Originally Posted by
ασπρο μαυρο
Η θεματοθετρια βρισκεται στη δουλεια της και επειδη μαζι χθες ξεκινησαμε τη συζητηση(σας μιλαει ο....τυπος,ο...ετσι,ο.....τοιουτ ος,οτι ταμπελα θελει ο καθενας μπορει να κολλησει,no hard feelings)και ειπαμε να παρουμε και γνωμες απο τριτους.Τις αποψεις χρηστων τυπου....Θεοφανια(θεος φυλαξει...),τις ειχα διαβασει και παλιοτερα μονος μου οταν εψαχνα τροπο να το συζητησω ολο αυτο με τη συντροφο μου.Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι καπου σ'αυτον τον πλανητη υπαρχει ο οδηγος της σωστης και πρεπουσας σεξουαλικης πραξης,αλλα δυστυχως για την ωρα μου διαφευγει...Επικρατει γενικοτερα η αντιληψη οτι στο κρεββατι του το ζευγαρι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει αρκει να ειναι και οι δυο συμφωνοι με αυτο.Η φιλη μου προερχεται απο ενα συντηρητικο περιβαλλον της επαρχιας οποτε αντιλαμβανεστε το σοκ που επαθε με αυτα που ειδε.Στν αγαπητη ντολορ θελω να πω το οτι ειδε το βιντεο που ειδε εμενα με καποιον αντρα δε σημαινει απαραιτητα οτι αυτο θα συνεχισει να γινεται no matter what για τον απλουστατο λογο οτι μπορει η φιλη μου να εχει αν θελησει αυτον τον ρολο.Αν συνεβαινε κατι τετοιο δε θα υπηρχε κανενας λογος για αναζητηση ανδρικου μοριου.Ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να περναει ομορφες στιγμες στο κρεββατι του,χωρις ταμπου και προκαταληψεις και αυτο με κανει να νοιωθω ως εναν βαθμο τυχερος.Δε μπορουν ολοι οι ανθρωποιο να το κανουν αυτο και να μπορεσουν ετσι να δωσουν μια ποικιλια στην ερωτικη τους ζωη.Καποιους δεν τους χαλαει να τρωνε καθε μερα παστιτσιο,εμενα με χαλαει και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!Θα ηθελα οσο τιποτα στον κοσμο να μπορουσα να μοιραστω αυτο μου το κομματι με τη συντροφο μου και προς αυτην την κατευθυνση δουλευουμε και οι δυο.Θα παρακαλουσα ολα τα αγαπητα μελη αυτου του φορουμ να κρατανε το τι θα εκαναν για τον εαυτο τους.Ο καθενας αναλογα με την προσωπικοτητα του και τα βιωματα που εχει αντιδραει διαφορετικα.Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι αυτην την κατα τα αλλα ενδιαφερουσα συζητηση