Μετα απο την συζήτηση για την πολυγαμία ! Ας δούμε και τα στατιστικά των μελών του forum !
Επιλεξτε αυτο που σας ταιριάζει καλύτερα ! (εννοείται οτι θα είναι και για εσάς και για τον συντροφό σας κοινή συμφωνία)
Printable View
Μετα απο την συζήτηση για την πολυγαμία ! Ας δούμε και τα στατιστικά των μελών του forum !
Επιλεξτε αυτο που σας ταιριάζει καλύτερα ! (εννοείται οτι θα είναι και για εσάς και για τον συντροφό σας κοινή συμφωνία)
Στην επιλογή σχέση με εναν και σεξ με πολλούς , εννοώ οτι η σχέση δεν απαιτεί το να είστε σεξουαλικά πιστοί !
Oυπς... και νόμιζα οτι ψήφισα μόνο εγώ.:)
Καλα ή δική σου ψήφος είναι γνωστή !
Την δική μου θα την σκεφτώ λίγο πριν την δώσω !
Εκει που λες \"Σχέση με έναν & σεξ με πολλούς\", εννοεις να κανεις σεξ με πολλους ταυτοχρονα;
:P
Σωστή η ερώτηση !
Θελεις να το βάλω ως επιλογή ?
Βασικά εννοούσα να μην υπάρχει σεξουαλιή δεσμευση στην σχέση σου ! Δηλαδή να μπορείτε να \'\'κερατώνετε\'\' ελευθερα !!
Οποιος θέλει μπορεί να ρίξει και φανερή ψήφο ! Δηλαδή να στειλει και μήνυμα !
Eγώ το πρώτο... Και πάντα υπέρ της αποκλειστικότητας!
Dexter απο το nickname δεν καταλαβαίνω αν είσαι γυναίκα ή άντρας !
Οk λοιπόν, μάντεψε και στη 1η καίγεσαι (και αν το βρεις, δώρο το Post με την απάντηση :P)
Αντρας ?
Απο που εμπνευστηκες το όνομα ?
Ακόμα το δώρο μου ??????????
Ο Dexter ήταν κατα συρροήν δολοφόνος.. Γι αυτόν το να σκοτώνει ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσε να τον κρατήσει στη ζωή.. Αν δεν το έκανε θα τρελαινόταν..ήταν κάτι το αναπόφευκτο.. Και αυτό γιατί δεν μπορούσε και δεν ένιωσε ποτέ το συναίσθημα της αγάπης..
(εντάξει με το δωράκι; -16\'\' από την δραστήρια ζωή μου!! Γκρρρ!! :P)
Απο βιβλίο ή απο ταινία είναι ?
Τίτλος ?
Πως σου κάθησε αυτός ο ήρωας ?
(θα μου χαρίσεις αλλα 16\'\' μονο και μόνο επειδή είμαστε στο αντίθετο φύλο, ε? :P)
Έχει βγει και σε βιβλίο...σε 3 (!) μάλιστα!
Οι τίτλοι είναι:
1) Darkly Dreaming Dexter
2) Dearly Devoted Dexter
3) Dexter in the Dark
Έχει βγει επίσης και σε σειρά στην τηλεόραση..
Γιατί τον διάλεξα λοιπόν..πολύ ωραία ερώτηση! Ο Dexter απλά είναι ο άντρας που θα ήθελε η κάθε γυναίκα.. Πανέξυπνος, γοητευτικός, μορφωμένος και εντυπωσιακός.. Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως και από την πλευρά του :)
Η γυναίκα θέλει όμως και αγάπη ! Το κάλυπτε πολύ καλά φαντάζομαι αυτό του το μειονέκτημα !
Εσυ όμως γιατί το διάλεξες ? Θα ήθελες να είσαι ο άντρας που θέλει κάθε γυναίκα ? Ή νιώθεις σαν τον Dexter ?
Ξέχασα να σου αναφέρω ότι ο Dexter δε μπορούσε να νιώσει κανένα συναίσθημα.. Φόβο, ζήλεια, ενθουσιασμό, μίσος, αγωνία κλπ.. Απλά έβαλα κυρίως την αγάπη, γιατί γνώμη μου (και καθόλου ταπεινή :P) είναι ότι από εκεί ξεκινούν όλα και εκεί καταλήγουν..
