Καλησπερα... ειμαι 18 χρονων και δεν εχω ολοκληρωσει με γυναικα...
Φοβαμαι οτι ειναι μικρο το πεος μου και δεν θα μπορω να την ικανοποιησω..
Εχει μηκος 14 εκατοστα και διαμετρο 4.3...
Τι να κανω;
Printable View
Καλησπερα... ειμαι 18 χρονων και δεν εχω ολοκληρωσει με γυναικα...
Φοβαμαι οτι ειναι μικρο το πεος μου και δεν θα μπορω να την ικανοποιησω..
Εχει μηκος 14 εκατοστα και διαμετρο 4.3...
Τι να κανω;
H μετρηση αυτη ποτε εγινε?
μια χαρά είσαι, μην σε απασχολεί καθόλου το θέμα
τι να τη κανεις τη μετρηση βρε αγορι μου το θεμα ειναι τι νιωθεις οχι να εχεις το μυαλο σου στις ανασκαφες.αμα νιωθεις ενταξει εισαι.
η ανησυχία φαντάζομαι σου χει δημιουργηθει από τις τσόντες που ίσως βλέπεις
μαλον ετσι θα ναι
Καλησπερα φιλε μου,ειμαι γυναικα κ ολες οι ερευνες που γινονται αποδεικνυουν οτι οι γυναικες δεν νοιαζονται ιδιαιτερα για αυτο το θεμα,Οταν βρεθει για σενα η καταλληλη γυναικα τοτε θα το κατανοησεις
Έχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκι αυτές οι τσόντες... που όλοι οι πιτσιρικάδες, και των δύο φύλλων, νομίζουν πως αυτό που βλέπουν είναι μία φυσιολογική σεξουαλική πράξη με φυσιολογικούς ανθρώπους...
Το χειρότερο που έχει κάνει το ίντερνετ είναι πως υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους σε τσόντες... γιατί αυτό το "είσαι πάνω από 18?" που όλοι πατάνε "ναι" είναι μόνο για την μόστρα...
Αμα μείνεις στη μέτρηση κάπου εκεί θα σταματήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον για να παεις με γυναίκα και να φτιάξεις σχεση. Απλά αποδέχεσαι κάτι που δεν αλλάζει.
Χτύπα μια φαλλοπλαστική και καθάρισες!
Κοιτα πρωτα να βρεις καμια γκομενα,και ασε το πουλι σου,μια χαρα ειναι :p
Απλα χρησιμοποιησε το επιτελους :o
εδω θα ηθελα να προσθεσω την παραμετρο του βαρουσ δλδ λεμε την εχεισ μεγαλη
γτ δε λεμε την εχεισ βαρια;συμπερασματικα θα ελεγα οτι ειναι κι αυτη μια παραμετροσ που πρεπει να εξεταστει
για να μη λεμε αερολογιεσ και μυθευματα αποκυματα λαγοσυρτησ φαντασιασ που σκοπο εχει τη λασπολογηση των
εσωτερικων και εντευθεν δυναμεων που σκοπο εχουν να χαρακτηρισουν αδιαιρετα ενα αλλο εγω
που πολλαπλασιαζεται τοιουτοτροποσ σε εμεισ που αχνοφαινεται σε τοιχο
μεταφραση το πηραμε αλλιωσ γτ βρηκαμε τοιχο
επισησ θα ηθελα να παραθεσω οτι ολα αυτα τα κανω στον υπνο μου στον ξυπνιο μου λογικα η που θα πεθανω η που δε θα μπορω
να βγω απο το σπιτι αυτα πιστευω εγω και θα ηθελα να τα παραθεσω ωσ θεμα για συζητηση στην ομιγυρη την οποια βλεπω
αποτελειται απο ενδιαφερουσεσ μοναδεσ αυθυπαρκτεσ και ανεκτιμητεσ οι οποιεσ διακατεχονται απο μια ταση ετεροκαθοριζουσησ
σημασιασ η οποια οδηγει την αναγλυφη σχεση του εγω με το εμεισ οπωσ αυτεσ αλληλοκαθοριζονται απο εντευθεν και εκειθεν τησ καταβολησ του κοσμου
:cool: Εννοείς ότι έσπασε ο χάρακας και δεν βρισκει αλλο για να μας μεταφερει πιο προσφατη μετρηση?...
θα μας τρελλάνεις εσυ....
θεματοθετη, έχω ενα φιλο που καμαρώνει πως την έχει 12 και πιστευει πως ειναι μοναδικός στις σεξουαλικές ικανότητες. Δεν κανω πλάκα. Καποτε μου έλεγε πως θα θελε να έπαιζε σε τσοντοταινίες. Και όμως εχει σεξουαλικές επιτυχίες επειδή, παρα τις ψευδαισθησεις του, εχει αυτοεκτίμηση και στη σκεψη απλα την ηδονή.
λενε πως δεν εχει σημασια το μεγεθος... πολλα πραγματα παιζουν ρολο.. τακτικη, εμπειρια, να το νιωθεις.. γενικα οι γυναικες δεν εστιαζουν μονο σ αυτο.. ειναι πιο συναισθηματικες και μπορουν να απολαυσουν την πραξη στο επακρο αν πραγματικα γουσταρουν τον αλλον.. το θεμα ειναι στο μυαλο και ασφαλως και στην πραξη.. αλλα δεν ειναι μονο το πεος που παιζει ρολο
Εμενα μου συμβαινει κατι αλλο , δεν εχω σταθερο μηκος πεους . Οσο πιο ασχημη η ωραια ειναι η κοπελα , τοσο συρρικνωνεται η επιμηκυνεται το μηκος του πεους μου . Ειναι φυσιολογικο ?
Καλα ειπαμε,δε χρειαζεται να την εχεις και γαιδουρινη,αλλα μη φτανουμε και στο αλλο ακρο.
Συνήθως είναι κάπως έτσι δηλαδή. :p
http://www.wcqj.com/howard-stern-sma...st-full-video/
Να που κάποιοι είναι πολύ περήφανοι ώστε να πάνε και σε διαγωνισμό!