θα θελα λιγη βοηθεια και οχι χλευασμο
Καλησπερα σε ολους.το ονομα μ ειναι μινα κ εχω ξαναγραψει αλλα δεν δοθηκε σημασια ιδιαιτερη.
Γραφω γιατι ειχα μια σχεση 4 μιση χρονια,εγω εβγαζα ασχημη συμπεριφορα,με πολλες βρισιες και γενικοτερα ασχημα ξεσπασματα διχως να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος ---εκτος εαν κοιταξει καποιος τα παιδικα μ χρονια που ηταν γεματα εντασεις οικογενειακες---
Ο συντροφος που ειχα ηταν καλος υπομονετικος,δοτικος (σαφως κ υπηρχαν στιγμες π και εκεινος εφτανε στο αμην κ φωναζε).Λοιπον δεν πηγαιναμε καλα εκεινος εκανε πολλες προσπαθειεσ να κρατηθει η σχεση,εγω απο την μερια αδιαφορουσα ,τον ειχα δεδομενο.
Αρχισε να ζοριζεται η κατασταση οταν εκεινος αρχισε να με προειδοποιει οτι δεν αντεχε αλλο να τον διωχνω και να φερομαι ασχημα.Δεν αντεχε αλλο να τον φτανω στα ορια του.Παρατησε την δουλεια τ τοτε μηπως κ εφταιγε η αποσταση του πηγαινε -ελα π ειχε εκεινος.Δεν ηταν αυτο.Ημουν εγω ο λογος (μαλλον)π δεν τραβουσε,κ η επιπολαιοτητα μ οτι παντα θα ναι διπλα μ χωρισ να τ δειχνω αγαπη κ ενδιαφερον.
Ετσι μια μερα τον χωρισα,κρατηθηκαμε ως χωρισμενοι καμποσο διαστημα ,παρ οτι βρισκομασταν γτ εγω δν ηξερα τι να πω στους δικους μ, επειδη τον αγαπουσαν κ ηξερα πως σε μενα θα πεσουν οι ''κατηγοριες''.Εκανε κ εκεινος τισ κινησεις τ να τα ξαναβρουμε αλλα ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν μ καιγεται καρφακι που μ κανε μια ερωτηση ,εαν τον αγαπαω.Του πα οχι και εκει σιγουρευτηκε κ εκεινος..Μου πε πως θα παρει εκεινος την ευθυνη προς τους δικου μ ,πως λυπαται που δεν τα καταφερε να με κανει να τον αγαπησω.Μου πε οτι καλυτερα τωρα παρα να χουμε παιδια κ να πρεπει να χωρισουμε.
Λοιπον εκανε αλλη σχεση δεν κρατησε.καποια στιγμη συναντηθηκαμε μιασ κ εκεινος ενιωσε ασχημα π προσπαθησε να με βγαλει με τετοιον τροπο απο το μυαλο του.Και εγω πληγωθηκα .Κ εμενα αυτο π εμ βασανιζει ειναι ενα θα πρεπε να εκλαβω ως απιστια αυτο που κανε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