Originally Posted by
Triella
Κοριτσι απλα να ξερεις οτι το να εισαι φοιτητης και σε ελληνικο πανεπιστημιο ειδικα, θα σου χτυπησει η καταθλιψη μια φορα την πορτα. Και γω τα ιδια τραβηξα, ευτυχως κατα τη διαρκεια των σπουδων χωρις προβληματα υγειας στην οικογενεια, τα οποια εμφανιστηκαν τωρα που ψαχνω να βρω δουλεια... Το να καταφερω να βγω απο την καταθλιψη δεν ηταν ευκολη υποθεση και δεν εχασα απλα εξαμηνο.... εχασα 2 χρονια... Το να τα μπαλωσω, φαινοταν βουνο, αλλα μετα απο συζητηση με μια φιλη που εμπιστευομουν και τον συντροφο μου, σιγα σιγα ξεπερασα τα περισσοτερα εμποδια που ειχα βαλει και γω η ιδια στον εαυτο μου... Επισης με βοηθησε μια συζητηση με εναν ψυχοθεραπευτη ο οποιος μου ειπε καποια πραγματα εξω απο τα δοντια και με σοκαρε... ειχε και αυτος μια κορη στην ηλικια μου... ουσιαστικα με βοηθησε να απενοχοποιησω τον εαυτο μου σε καποια πραγματα, γιατι τον ειχα βαλει στον τοιχο και τον βαραγα ανελεητα για την ανημπορια μου να πατησω στη σχολη και να την ολοκληρωσω... δεν ηταν ευκολη υποθεση... Κουραγιο καλη μου και υπομονη... Υπαρχουν πολλοι φοιτητες που εχουν περασει και περνουν το ιδιο λουκι με σενα... Απλως για αρχη προσπαθησε να αποδεχτεις το γεγονος οτι το πανεπιστημιο δεν σε βοηθαει να πας μπροστα.... εγω πλεον το αποκαλω οπου με ρωτανε "ασυλο φρενοβλαβων" γιατι μερικες φορες ημουν σιγουρη οτι οι ανθρωποι που το απαρτιζουν απλως δεν στεκουν στα καλα τους και προσπαθουν να μας τρελανουν και μας τους λογικους που προσπαθουμε με το σπαθι μας.... με ακουνε, γελανε με κοιτανε με ενα παραξενο βλεμμα και γω τους γραφω γιατι απλα θεωρω οτι ειπα μια αληθεια... την βγαζω απο μεσα μου και ξεσκαω... επισης... μου εχει αφησει αρκετα καταλοιπα ακομα τα οποια ομως προσπαθω καθε μερα να τα παλεψω και να τα βγαλω απο μεσα μου... ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομα... αλλες φορες νικαω, αλλες φορες χανω και ξαναπροσπαθω μεχρι να νικησω... Σου ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη!!! Και πανω απο ολα υγεια υγεια και παλι υγεια και ευτυχισμενο το 2015!!!