ευχαριστω για την αποδοχη,
ειμαι μανουλα δυο μικρων παιδιων,η ιστορια μου με το αγχος,μεγαλη...
θα αναφερθω καποια στιγμη,το μονιμο προβλημα μου ειναι οι κολλημενες μου φοβιες,οι οποιες εχουν να κανουν με θεματα υγειας ειτε εχω καποιο υπαρκτο ερεθισμα,ειτε οχι......λοιπον σχεδον ολη μερα σκεφτομαι οτι κατι εχω,κατι θα παθω εγω η τα παιδια μου....με αποτελεσμα φοβαμαι.....και δεν τοσο απλο οσο το αναφερω,ειναι πολυ επωδυνο!εστιαζομαι τοσο πολυ σε αυτες τις σκεψεις που το βιωνω σαν κατι αληθινο,με αποτελεσμα να μην μπορω να απολαυσω την καθημερινοτητα μου.Κανω ψυχοθεραπεια,λαμβανω ομοιοπαθητικη αγωγη,προαπαθω να απασχολουμαι με διαφορα...αλλα συχνα πεφτω στο κενο,εχω μπλοκαρει και τον αντρα μου και σε ποιον να βρω αποκουμπι? κουραστηκα να φθηρομαι με ολα αυτα,σπαταλαω ολη μου την ενεργεια ,και δεν αντεχω αλλο! θελω να ζησω το παρον,να απολαυσω τα παιδακια μου.Με το που ακουω οτι καποιος επαθε κατι,το κανω δικο μου ,πιστευω οτι συντομα θα τυχει και στην οικογενεια μου....τι να πω,τι θα κανω αν οντως μου τυχει κατι με τετοια μυαλα που κουβαλαω??? αισθανομαι αδυναμη,φοβαμαι,φοβαμαι πολυ......