Originally Posted by
giorgos panou
Μυσπ γειασου ,κι καλη βδομαδα!
διαβασα το θεμασου, κι συνεπεσε με έναν προβληματισμο οπου ειχε μια πολύ φιλημου οπου είναι σινγκλ μανα! Ο μικρος της παει στο νηπιο, είναι πολύ καλο παιδακι, αν κι αγορι δεν κανει φασαρίες,ειναι προβλεπόμενος ,γενικα είναι ένα αγορακι ζηλευτο για την δικημου γνωμη!ουτε στριγκλιζει,ουτε αντιδρα με το παραμικρο όπως αλλα αγορακια! τελος δεν εχει αυτην την αγριαδα που βγαζουν μερικα αγορακια σε αυτην την ηλικια! η μαματου όμως ηταν πολύ προβληματισμενη! σε σημειο που δακρισε!!εκλεγε διοτις λεει πως ο μικρος της δεν μαλωνει για να κερδισει αυτά που του ανικουν! ότι δεν είναι χαρακτηρας διεκδιτικος! μαλιστα μου εφερε παραδηγμα ότι καποια αλλα αγορακια πανω στο πεχνιδι ειχαν μια διαφωνια για τα πραματους( πραματα ευτελης αξιας)κι ενώ τα αλλα αγορακια φοναζαν! διεκδικουσαν !κι τραβουσαν με τα χερια τους για να τα κανουν δικατους, ο δικος της γιος μολις ειδε ότι αγριευει το θεμα εκανε περα,υποχωορισε δλδη ! αυτό εκανε την μανατου να νιωσει πολύ ασχημα! μαλιστα μου ειπε ότι δεν εχει πατερα για να παρει ο μικρος μια αρσενικη αντιδραση, να εχει καποιον που να του συμπαρασταθεί η να του δεξει πως αντιδρουν οι ανδρες σε αυτά! ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ! ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!
Δε ξερω!! τα παραπανω ισως ακουγοντε βιαια αλλα δεν είναι, η μανα του είναι παρα πολύ ηρεμος ανθρωπος,δεν γουσταρει καθολου την βια, είναι κοπελα με καλη καρδια! είναι κοινωνικη, βεβαια στα απεξω απεξω,δλδη εχει πολλους γνωστους αλλα λιγους φιλους! είναι αρκετα εμφανισημη κι πολύ ομορφη κοπελα! ισως είναι κι αυτό μια αιτια που δεν εχει φιλιες με τους γονεις των φιλων του γιουτης, δυστυχως λογο του ότι είναι χωρις ανδρα οι γυναικες -οι μαναδες την απφευγουν με υπερβολή επειδή φοβουντε μην "χασουν"τους ανδες τους!! είναι τοσο ασχημο αυτό που γραφω αλλα δυστυχως το εχω δει με τα ματιαμου!!
Στο ζητουμενο,, προσωπικα δεν μπορω να λεω στον πιτσιρικα να βαραει αλλα αγορακια!! απεναντίας όπως της ειπα είναι ζηλευτο που ο μικρουλης της είναι τοσο ειρηνικος χαρακτηρας! είναι αρετη που αποφευγει τους τσαμπουκάδες κι το να παιζει ξυλο! Όμως δε μπορω να μην δεχτω αυτό που μου λεει, ότι ζουμε σε μια κοινωνια οπου οι ανθρωποι ακομα τα αγαθα τους πολλες φορες πρεπει να τα κερδιζουν! και να τα προστατευουν με την βια! κι ότι αν ο μικρουλης της από τα 5-6 χρονια του είναι ανεκτικος,η κανει πισω ,σαν θα μεγαλωνει αυτό θα του φερει πολλα προβλήματα!
Είναι τοσο κριμας που χαρακτήρες όπως αυτου του μικρουλη αντι να είναι υπόδειγμα είναι "προς αποφυγει",τοσο λυπητερο να πρεπει μια μανα που είναι χωρις συζηγο να κανει τον γιο της τσαμπουκα κι να κλαιει που δεν εχει ανδρα ώστε να "παρει" ο μικρος τις ανδρικες αντιδράσεις κι να ζητα από εμενα ,έναν ξενο!διοτις ο μικρουλης με φωναζει με το ονομαμου! να μου ζητα να το κανω το παιδακι αγριο, η να διεκδικεί τα δικα του!! ΠΕΙΤΕΜΟΥ!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?? ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ! -"αν κι η μαματου είναι απίστευτα ομορφη!!χεχεκι δεν νομιζω να μπορουσε κανενας ανδρας να της αρνηθεί μια χαρη,σαν θα του την ζητησει με αυτόν τον τοσο γοητευτικο τροπο!!χιχιχι" -