Ένας άντρας πρέπει να είναι________________
επειδή______________
και να μην είναι_____________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
Printable View
επειδή______________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
Ένας άντρας πρέπει να είναι
και να μην είναι
Βαλε οριο λεξεων σε αυτες τις προτασεις γιατι μπορει να γινουν τεραστιες;P
..ένας άντρας πρέπει να είναι -->ενδιαφέρων
επειδή-->βαριέμαι
και να μην είναι --->βαρετός
όταν-->οι άλλοι με βρίσκουν ενδιαφέρουσα..
:D αχ πολύ μου άρεσε..
(θα επιστρέψω:P)
Δε την καταλαβαίνω αυτή την πρόσκληση. Τι θα σημαίνει αυτή η πρόταση; Τι θέλουμε από έναν άνδρα; Μα δεν περιορίζεται σε ένα και κάποια που μας μαγεύουν σε κάποιους δε μας αρέσουν σε κάποιους άλλους. Είναι όλο μαζί και σε λεπτομέρειες που συχνά μας διαφεύγουν της άμεσης αντίληψης.
Απαντα Aphelia και ασε τις υπεκφυγες..οτι σου ερχεται πρωτο στο μυαλο....:D
O άντρας πρέπει να είναι καταβάθος παιδί, επειδή το λέω εγώ, και να μην είναι πολλά βαρύς, όταν από τη στιγμή που γίνεται αυτό, είναι λυπηρό!
Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό δεν έχει σχέση με την οπτική μου προς τους άντρες ως εν δυνάμη συντρόφους μου, αλλά ως ανθρώπους. Κάτι που ισχύει και για μένα
Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι πιστός στον εαυτό του
επειδή έτσι θα είναι ευτυχισμένος
και να μην είναι υποχείριο των άλλων
όταν το ζητούν
το ευτυχισμένος είναι ίσως κάπως βαρύ, αρκεί να είναι εντάξει με τον εαυτό του
το να είναι πιστός στον εαυτό του σημαίνει να κάνει αυτό που του υπαγορεύει ο εαυτός του
και να μην κάνει υποχωρήσεις, εκπτώσεις που θα τον φέρουν σε αντίθεση με τον εαυτό του για να παίξει ένα ρόλο που του ζητάνε έμμεσα ή άμεσα οι γύρω του
Δεν σου ρθε αμεσως στο μυαλο το σκεφτηκες και προσθεσες στοιχεια ή κανω λαθος?...κλεβεις:D
Πληρη ανεξαρτητοποιηση δηλαδη ετσι το βλεπεις?και οι γυρω του το ιδιο?
Και με αυτο που λεω καταλαβαινω οτι δε λες κατι \"απολυτα\" αλλα και παλι...
Στενοχωρηθηκα που αποσυνδεθηκες aphelia και δεν απαντησες...ελπιζω να μην ημουν εγω η αιτια...αυτο σημαινει κατι?
Όταν σκέφτομαι δε σκέφτομαι με λέξεις, περισσότερο με συναισθήματα. Αυτό που ήρθε περισσότερο ήταν η επεξήγηση που έβαλα στο τέλος, αλλά χωρίς λόγια. Στην αρχή σκέφτηκα τη λέξη άντρας όπως υπαγόρευε το κείμενο αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν το βλέπω το θέμα από αυτή την οπτική γωνία αλλά σαν ανθρώπου. Αυτό που με ξενίζει είναι το πρέπει. Αν μπορούσα να σκεφτώ τι μου αρέσει σε έναν άντρα θα έβαζα το ρήμα θέλω ή ζητώ αλλά όχι πρέπει. Το Πρέπει για μένα μου φέρνει στο νου πως φέρεσαι απέναντι στον εαυτό σου.
Δε νομίζω ότι αυτό που είπα φέρνει περισσότερο στην ανεξαρτοποίηση όσο στην ελευθερία και δικαίωμα να είσαι ο εαυτός σου.
Πάντως αυτό που έγραψα είναι μάλλον επηρεασμένο από την κατάσταση που βρίσκομαι αυτή την περίοδο, ίσως να είναι για εμένα ή για άλλους. Μπορεί μια άλλη στιγμή να μου έβγαινε κάτι διαφορετικό.
Αποσυνδέθηκα; πότε; αν σου πω ότι δε θυμάμαι πότε διάβασα το σχόλιό σου γιατί συγχρόνως με απασχολούσε κάτι άλλο
Ναι σιγουρο αυτο...Quote:
Πάντως αυτό που έγραψα είναι μάλλον επηρεασμένο από την κατάσταση που βρίσκομαι αυτή την περίοδο, ίσως να είναι για εμένα ή για άλλους. Μπορεί μια άλλη στιγμή να μου έβγαινε κάτι διαφορετικό.
