δεν είναι σίγουρη.. θέλει χρόνο..
Καλησπέρα και πάλι, είχα σχέση με μια κοπέλα, 16 χρόνον είναι, και εγώ 17, λοιπόν όλα ήταν μια χαρά. κάθε μέρα σχεδόν ήμασταν μαζί και διασκεδάζαμε πάρα πολύ, έως ότου έμαθε ότι εγώ σκέφτομαι λίγο την πρώην μου.. με ρώτησε και μου είπε να μην πω ψέματα, τώρα όμως με χώρισε, διότι δεν είναι σίγουρη για εμάς.. εγώ την θέλω πάρα πολύ και έκανα ότι μπορούσα.. βγήκαμε τα είπαμε από κοντά και μου λέει με θέλει αλλά δεν είναι σίγουρη ακόμα.. θέλει χρόνο.. το θέμα είναι πως εγώ δεν είμαι άνθρωπος του περίμενε.. δεν μπορώ γενικά το περίμενε.. και χωρίς να το θέλω πιέζω καταστάσεις και την ίδια..με είδε λίγο στα κάτω μου σήμερα που βγήκαμε και μου έλεγε να μην στεναχωριέμαι κλπ.. κάποιες φίλες τις είπαν να μην τα ξανά βρει μαζί μου.. είχα μιλήσει εγώ με μια κολλητή τις η οποία είπε πως δεν της φέρθηκα σωστά και να μην την ενοχλώ τώρα, να την αφήσω να βρει κάποιον που τις αξίζει.. αλλά η ίδια μου είπε πως δεν ισχύουν αυτά.. πριν κάτι μέρες είπε με θέλει, δεν θα με αφήσει κλπ. μετά το απόγευμα είπε δεν θέλω να είμαστε μαζί, δεν θέλω να σε ξανά δω κλπ.. :( τώρα αυτό που θέλω είναι αυτή η ευκαιρία να επανορθώσω και να της δείξω πως άλλαξα.. τι προτείνεται ?