Καλημέρα σε όλους,
είπα να αναφέρω και εγω μια κατάσταση που βίωσα πρόσφατα μιας και δε μπορώ να βγάλω άκρη μόνη μου!;)
Λοιπον γνώρισα ενα παλικκάρι με τον οποιο εχουμε αρκετα μεγαλη διαφορα,τον περναω 8 χρονια,αυτος 22 και εγω 30.
Αυτος λοιπον ήθελε πολυ να με γνωρισει,αν και εγω κολλουσα στη διαφορα ηλικιας.Ερχεται ενα βραδυ με βρισκει σε μια εκδηλωση στην οποια ηταν η παρεα μου και η οικογενεια μου.απιστευτα ευγενικος και τρυφερος εκατσε διπλα μου,μου φροντισε το χερι μου που ειχα ενα μικρο ατυχημα και καθε μερα επιεδιωκε να με δει,η αληθεια ειναι πως ηταν αρκετα διαχτυτικος κατι που με πιεζε σε καποιες φασεις μιας και εγω σεξουαλικα δε λειτουργω με τη μια...
Αυτος περα απο την εντονη σεξουαλικοτητα που εδειχνε,εδειχνε και ενα νοιαξιμο που δεν εχω ξαναβιωσει,πχ ενα βραδυ εκλαιγα και ηρθε και σκαρφαλωσε σπιτι μου για να σιγουρευτει οτι ειμαι καλα , παντα ηθελε να με φερει σπιτι εκεινος,και γενικα ηταν πολυ προστατευτικος.
Οσο αναφορα το σεξ του ζητησα χρονο λοιπον και οτι ειμαι στη φαση που θελω απλα να βγαινουμε,και στην αρχη αντεδρασε-σα να πληγωθηκε μιας και μου λεει εκει που παω να νιωσω πραγματα με κοβεις αλλα μετα μου ειπε οτι επειδη του αρεσω σα κοπελα εμφανισιακα και σα συμπεριφορα να βαλω τα ορια μου.
Αυτος μου ζητουσε να μου μαγειρεψει να φαμε και διαφορα τετοια αλλα εγω κρατουσα αποστασεις,ενα βραδυ λοιπον μου ανακοινωσε πως αποφασισε να βαλει και αυτος τα ορια του,πως δε θελει να συναντηθουμε το βραδυ και ηταν πολυ αποτομος,με παιρνει πισω μετανιωμενος και μου λεει οτι θα ειμαι με τους φιλους μου εξω να περασω αν θελω..εμενα με στενοχωρεσε ομως και δε πηγα...την επομενη μου ζητησε να παμε θαλασσα και εγω του ειπα πως ειμαι πειραγμενη μαζι του...
πηγα τον βρηκα και αρχισε τις θεωριες οτι ειναι χιπυς,οτι δε κολλαμε,οτι υπαρχει χαος μεταξυ μας,οτι τον πιεζω,και μετα ηθελε να μου γνωρισεις φιλους του,τους γνωρισα και καθως βλεπαμε μια ταινια εγω επρεπε να φυγω,αυτος θυμωσε παρα πολυ,μου ειπε οτι δε τον σεβομαι,οτι δε θελει να το συνεχισουμε μου μιλησε πολυ σκληρα και δε με ξαναπηρε.
εγω επειδη γνωριζω οτι ειχε μπαμπα στρατιωτικο και οτι τον εχει απορριψει και γενικοτερα εχει περασει παρα πολλα,δε του κρατησα κακια και του εστειλα χτες και του λεω πως αν με χρειαστει σε οτιδηποτε να μη διστασει να με καλεσει...δεν απαντησε...
και δε μπορω να καταλαβω το γιατι...μηπως μπορειτε εσεις?