλ στην τεχνικη υποστηριξη/διαχειριση, μπορουν να το κανουν απο εκει.
(τα νευρα μου οταν σβηνουν τα θεματα και χασκουν απο κατω οι απαντησεις...)