Τι ονειρο ειδατε τον τελευταιο καιρο και θυμαστε εντονα? Δινετε σημασια στην εξηγηση?
Χτες το βραδυ ειδα οτι εμενα σ ενα ειδους καραβανιου με το αγορι μου, τις φιλες μου, τα σκυλια μας και πολλα γατια. Οι αδυναμιες μου ηταν 2 μικρα γλυκα ποντικια, ενα ασπρο κι ενα μαυρο τα οποια κοιμοντουσαν παντα πανω στο στηθος και την κοιλια μου. Στην αρχη εξαφανιστηκε το ασπρο και ανησυχουσα πολυ οτι το ειχε φαει καποιο γατι, αρχισα να ψαχνω ολες τις σαβουρες στο τροχοσπιτο μας αλλα το μονο που εβρισκα ηταν ψαρακια και θαλασσινα που τα εβαζα ολα σ ενα μπωλ για να μην πεθανουνε. Τελικα χαθηκε και το δευτερο μωρο ποντικι και ξυπνησα αναζητωντας τα και νιωθοντας ενοχη οτι επρεπε να τα ειχα προστατεψει καλυτερα.
εχω εξηγησει ενα μερος του μεσω της μεθοδου της αποδομησης του ονειρου σε εννοιες και αντικαθιστωντας τις εννοιες με τους συνειρμους/ συμβολισμους τους, μεθοδος που εγω ονομαζω γιουνγκικη χωρις να ειμαι σιγουρη αν οντως την εφεηυρε ο γιουνγκ η αν εγω ετσι καταλαβε τη μεθοδο του. Γραψτε εδω ονειρα σας ή εργαλεια μεσω των οποιων τα εξηγειτε και τ πιστευετε γενικα για τη σημασια των ονειρων (εγω νομιζω οτι γενικα δεν υπαρχει καποιος κανονας, οι σημασιες κυμαινονται αναλογα με το ονειρο, ωστοσο αρνουμαι οτι υπαρχουν ονειρα χωρις απολυτως καμια σημασια)