Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με πόσους πόντους παίρνει μπαν;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με πόσους πόντους παίρνει μπαν;
Διαβασε πανω πανω ' ανακοινωση περι προειδοποιησεων ' . Τωρα να μπαναριστεις εσυ , χλωμο το βλεπω .
Παραβίαση όρων χρήσης φόρουμ - Greeklish 1 7 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης υπογραφής 1 15 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης (Spam - Διαφήμιση) 2 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας (Ανάρμοστη, ειρωνική συμπεριφορά) 2 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις, προτροπές για φαρμακευτική αγωγή, ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ) 3 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας (Ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά, προσβολή) 4 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης (Spam αποστολή private messages) 5 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας (Συκοφαντική δυσφήμιση) 5 30 Ημέρα(ες)
Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας (Αλεπάλληλα μηνύματα ανάρμοστης ή/και ειρωνικής ή/και επιθετικής ή/και προσβλητικής συμπεριφοράς) 6 60 Ημέρα(ες)
Δημοσίευση προσωπικών δεδομένων 8 60 Ημέρα(ες)
Πολλαπλό προφίλ 15 Ποτέ
Κάτι πολλαπλά τα εχεις αφήσει όμως.. Φαντάζομαι επιβάλλεται να κάνουν κανένα παρτακι ακόμα :-)
Το όριο είναι 10 πόντοι, που σημαίνει ότι σε κάποιες προειδοποιήσεις,δίνονται 2 ή 3 ή περισσότερες ευκαιρίες.
εχω δυο αποριες.
1. μερικα νικ με 5-10 πρασινισματα ο καθενας (οχι μονο ενα) και δικαιολογια (προσωπικα δεδομενα) για παραδειγμα, πως βρισκονται ακομα αναμεσα μας?
2. τι θα γινει με τα πολλαπλα προφιλ? απεκτησε καποια δυνατοτητα εντοπισμου το φορυυμ περα απο τις παλαιες οι οποιες προφανως ηταν ευκολα προσπελασιμες ?και γιατι η απομακρυνση ειναι για "ποτέ"?ειναι θεμιτο να μπαινουν τα μελη με πολλαπλους λογαριασμους?
Paoki , xelidoni , όχι οτι δεν θα ξανακάνει προφίλ άλλο αλλά μην του αφήνουμε και το ελεύθερο. Δλδ αν είχατε εναν terminator εδώ που με το που θα έβλεπε φαινόμενα σαν τον παοκι τα έκανε απευθείας μόνιμο μπαν , αυτό θα αποθάρρυνε πολλούς στο να ''παίξουν'' .
Και να Τρολλαρε και ωραία να πω στο διάολο.. Αυτός χρησιμοποιεί ολά μου τα παλιά προβλήματα.
εχω και τριτη απορια.
3.τις παραβιασεις τις κανει ενα νικ, η ενα ατομο?
απο την στιγμη που εξακριβωνεται ενα πολλαπλο προφιλ, γιατι μπαναρεται μονο αυτο κι οχι το ατομο που δημιουργει τα ψευτικα προφιλ με ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους λογαριασμους του?
περιπτωση παοκι και την δανειζομαι γιατι δεν ειχα ποτε θεματα μαζι του.
κανει απανωτα νικ. μπαναρονται μονον οταν μαζεψουν ποντους ενω μπαινουν μονο για φασαριες εμφανως κι ενω εχει διαπιστωθει τινος ειναι ολα τα νικ, κρατιεται το αρχικο νικ (δηλαδη το ατομο που προκαλει τις φασαριες).
γιατι?
και μια παρακληση.
θα ηταν καλο η διαχειριση να ανακοινωνει τα πολλαπλα προφιλ που εντοπιζονται μαζι με το αρχικο τους προφιλ για λογους ασφαλειας των μελων.
εντοπισμός* πολλαπλών προφίλ συνεπάγεται άμεσο αποκλεισμό του νέου προφίλ.
Το αρχικό παραμένει διότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις κακόβουλες.
* εντοπισμός = βεβαιωμένη παράβαση από το σύστημα ελέγχου του φόρουμ.
Εντοπισμός δε σημαίνει εικασίες μελών.
Προτιμώ να ΜΗΝ καεί ένα χλωρό μαζί με κάποια ξερά παρά το αντίστροφο.
Εχω ουκ ολίγα σενάρια υπόψιν μου με λανθασμένες κρίσεις μελών για το ποιο είναι πολλαπλό προφίλ.
Αύτη την στιγμη είναι και τα δυο νικ xelidonaki , paoki ελεύθερα και ωραία να συνεχίσουν το κυνήγι , γιατί περί κυνηγιού πρόκειται , αν όμως εγώ τον στείλω απο εκεί που βγήκε πριν μερικά χρόνια ή θα φάω μπαν ή θα γεμισω πόντους . :-)
Τι είναι οι "παραπομπές " που γράφει στο προφίλ;
Το πόσα άτομα έχουν γίνει μέλη στο φόρουμ με παραπομπή από σένα.
Δηλαδή αν σε κάποιον συστήσεις εσύ το φόρουμ και κατά την εγγραφή του συμπληρώσει το "παραπομπή από: olgaki1975"
Εγώ έχω τρείς παραπομπές και δεν θυμάμαι να σύστησα κάπου το φόρουμ :confused:
εγω λεω να σου στηλω με κουριερ τη γιαγια μου να πεξετε το παιχνιδι των 40 ερωτησεων μπηκες αμεσως στο νοημα.
