Τίποτα παραπάνω, επιμένω. Ζω. Πορεύομαι. Με δυσκολία ή χωρίς είμαι εδώ.
Printable View
Τίποτα παραπάνω, επιμένω. Ζω. Πορεύομαι. Με δυσκολία ή χωρίς είμαι εδώ.
εγω απλά ζω...ουτε πορευομαι ουτε πηγαινω μπροστα... :(
Εμενα χειροτερεύει η κατάσταση
Ζηλεύω,,,τρέμω,,,ζεστένομαι πολύ....θέλω να εκραγώ...:(
χάνομαι, φεύγω από την πραγματικότητα, με κυριεύει η θλίψη αλλά ...περιμένω κάτι να αλλάξει. Το παλεύω.
Να πω τωρα εγω οτι ειμαι μια χαρα?
Νομιζω οτι περναω την καλυτερη περιοδο της ζωης μου απο τοτε που πρωταρρωστησα.
και καλά κάνεις και επιμένεις..ο επιμένων νικά
επιμένω πως ο δρόμος που έχω πάρει είναι λάθος και σύντομα θα αλλάξω πορεία. Αρχίζει και φαίνεται φως..........
μακαρι να λεγα κι εγω τα ίδια ....όλο και περισσότερο σκοτεινιαζει
Επιμένω στην πορεία μου της αυτοανακάλυψης-αυτογνωσίας. Επιμένω κι ας συνειδητοποίησα χθες οτι δεν έχει τέλος κι οτι είναι κάτι δύσκολο.:)
αχ ποσο παραξενα μου φαινονται ολα σαν να με προσγειωσαν σε ενα αγνωστο μερος και να με εχει κυριευσει ο ΦOBOΣ... ατελειωτος φοβοσ ακομα και για τα πιο απλα πραγματα. . H ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια. ισως γινω παλι αυτη που ημουν
Κι εγώ απλώς ζω.Δεν ξέρω αν περιμένω τίποτα πια.
Τσακίστηκα..........δεν περιμένω και δεν επιμένω πια....θέλω να ζήσω και δεν μπορώ........
σιγα βρε που δεν περιμενετε τιποτα πια....
για αυτο δεν ερχεται αν θελετε να ξερετε, γιατι περιμενετε να ερθει.
αν ήθελα ένα ΔΩΡΟ τώρα θάταν το δεύτερο κομμάτι της φράσης σου ... :(Quote:
Originally posted by magda-ps.
επιμένω πως ο δρόμος που έχω πάρει είναι λάθος και σύντομα θα αλλάξω πορεία. Αρχίζει και φαίνεται φως..........
κορίτσια, ένα χαμόγελο.....................:) κάτι καλο υπάρχει γύρω σας, ή μέσα σας.... κοιτταξτε λίγο
καλύτερα:)
Thelw na pethanw.
Braveherartroll με το δύσκολο όνομα, πες μας τουλάχιστον ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο θες να το κάνεις κι έναν που σε κρατάει να μην το κάνεις. Η ζωή είναι γλυκιά. Είναι το καλύτερο δώρο που μας δόθηκε. Μην το υποτιμάς.