θελω τοσα να σας πω....νομιζω οτι εσεις που τα περασατε η τα περνατε ,θα με καταλαβεται....
ειμαι 38 με 2 παιδακια,ολα αρχισαν το 2000,οπου εδινα εξετασεις στο πανεπιστημιο και ξαφνικα αρχιζω να σκεφτομαι οτι θα πεθανουν η μαμα μου η γιαγια μου,αρχισα να φοβαμαι να κλαιω να μην με σηκωνει οτοπος...ξεκινησα για 2 χρονια ψυχοθερεπεια....το πεομενο διαστημα,σχετικα οκ ελεγχομενο!
το 2010 γενναω το 2ο παιδακι μου,και απο λαθος γιατρου κοντευω να πεθανω απο σηψαιμια,ενω εκεινος μου ελεγε οτι εχω καρκινο.....ετσι ξεκινησε ο εφιαλτης μου.....ξαναχειρουργηθηκα,βγ ηκα,αλλα και λογω της εμπιστοσυνης που του ειχα,και λογω των ορμονων της λοχειας και λογω της απανθρωπιας του....πιστευα οτι εχω καπου καρκινο
εχασα την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους και απο εκει μεχρι τωρα,με το παραμικρο συμπτωμα δικο μου η των παιδιων νομιζω οτι κατι κακο συμβαινει....ακομα και να το ψαξω με εξετασεις παλι πιστευω οτι κατι δεν ειδε καλα ο γιατρος...
δεν μπορω να χαρω τις μικρες χαρες της καθημερινοτητας,τα παιδια μου τον αντρα μου(ο οποιος εχει μπλοκαρει και εχει κουραστει) αισθανομαι οτι τρεχω πισω απο την ζωη μου και χανω ολα αυτα που μου εχει δωσει απλοχερα
δεν ειμαι αχαρηστη ,αλλα αισθανομαι
δεν ειμαι ηλιθια,αλλα αισθανομαι
ειναι δυνατον να χαλαω τα παντα ,για καποιες μικρες πιθανοτητες που υπαρχουν για να συμβουν?
καθε τοσο ανακαλυπτω και ενα συμπτωμα που μου πυροδοτει σκεψεις, αγχοι ,φοβιες.....
θελω να ζησω ρε παιδια μια φυσιολογικη ζωη,θελω να χαρω τα παιδακια μου,εχω τοσα να τους δωσω......
κανω 3 χρονια συστημικη ψυχοθεραπεια....
εχω παρει στο παρελθον για 1 χρονο αγωγη χωρις ιδιατερο αποτελεσμα
δεν εχω ακουσει απο καποιον που εχει κατι παρομοιο,αν υπαρχει ιαση....
δεν πιστευω οτι υπαρχει και τρελλενομαι με την ιδεα οτι απο δω και περα θα ειναι ετσι η ζωη μου...αισθανομαι 80 χρονων και καρκινοπαθεις.....
επισης εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω ποτε ενα συπτωμα που εχω ειναι αληθινο και στη ενταση που το νοιωθω,ποτε πραγματικα πρεπει να παω σε γιατρο και ποτε ειναι παιχνιδι του μυαλου μου....
εχω απελπιστει.....
σας κουρασα αλλα θελω πολυ να δω πως σκεφτονται αλλοι ανθρωποι και πως αντιμετωπιζουν ολα αυτα
χιλια ευχαριστω............