Ρωτάς αν θα ήθελα να είμαι ο άντρας που θα ήθελε η κάθε γυναίκα! Και που ξέρεις ότι δεν είμαι; ;)
(όπως βλέπεις, ένα από τα θετικά στοιχεία πάνω μου.... είναι ΚΑΙ η μετριοφροσύνη :P)
Δεν είπα οτι δεν είσαι !
Απλα ακόμα δεν κατάλαβα γιατί επέλεξες αυτό το nick !
Δε πειράζει! Και τον Αϊνστάιν με την θεωρία της σχετικότητας, κάνεις δεν τον καταλάβαινε, αλλά τον πίστευαν όλοι :P
οι αποκλειστικότητες μας τελειωσαν,
η αλλιως μικροαστοι σφιχτε καλα το μικροαστισμο σας....
Καποιοι τον καταλάβανε και οι υπόλοιποι τους πιστεψανε !Quote:
Originally posted by Dexter
Δε πειράζει! Και τον Αϊνστάιν με την θεωρία της σχετικότητας, κάνεις δεν τον καταλάβαινε, αλλά τον πίστευαν όλοι :P
(Πες το μου λοιπον εμένα στα κρυφά και θα σε υποστηρίξω ! :P)
Αυτό με παραπέμπει σε \"Πες μας το πρόβλημά σου και εμείς θα σε στηρίξουμε! Πες όχι στα ναρκωτικά!\"
kleiw...υπονοείς κάτι; :P
Ολο μου ξεφευγεις ! Παραιτούμαι !
Μην γινομαι και φορτική ! :)
Αυτό είπε κάποτε και ο ψυχίατρoς μου και από τότε δεν τον ξαναείδε κανένας :PQuote:
Originally posted by Kleiw
Παραιτούμαι !
Σαν Dexter μιλας ???????????? :P
Σα να παραμπήκες στο ρόλο !
Όχι παίζουμε!
Τοτε καλύτερα να προσέχω !
Βρες άλλη γυναίκα να ασχοληθείς ! :D
Παω για ύπνο !
Εvil dreams!
Χαχα.....Ένας άντρας φίλος μου μού είπε \"Εγώ είμαι μονογαμικός τύπος\" και η απάντησή μου ήταν \"Ναι,μία κάθε λεπτό\"......Λοιπόν αν το δείτε, όλοι μονογαμικοί είμαστε την φορά......Δεν θέτω παρά ταύτα την δική μου επιλογή...Quote:
Σωστή η ερώτηση !
Βασικά εννοούσα να μην υπάρχει σεξουαλιή δεσμευση στην σχέση σου ! Δηλαδή να μπορείτε να \'\'κερατώνετε\'\' ελευθερα !!
Η ερώτηση για να γίνει πιο πικάντικη θα έπρεπε να είναι \"Τον κερατώνετε τον προκομένο σας;;;.........\"Τον κάνετε τάρανδο;;;\".....
Σωστό και αυτό !Quote:
Originally posted by Kassi
Χαχα.....Ένας άντρας φίλος μου μού είπε \"Εγώ είμαι μονογαμικός τύπος\" και η απάντησή μου ήταν \"Ναι,μία κάθε λεπτό\"......Λοιπόν αν το δείτε, όλοι μονογαμικοί είμαστε την φορά......Δεν θέτω παρά ταύτα την δική μου επιλογή...Quote:
Σωστή η ερώτηση !
Θα σπανίζουν οι άνθρωποι που θέλουν μια ερωτική σχέση σε όλη τη ζωή τους ! Αν και ξέρω 2 κοπέλες με αυτήν την φιλοσοφία ! Θα θέλατε να βάλω την επιλογή αυτή ?
Που ήσουν βρε Κασι οταν τα έφτιαχνα ?? :PQuote:
Η ερώτηση για να γίνει πιο πικάντικη θα έπρεπε να είναι \"Τον κερατώνετε τον προκομένο σας;;;.........\"Τον κάνετε τάρανδο;;;\".....
Πηγατε για καραόκε τελικά ?