Ναι με συναισθηματα δεν σκεφτονται ολοι...ασχετα αν μερικοι φαινονται πολυ ψυχροι...Quote:
Όταν σκέφτομαι δε σκέφτομαι με λέξεις, περισσότερο με συναισθήματα
Και εγω γραφω και μετα επεξηγω κατι αλλο που μου ηρθε γιατι εχω τις αμφιβολιες μου για το αν γινομαι σαφης...και βασικα σκεφτεσαι και αλλα...και αλλα...σκεφτεσαι και τον συνομιλητη σου και γραφεις.Quote:
Αυτό που ήρθε περισσότερο ήταν η επεξήγηση που έβαλα στο τέλος
ΝαιQuote:
Αυτό που με ξενίζει είναι το πρέπει. Αν μπορούσα να σκεφτώ τι μου αρέσει σε έναν άντρα θα έβαζα το ρήμα θέλω ή ζητώ αλλά όχι πρέπει
Πρεπει κατα τη γνωμη μου να καταπιεζεις τον εαυτο σου...συνεχεια...και το κανεις συνεχεια χωρις καν να το σκεφτεσαι πολλες φορες...για να λειτουργησεις με τους αλλους.Αλλιως δεν ξερω πως θα γινοταν.Ελευθερια και δικαιωμα ναι.Quote:
Δε νομίζω ότι αυτό που είπα φέρνει περισσότερο στην ανεξαρτοποίηση όσο στην ελευθερία και δικαίωμα να είσαι ο εαυτός σου
Ισως καποιες φορες να σκεφτεσαι οτι καταπιεζω υπερβολικα τον εαυτο μου για τους αλλους...αλλα στην ουσια να μην τον καταπιεζεις...απλως να εχεις αυτο το ασχημο συναισθημα...οτι δεν κανεις κατα καποιο τροπο αρκετα για σενα...μια μαυρη σκεψη.
Η επεξήγηση ήταν για να περιγράψω όσο γινόταν καλύτερα αυτά που μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό.
Έχω μια αυξημένη αντίδραση στην πίεση, στην καταπίεση και είναι και κάτι που με απασχόλησε πάλι αυτές τις μέρες.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν έλεγα ότι πρέπει ο άντρας να είναι κάπως τότε δε θα ήταν καταπίεσή του από τη μεριά μου; Το θέμα είναι να σου αρέσει κάποιος όπως είναι ο εαυτός του, όχι να γίνει αυτό που θα ήθελες. Αν συγκλίνουν αυτά τότε έχεις μπροστά σου κάποιον που σου ταιριάζει και είναι απλά τυχαίο να συμβεί.
Ειδες που σκεφτεσαι τους αλλους...μαζι με τον εαυτο σου?Σκεφτεσαι αν πω ετσι τι θα νοιωσει ο αλλος...ειναι ενα συμβιβασμος που κανουμε...ή μπορει και οχι..απλως ειμαστε καλοι ανθρωποι (να το πω ετσι?)...και αισθανομαστε καλα οταν ειμαστε καλοι με τους αλλους.Ειμαστε ο εαυτος μας ακομα και αν μας πατανε μερικες φορες οι αλλοι...γιατι τους το επιτρεπουμε κατα καποιο τροπο...σιγουρα πρεπει να βρουμε τις ισοροπιες μας και να μη μας εκμεταλευονται...κατι που σκεφτομαι συχνα...αλλα ετσι ειμαι... σκεφτομαι υπερβολικα τους αλλους προσωπικα και το αποδεχομαι...δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο ή οχι αυτο.Quote:
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν έλεγα ότι πρέπει ο άντρας να είναι κάπως τότε δε θα ήταν καταπίεσή του από τη μεριά μου;
Εντάξει δεν είπαμε πλήρης υποδούλωση στο γυναικείο φύλλο αλλά είναι ενδιαφέρον να λέμε για τα πρέπει και τα είναι του κάθενα μας. Γιατί όμως να είναι λάθος το να θέλει να βελτιωθεί ένας άντρας για τη σύντροφο του?Quote:
Originally posted by Aphelia
Το θέμα είναι να σου αρέσει κάποιος όπως είναι ο εαυτός του, όχι να γίνει αυτό που θα ήθελες. Αν συγκλίνουν αυτά τότε έχεις μπροστά σου κάποιον που σου ταιριάζει και είναι απλά τυχαίο να συμβεί.
Quote:
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν έλεγα ότι πρέπει ο άντρας να είναι κάπως τότε δε θα ήταν καταπίεσή του από τη μεριά μου; Το θέμα είναι να σου αρέσει κάποιος όπως είναι ο εαυτός του, όχι να γίνει αυτό που θα ήθελες. Αν συγκλίνουν αυτά τότε έχεις μπροστά σου κάποιον που σου ταιριάζει και είναι απλά τυχαίο να συμβεί.
