Quote:
Originally posted by Eleni.G
γεια σας παιδες εψαχνα στο internet λυσεις για το προβλημμα μου και σας ανακαλυψα:)
μ εχει κουρασει ο εαυτος μου ετσι οπως καταντησα να πρεπει να πλενομαι συνεχεια να φοβαμαι μηπως λερωθω.Μεσα στο σπιτι τα καταφερνω τωρα αλλα οταν πρεπει να βγω εξω σκεφτομαι τι θα περασω παλι δεν εχω που να πατησω απο δω βρωμικα απο κει βρωμικα μεσα στο λεοφωρειο βρωμικα.Οι τουαλετες στα καφε η στα κλαμπ το ιδιο.Ακομα και το μπουφαν μου πλενω οταν επιστρεφω σπιτι κι αντε να στεγνωσει τωρα το χειμωνα!το κινητο το καθαριζω με οινοπνευμα.Θελω να παω για ψωνια να παρω κανενα ρουχο κι αυτο δυσκολο ειναι.Γενικα αποφευγω να βγω εξω γιατι θα λερωθω και μεσα στο σπιτι ομως ως ποτε?νιωθω χαλια ψυχολογικα.Σημερα κανονιζει η αδερφη μου για να βγουμε κι εχω αγχωθει..πως θα τα καταφερουμε να φτασουμε στο μαγαζι χωρις να λερωθουμε?και καλα εγω οταν γυρισουμε στο σπιτι θα πλυνω οτιδηποτε φορεσω στην εξοδο και θα καθαρισω με οινοπνευμα την τσαντα μου και ολα τα αντικειμενα που θα εχω κουβαλησει μαζι μου.Η αδερφη μου ομως με τον αντρα της που μενουν μαζι μας δε δεχονται να κανουν τα ιδια και θα πρεπει να τους ανεχτω ετσι βρωμιαρηδες να καθονται στο καναπε στο σαλονι και να λενε οτι ολα ειναι στο κεφαλι μου.Υπαρχει καποιος που βιωνει παρομοιες καταστασεις?καποιος που το ξεπερασε?και πως?