Δεν ειμαι σε θεση να κρινω αν 1 point system θα συνεβαλε αποτελεσματικα στην ομαληλειτουργια του forum, αυτο το γνωριζει καλυτερα η Διαχειριση.....
Αλλα τα προβληματα, πλην απολυτως μεμονωμενων περιπτωσεων (παοκι) δεν προκαλουνται απο τα πολυπροφιλα, που παρατηρειται μια αξια αποριας (?) εμμονη με αυτα, αλλα απο τις κακοηθεις επιθεσεις, τα υπονοουμενα κ τις ειρωνειες σε 3ο προσωπο, απο τις αστηρικτες κατηγοριες κ τη διαθεση υποτιμησης του συνομιλητη.
Κ στο κατω-κατω, απο που απιδεικνυεται οτι ειναι πιο επικινδυνο 1 μελος με 10 νικς απο καποιο αλλο, με 1 νικ, που πισω απο το προφιλ που παρουσιαζει κρυβεται μια εντελως διαφορετικη εικονα, κ παρασυρει μελη με ψευδεις διαβεβαιωσεις κ ιστοριες απο τη δηθεν πραγματικη ζωη του πως "α, εγω εκανα ετσι κ τα καταφερα/πετυχα το χ/ για το ψ ζητημα ειμαι σε θεση να γνωριζω ΕΓΚΥΡΑ πως ειναι ετσι κλπ κλπ".....?
Δηλ το προβλημα τωρα ειναι τα πολλαπλα προφιλ η η προσοχη στρεφεται εκει, για να μη φανερωθουν τα ουσιαστικα προβληματα κ αιτιες δυσλειτουργιας......?
Αν εμεις οι ιδιοι, με σημειο εκκινησης 0 αυτο που εθεσε ο Aeon δεν ειμαστε σε θεση ενηλικες ανθρωποι να σεβομαστε τον εαυτο μας κ τους συνομιλητες μας (κ ολα εν γενει τα μελη, δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να αρεσουμε σε ολους, αν καποιος δεν εχει σχηματισει κ την καλυτερη εικονα για καποιον μπορει καλλιστα να τον αγνοησει αντι να αρχισει να πεταει λασπη κ κατηγοριες), τοτε ουτε οι ποντοι το σωζουν, ουτε κ η μεταφορα στστηματων εντοπισμου πολλαπλων προφιλ κ απο την CIA .......Αμα βαζεις καποιους κανονες πρεπει να τους σεβεσαι κ να σεβεσαι κ τους κανονες του χωρου, στον οποιο με επιλογη σου βρισκεσαι, οχι να τους υπονομευεις εκ πλαγιου...... Ολοι ειμαστε υπευθυνοι σε αυτο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ημαρτον βρεσεις "κυριες" ,, δε σας ξεφευγει κανενας από το φορουμ ε??χαχα,, πως μπορουν τα "ρανταρ"σας να διαβαζουν ταυτόχρονα όλα τα μελοι του φορουμ!! είναι πανω από 150 ατομα εδώ ,στο φορουμ κι εσεις δεν αφήνετε λογο να πεσει κατω!!
Αλλα θα ελεγα να κανετε μια αλλαγη πολιτικης!! ας ειστε λιγο πιο ευδιάθετες προς τα νεα μελοι,, ας ειστε πιο χαλαρες με τα παιδια που μολις μπηκαν στο φορουμ!!
Το "ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ" μολις που γραφτηκε στο φορουμ ο ανθρωπος κι οι δυο σας τον "χτυπάτε"!! ,,ας παλιωσει λιγο το παιδι!! ,,ουτε 10 μηνυματα δεν λεει η καρτα του ότι εχει στειλει!! κι του την απαντατ μ τοσο δυναμη!!! κριμας βρε κοριτσα!!
Nα σου πω , οντως εχει πλακα !! αυτος τουλαχιστον δεν παριστανει τον σοβαρο , ειναι διασκεδαστικος !! ορμα παοκι , χελιδονι , περιστερα , τσαπερδονα , τιρμπουσον , τιραμισου , η τελοσπαντων , οπως σε λενε !!!
"ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ" αν καταλαβα καλα εισαι νεος -νεα στο φορουμ! δυστυχως δεν σε καλοσορησανε όπως αρμοζει !¨),, βλέπεις επεσες σε μεγα ενταση !
Σε καλοσοριζω στο φορουμ ,, ευχομαι να μπορέσεις να μοιραστεις με ανεση τους προβληματισμούς σου ,ειτε εχουν να κανουν με ψυχολογικα θεματα, ειτε με καποια κακια ψυχικη στιγμη που σε βρηκε!! μην νιωσεις ασχημα ουτες να φοβηθείς να εκφράζεις ότι σε ενοχλεί!
Τα παιδια ,εδώ,στο φορουμ θα σου σταθουμε κι θα προσπαθήσουμε να κουβεντιάσουμε τους λογους που μπορει να σου χαλανε την διαθεση η γενικα ότι ψυχολογικο προβληματισμο εχεις!
καλοσ ηρθεσ λοιπον κι καλη χρονια!!¨)
το μέλος χελιδονάκι έχει διαγραφεί.
Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα.
Ευχαριστώ.
ας μη τσατιζομαστε γιατι χανουμε ποντους ας το αφησουμε να πεταξει σε αλλα λειβαδια οικοπεδα η αγροκτηματα ισως χαχα
(sorry Αεον δε μπορασα να κρατηθω)