σαφεστατα χωρις αμφιβολια ειναι καταπιεση.
Οντως πρεπει να σου αρεσει ο αλλος οπως ειναι.
Η ακομα και να μην σου αρεσει απολυτα μιας και κατι τετοιο ειναι απιθανο αλλα στα χοντρα χοντρα να σε καλυπτει και βεβαια να μην υπαρχουν εξοφθαλμα πραγματα που ενοχλουν.
Αν δεν ειναι ετσι τοτε απλα ψαχνεις ενα αντιγραφο του εαυτου σου γιατι ετσι εσυ βολευεσαι.
Και μιας δεν μπορεις να το εχεις, μπορεις αν το φτιαξεις....
Πως?? η ψυχολογια προσφερει πολλους τροπους....
καταπιεσης βεβαια και οχι ανθρωπων που ειναι αυτο που πραγματικα ειναι.
Ένας άντρας πρέπει να έχει χιούμορQuote:
Originally posted by vince
επειδή______________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
επειδή έτσι θα με κάνει πάντα να νιώθω όμορφα
και να μην είναι γελοίος
όταν οι καταστάσεις γύρω μας χρήζουν ώριμης συμπεριφοράς.
Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα \"πρέπει\" και \"επειδή\", αλλά κατά την γνώμη μου, αυτό είναι από τα πιο βασικά :)
και εμένα Ρέινα..Χαχα..Quote:
Originally posted by Reina
..ένας άντρας πρέπει να είναι -->ενδιαφέρων
επειδή-->βαριέμαι
και να μην είναι --->βαρετός
όταν-->οι άλλοι με βρίσκουν ενδιαφέρουσα..
:D αχ πολύ μου άρεσε..
(θα επιστρέψω:P)
Η απάντηση της Reina, θα ήταν τα επόμενα δικά μου πρέπει και επειδή :)
Άπειρες..σίγουρα.....Με μια δόση χιούμορ.... ....Ένας άντρας πρέπει να είναι μη κατίνα επειδή δεν θέλω να μου θυμίζει τις γυναικούλες που δεν χωνεύω και να μην είναι απών όταν δεν απουσιάζω....Quote:
επειδή______________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
Πολύ καλό....Συμφωνώ...Quote:
Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι πιστός στον εαυτό του
επειδή έτσι θα είναι ευτυχισμένος
και να μην είναι υποχείριο των άλλων
όταν το ζητούν
Η δική μου πρόταση στο θρεντ :
H ειλικρίνεια που με αφοπλίζει.--
Δε νιώθω ότι είναι συμβιβασμός το να σκέφτομαι πως θα νιώσει ο άλλος γιατί μου βγαίνει από μέσα μου, έτσι νιώθω καλά. Αυτό όμως που νιώθω σα συμβιβασμό είναι οι πράξεις που κάνω μερικές φορές για να τους ευχαριστήσω ενώ δε θα τις ήθελα. Υπάρχουν μικρές χειρονομίες που δε με ενοχλούν π.χ. να πω κάτι, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μου, όταν όμως ανέχομαι κάτι που δε μου αρέσει τότε υπάρχει μία σύγκρουση στο καλό το δικό μου και του άλλου.
Σε αυτό όμως που μάλλον αναφερόμουν ήταν όταν φτάνεις στο σημείο να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα πρέπει των άλλων όχι αν κάνεις κάποια μικρή πράξη που να μη σου αρέσει. Όταν δηλαδή εφαρμόζεις σε εσένα πράγματα που είναι σημαντικά, όπως το να μείνεις σε μία πόλη ή τι επάγγελμα να ακολουθήσεις ή να αλλάζεις σημεία του χαρακτήρα σου και όχι απλά απόψεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής, στάσεις ζωής.
