Την επομενη φορα που θα εχεις πονοκεφαλο μην παρεις παυσιπονο, εχει πολλες παρενεργειες στις οδηγιες. Κατσε ετσι θα περασει. Εαν πασχεις απο αλλεργια, μη παρεις αντιισταμινικο, εχει εξισου παρενεργεις. Ενα αναφυλακτικο σοκ θα παθεις, τι ειναι μωρε! Θα περασει και αυτο. Επισης αν μπορεις κρατα την αναπνοη σου, το οξυγονο προκαλει οξειδωση των κυτταρων και μας γερναει. Και για τον καρκινο, οχι προς θεου μην παρεις ιντερλευκινη (χημειοθεραπεια) μεσα στις παρενεργειες ειναι η τριχοπτωση. Κανε θετικες σκεψεις και σε μερικες μερες θα ανακαμψεις.
Δυστυχως η κατασταση σου δεν ειναι θεραπευσιμη ανθρωπε μου. Προσπαθησα πολυ να το ληξω εκει και να μην χαλαω το thread του ανθρωπου, αλλα εσυ εκει συνεχιζεις. Θα το κλεισω ομως οριστικα εδω με ενα μυνημα απο το χρηστη "mnimonio" που πηγαινε για σενα και συνοψισε οτι σκεφτομουν σε μια φραση και δεν θα ξαναμπω αλλο εδω γιατι τα θελω τα μαλλια στο κεφαλι μου. Τα πιο ηλιθια επιχειρηματα που εχω ακουσει ποτε...παρμενα απο την "Ανωτερη Ψυχολογια" (Πως λεμε ανωτερα μαθηματικα ?) και οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post502843