Κακια και μισος απο τον ιδιο σου τον πατερα
ειχα γραψει και παλιοτερα ενα θεμα για μια ''φιλη'' μου,αλλα δυστυχως αυτο ηταν το ελαχιστο απο τα προβληματα που αντιμετωπιζα και δεν γνωριζα εκεινη την περιοδο. Και για να το παρω απο την αρχη, εχω διαφορα θεματα με την οικογενεια μου, ο πατερας μου εμεινε ανεργος για αρκετα χρονια και αντιμετωπιζε θεματα καταθλιψης και στη συνεχεια αλκοολισμου σε σημειο να φτασει να κανει κακο στον εαυτο του και να κατηγορει ολους τους υπολοιπους (συμπεριλαμβανομενης και του εαυτου μου) για το προβλημα του. Ειχα προσπαθησει να του μιλησω αλλα κατεληξε στο να με ψεγει για οτι κακο ειχε κανει εκεινος στον εαυτο του και να θεωρει πως ειναι μονος του και κανενας δεν τον θελει και ταυτοχρονα να παιρνει μια εκφραση μισους απεναντι μου και να εξαπολυει βρισιες προς τους παντες. Στη συνεχεια φτασαμε σε σημειο μια νυχτα εγω να παθω νευρικο κλονισμο να τρεμω σαν το ψαρι να φωναζω να πεταω πραγματα πανω του γιατι εβλεπα οτι προσπαθουσε οχι να σωσει την οικογενεια του αλλα μονο τον εαυτουλη του γιατι ολα αυτα τα ''προβληματα'' οχι μονο δεν ηθελε να τα λυσει αλλα ηθελε κιολας να τα συνεχισει και να μας αναγκασει να τον ανεχομαστε (πρωτυτερα ειχε προηγηθει μια νυχτα που ηταν μονη η μητερα με την αδερφη μου και αυτος φωναζε τοσο πολυ απο το ποτο σε σημειο να τρομοκρατηθουν και να εγκαταλειψουν το σπιτι μια περιοδο που η αδερφη μου εδινε πανελληνιες). Για να μην πολυλογω η μητερα μου ειχε ζητησει διαζυγιο αλλα καθε φορα που πηγαιναν στον δικηγορο επαιζε θεατρο ο πατερας μου οτι θα διορθωθει και εκλαιγε και αλλα τεττοια ενω δεν εκανε απολυτως τιποτα μεσα στο σπιτι παρα καθοταν σε εναν καναπε αγριοκοιτωντας μας οποτε πηγαιναμε να καθισουμε διπλα του και φωναζοντας οταν παιρναμε το τηλεκοντρολ. Με τα πολλα η μητερα μου μεταπειστηκε αφου (κατα τη γνωμη μου) υποτιθεται οτι ειδε σημαδια αλλαγης (και ολα αυτα μεσα σε λιγους μηνες του καλοκαιριου), εγω ομως δυστυχως εχω χασει την εμπιστοσυνη μου απεναντι του και δεν θελω πια να τον ξερω. Παρ'ολα αυτα αυτη τη στιγμη εγω βρισκομαι μαζι με την αδερφη μου στην πολη οπου σπουδαζω και οι ''γονεις'' μου βρισκονται κατω απο το ιδιο σπιτι. Δεν μπορω να συγχωρησω τουλαχιστον οχι ακομη γι αυτο που μας εκανε τον οατερα μου αλλα ουτε και τη μητερα μου που την αγαπουσα πολυ γιατι τον δεχθηκε και καλα επειδη δεν ηθελε να τον δει να κανει κακο στον εαυτο του. Προτιμησε δηλαδη να κανει κακο σε μενα. Πριν απολιγες μερες ειχα παρει τηλεφωνο την μητερα μου για να της μιλησω για ενα θεμα που ειχα με μια φιλη μου (ε καλα!) και δεν με αφησε να της το πω ουτε καν ηθελε να με ακουσει λεγοντας οτι μονολογω και οτι ειμαι λαθος (κατι που δεν ισχυε γιατι ηταν απλα ενα γεγονος που με ειχε ενοχλησει) και ειπε οτι δεν θελει να μου μιλησει και της το εκλεισα. Απο τοτε δεν με ξαναπηρε να δει τι κανω και ειπε στην αδερφη μου οτι μου πηρε και καλα ενα δωρο....Νιωθω πολυ πληγωμενη και απο την οικογενεια μου και απο δηθεν φιλες μου ( εκεινη η φιλη στο αλλο θεμα με μειων, με υποτιμουσε και ελεγε ασχημα πραγματα για την οικογενεια μου, την οποια σημερα ειδα τυχαια στο δρομο και εγω χαιρετησα κανονικα εμεινα να δω τι κανει κλπ και εκεινη εκανε μια χειρονομια δεν εβγαλε μιλια και εφυγε) Εχω βιωσει τοση κακια στη ζωη μου που πλεον δεν αντεχω αλλη ουτε θελω να βιωσω και αλλη αλλα δυστυχως ειμαι μονη μου σε ολο αυτο και δεν εχω αλλες δυναμεις ειχα φτασει σε οριακο σημειο με τον ''πατερα'' μου και αυτο με αποδυναμωσε ενω καποτε ημουν τοσο δυνατο παιδι. Συγγνωμη αν γινομαι λιγο εως πολυ μελο αλλα ειναι αυτα που νιωθω και προσπαθω να τα ξεπερασω και εφοσον δεν εχω κανενανν αλλο ηθελα να τα πω εδω ( οχι βεβαια πως δεν εχω μιλησει πρωτα με αυτους που μου τα προκαλεσαν, αλλα δυστυχως δεν ειδα καμμια ανταποκριση)