Άλλο να βελτιωθείς γιατί βλέπεις ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, να αναγνωρίζεις ότι κάτι δε πάει καλά με σένα οπότε να θελήσεις να αλλάξεις για εσένα τον ίδιο, κι άλλο να \"βελτιωθείς\" για τα μάτια του άλλου. Όταν θα τελειώσει η σχέση τι θα μείνει; Πικρία για τις αλλαγές που \"αναγκάστηκες\" να κάνεις, σκέψεις για το αν θα τις κρατήσεις τις αλλαγές;
Π.χ. ας πούμε ότι κάποιος είναι ψεύτης και με αυτό τον χαρακτήρα νιώθει καλά. Βλέπει όμως ότι η κοπέλα του θέλει ειλικρίνεια αλλιώς των χωρίζει. Αν αρχίσει να λέει αλήθεια επειδή κάτι τον πιέζει χωρίς να θελήσει ο ίδιος να αλλάξει, να καταλάβει και να νιώσει μέσα του ότι δεν είναι σωστό να λέει ψέμματα τότε προδίδει τον εαυτό του. Από την άλλη θα είναι σε θέση να το καταλάβει αυτό; Μήπως προσαρμοζόμενος στα πρέπει του άλλου προσπαθεί να πείσει ο ίδιος τον εαυτό του για τις βελτιώσεις λες και είναι δικές του επιθυμίες ενώ ουσιαστικά δεν είναι;
Ένας άντρας πρέπει να είναι____ανοιχτομυαλοσ__________ __
επειδή_____στην ζωη ποτε δεν ξερεισ τι θα σου συμβει,και ναι ολα ειναι ανθρωπινα και ο φανατισμοσ ειναι κατι που ειναι μοναχα καταστροφικο για ολουσ του τομεισ_________
και να μην είναι____βιαιοσ_________
όταν____συμβαινει κατι που τον δυσαρεστει πολυ____________
με το ανοιχτομυαλοσ νομιζω πωσ καλυπτω μια πλυθωρα εννιων, ...εννοειται πωσ πρεπει να εχει χιουμορ, να ειναι ενδιαφερων και πιστοσ στα θελω και πιστευω του ...δηλ συμφωνω με τα κοριτσια μασ πιο πανω!!!!!!!!!
...ααα
και εννοειτε να ειναι Καθαροσ!!!!
χεχεχ:P
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)
Και εγω ευχαριστω γιατι περιγραφεται εμενα κοριτσια:P
Ναι το περιγραφεις καλα...και εγω πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα στη ζωη μου...που με φερνουν σε δυσκολη θεση το τελευταιο καιρο....πραγματα που κανω γιανα ευχαριστησω καποιον αλλο.Quote:
Σε αυτό όμως που μάλλον αναφερόμουν ήταν όταν φτάνεις στο σημείο να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα πρέπει των άλλων όχι αν κάνεις κάποια μικρή πράξη που να μη σου αρέσει. Όταν δηλαδή εφαρμόζεις σε εσένα πράγματα που είναι σημαντικά, όπως το να μείνεις σε μία πόλη ή τι επάγγελμα να ακολουθήσεις ή να αλλάζεις σημεία του χαρακτήρα σου και όχι απλά απόψεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής, στάσεις ζωής.
Ένας άντρας πρέπει να έχει θηλυκό μυαλό για να καταλαβαίνει τις γυναίκες επειδή η σχέση είναι δυνατή όταν υπάρχει καλή επικοινωνία και να μην είναι εγωιστής όταν οι καταστάσεις επιβάλλουν να δίνει αγάπη.
σωστη!!!!
Quote:
Originally posted by magda-ps.
Ένας άντρας πρέπει να έχει θηλυκό μυαλό για να καταλαβαίνει τις γυναίκες επειδή η σχέση είναι δυνατή όταν υπάρχει καλή επικοινωνία και να μην είναι εγωιστής όταν οι καταστάσεις επιβάλλουν να δίνει αγάπη.
δεν παιζουν αυτα.
Σε καποιο αλλο κοσμο ισως...
:)
;)
Ένας άντρας πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣQuote:
επειδή______________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
επειδή ξερει τι σημαιμει να ειναι
και να μην είναι μλκς
όταν μπορει να γινει
Πολύ φιλοσοφημένο.....Ωραίο και αυτό....Quote:
Originally posted by interappted
Ένας άντρας πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣQuote:
επειδή______________
όταν________________
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
επειδή ξερει τι σημαιμει να ειναι
και να μην είναι μλκς
όταν μπορει να γινει
Αχαχαχαχα.....ΘΕΟΣ!!!!!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
Και εγω ευχαριστω γιατι περιγραφεται εμενα κοριτσια:P
Quote:
Ένας άντρας πρέπει να είναι_______αέρας_________
επειδή_______είμαι φωτιά_______
και να μην είναι______νερό_______
όταν___________ανάβω_____
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
σε γενικό πλαίσιο, μην πάει το μυαλό σας στο κακό..είναι και περίεργη η Κυριακή..:P
καλημέρες:)
Ζωδιακά το πας το πράγμα δλδ? :cool:Quote:
Quote:
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
σε γενικό πλαίσιο, μην πάει το μυαλό σας στο κακό..είναι και περίεργη η Κυριακή..:P
Εντόπισα ζώδιο και ήρθα..Παρά ταύτα το πιο φιλοσοφημένο ήταν για εμένα της Ίντερ..Quote:
Originally posted by La_ViTa
Ζωδιακά το πας το πράγμα δλδ? :cool:Quote:
Quote:
Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
Να μην είναι μαλάκας όταν έχει την ελευθερία να είναι.....Φοβερό....Σε θαυμάζω ντίαρ..