...ξερω κι εγω μια κοπελα μια χαρα...αρραβονιασμενη με τον πρωτο τησ...και οταν την ρωτησα..μα καλα δεν εχεισ περιεργεια να δεισ πωσ ειναι να σε αγγιζει ενασ αλλοσ αντρασ...πωσ κανει ενασ αλλοσ αντρασ ερωτα...(να μην παντρευτει με μοναδικο ερωτικο συντροφο στην ζωη τησ τον δικο τησ.. εννοειτε δεν μιλαω για απιστια)...μου ειπε..
-και γιατι να δοκιμασω με καποιον αλλον?..κι αν μ αρεσει?...ενω ετσι ειμαι μια χαρα ..γνωριζω μονο αυτο..και ειμαι με αυτο...
και μιλαμε για μια χαρα κοπελα ετσι!
Quote:
Originally posted by Adzik
-και γιατι να δοκιμασω με καποιον αλλον?..κι αν μ αρεσει?...ενω ετσι ειμαι μια χαρα ..γνωριζω μονο αυτο..και ειμαι με αυτο...
και μιλαμε για μια χαρα κοπελα ετσι!
μια χαρα - χαλια αγαπητη αντζικ...
Το πληρωμα του χρονου θα ερθει αργοτερα, δεν ξερω ποτε....
η νομιζεις τα χιλιαδες διαζυγια που βγαινουν ετησιως βγαινουν για πλακα???
Θα στο πω και αλλιως,
οταν γευεσαι κατι ομορφο στη ζωη σου και δεν μπορεις να το συγκρινεις, τοτε δεν ξερεις καν αν ειναι ομορφο.
Η απαντηση σε αυτο που ρωτα η φιλη σου, ειναι πολυ απλη:
Πας με αυτο που σου αρεσει.
Μερικες φορες αναρωτιεμαι για ενα κοσμο τι του ειναι πιο δυσκολο, να βρει ποσο κανει 5+5 η τι ψαχνει στη ζωη του???
Σωστά λόγια ! Αλλα για εμένα ολες οι παραπάνω επιλογές είναι ηθικές απο την στιγμή που υπάρχει ειλικρίνεια στον εαυτό μας και στον συντροφο μας (ή στους συντρόφους μας , αν δεν είμαστε μονογαμικοί) !Quote:
Originally posted by marina38
Ή αλλιώς...
\"Αλλοίμονο από τους ηθικούς που είναι ηθικοί επειδή δεν μπορούν να είναι ανήθικοι και από τους τίμιους που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι\"...
όπως το λέει ο Παντελής Ζερβός ως \"Ξενοφών\" στη \"Θεία από το Σικάγο\".
Με λίγα λόγια η καταπίεση και η άγνοια δημιουργούν μια πολύ εύθραυστη \'ηθική\'.
Δεν πρεπει μια τόσο προσωπική επιλογή να είναι θέμα ηθικής, αλλα να προκύπτει μετα απο κατανόηση του εαυτού μας !
Σαφως η κοινωνία προτείνει εναν δρομο , αλλα δεν νομίζω οτι είναι τοσο καταπιεστική ! Αν θες να επιλέξεις διαφορετικά , θα το καταφέρεις ! Οπως και το κατάφερες εσυ !
Δεν έχουμε όμως μεγάλη συμμετοχή και στεναχωριέμαι !!!! :( :(
Υπαρχουν και οι αναποφασιστοι:)
Ε , καλά ! Ας αποφασίσουν επιτέλους !
Ήμουνα για καραόκε........χαχα.....Το θέμα Κλειώ τη σήμερον ημέρα δεν είναι η πίστη αλλά το κέρατο...Όχι πόσο πιστός είστε αλλά πόσο κέρατο φάγατε ή ρίξατε..Χαχα...Quote:
Που ήσουν βρε Κασι οταν τα έφτιαχνα ?? :PQuote:
Πηγατε για καραόκε τελικά ?
Πολύ ωραίο και αυτό......Μου αρέσει πραγματικά πολύ και θα τον κρατήσω σαν κοσμοθεωρία...Quote:
Originally posted by marina38
Ή αλλιώς...
\"Αλλοίμονο από τους ηθικούς που είναι ηθικοί επειδή δεν μπορούν να είναι ανήθικοι και από τους τίμιους που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι\"...