Ο γαμπρός μου και η αδερφή μου είναι μαζί 1μίση χρόνο και μέσα σε αυτόν αρραβωνιαστηκαν και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Είχα σχέση με κάποιον το 2013 και ο γαμπρός μου έλεγε στην μάνα μου ότι είναι αλήτης που δεν έρχετε στο σπίτι και το καλοκαίρι ότι ήταν λάθος να παω διακοπές μαζί του. Έτυχε κι ένα περιστατικό μετά τις διακοπές που πηγα είχα καθυστέρηση 27 μέρες. Κάποια στιγμή χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσε να έρχεται αλλά και δεν τον ήθελα τόσο πολύ. 6 μήνες κράτησε. Έτυχε μια φορά ο γαμπρός μου να με πει μωρό μου τις πρώτες φορές που ήρθε σπίτι εκεί που μιλούσαμε. Πριν ένα χρόνο βρήκα άλλον κι έκανα κάτι μαζί του από την πρώτη μέρα. Έκανα το λάθος να το πω στο τηλέφωνο στην αδερφή μου κι ο γαμπρός μου πήρε τηλέφωνο την μάνα μου την άλλη μέρα κι άρχισαν να με βρίζουν. Ο γαμπρός μου μου έστελνε μυνήματα στο φεϊσμπουκ να βρω καράβι να φύγω αν πάθουν τίποτα οι δικοί μου κι ότι δεν εχω αξιοπρέπεια του εξηγούσα και η αδερφή μου μου είπε να μην τους ενοχλώ. Της είπα απλά απαντάω. Για ένα διάστημα δεν μου μιλούσε. Με πήρε τηλέφωνο ο γαμπρός μου και μου φώναζε αρνήθηκα ότι πηγα από την πρώτη μέρα. Μου έλεγε πας και βγάζεις τα μάτια σου με τον κάθε τυχαρπαστο. Του είπα γιατί μου μιλάς έτσι εσυ δεν έκανες λάθος καμιά φορά; και λέει όχι. Αν ήταν θα έβρισκα καμιά παστρικιά. Η μάνα μου έλεγε γιατί του στέλνεις μυνήματα έχεις άλλες βλέψεις; λέω όχι. Αυτός μου στέλνει και δεν με πίστευε. Μου λέει αν βρεις κάποιον καλό τι θα εκτιμήσει την παρθενιά σου η την που@νιά σου; έπαιρνε τηλέφωνο και η φιλη μου και με κατηγορούσε. Το πάσχα ο γαμπρός μου έκανε την αδερφή μου να νιώσει καλά μπροστά μου που δεν είχε άλλον. Το καλοκαίρι έτυχε να ακούσω που μιλούσε με την μάνα μου αυτός κι έλεγε αν βρει κάποιον πρέπει να του πούμε ότι πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί μπορεί να την ξαναπιασει πάλι. Η μάνα μου είπε όχι κι αυτός είπε ότι μπορεί να δει το βιβλιάριο της, ότι εκείνος που είχα 6 μήνες με παράτησε γιατί δεν ήμουν καλά(ψέματα καλα ήμουν τότε)