Originally Posted by
Remedy
καλησπερα σας κι εσας
let s see...
το θεμα δεν ειναι απλα αν του αρεσεις η οχι, αλλα αν του αρεσεις και περισσοτερο απο αλλες.
αν ηταν τοσο ντροπιαρης οσο λεν οι απο πανω, θα συντηρουσε με νυχια και με δοντια την καλημερα που ειχατε ξεκινησει να λετε και θα ηλπιζε και σε καμια καλησπερα. αυτος την εκοψε..
μετα, κρινεις σαν ενθαρρυντικα καποια σημεια που ακουγονται αδιαφορα βρε παιδι μου.. πχ. λες οταν πας να μιλησεις σε καποια παιδια, εκεινος παει αλλου. αποκλειεις να ηθελε ετσι κι αλλιως να παει καπου αλλου? γιατι του το χρεωνεις?
λες οτι ενω δεν κανει καπιοια κινηση, τον εχεις πιασει να σε κοιταει. μηπως ειναι ετσι το στυλ του? μηπως κοιταει πολλες η ακομα και πολλους κι εσυ το περνας για κατι ιδιατερο?
το να σε αποδεχτει στο φμ, θα ηταν η πιο ασημαντη πραξη για τον οποιονδηποτε. ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι εκει κανουν φιλη και την κουτση μαρια, μονο επειδη το ζηταει, χωρις καμια αλλη προεκτασηε ρωτικη η ακομα και φιλικη.το να το αρνηθει ομως, ειναι περιεργο...
αν ηταν ντροπαλος, σιγουρα θα εκμεταλλευοταν μια δικη σου προσκληση στο φμ, χωρις να εκτεθει καθολου. αρκει να μπαιενι βεβαια, γιατι ξερω πολλους .μαζι και τον εαυτο μου που κανουν βδομαδες και μηνες να μπουν. δεν ξερω αν φαινεται απο καπου, αν σε εχει ακυρωσει η απλα αδιαφορησε/δεν το ειδε, δεν το εχω ψαξει.
η φωτο ηταν το πιο ασχετο σχολιο σου εβερ.... εφοσον σε ξερει απο κοντα, τι σημασια μπορει να εχει τι φωτο εχεις στο φμ ??? μας κουφανες... μπορει πχ να μην του αρεσεις και να δει τη φωτο και να πει "μωρ' σαν ναναι καλη αυτη.." ???
περα απο ολα, ξερεις αν εχει σχεση? αν εχει μπορει να μην ενδιαφερεται για μπερδεματα.
αν δεν εχει, εγω κλινω προς το αδιαφορος, παρα προς το ντροπιαρης...