Η φοβία δε λέει να φυγει ακόμα και με η βοηθεια ψυχιατρου
Καλησπέρα σας. Τα τελευταια χρονια πάσχω από υποχονδριασμό και άγχος. Κατα καιρους είχα πολλές έμωνες φοβίες αλλά μια συγκεκριμένη δε λέει να φύγει. Να σημειώσω ότι αυτη τη στιγμή πέρνω sertral τον 100. Λοιπόν ο φόβος μου είναι ο ογκος εγκεφάλου. Είχα πολλά συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά ενός όγκου. Πονοκέφαλος, βαρύ κεφάλι, ζαλάδα, θωλή όραση, αστάθια, μουδιάσματα και δυσκολία στη συγκέντροση. Έπειτα από τη βοήθεια του ψυχιάτρου όλα έφυγαν εκτώς από τις εμβοές στα αυτιά και τον πονοκέφαλο. Τωρα όσο για τον πονοκέφαλο δε μπορώ ακριβώς να τον περιγράψω. Τις περισότερες φορές είναι απλά ένα ανεπέσθητο σφίξιμο στο κεφάλι που το καταλαβάνω μόνο αν συγκεντροωθώ σε αυτό. Μια με δυο φορές το μήνα εξελίζετε σε πονοκέφαλο. Όπως και τώρα. Έχω πάει σε ΩΡΛ, νευρολόγο και ορθοπεδικό. Όλοι μου είπαν ότι είναι επειδή οι μυς του αυχένα είναι υπερβολικά σφυγμένοι λόγο άγχους και κακής στάσης. (Και τα δυο τα έχω εδώ που τα λέμε). Κανείς δε μου γράφει μαγνητική και δεν έχω τα λεφτά να την πληρώσω μόνη μου. Το θέμα είναι ότι αυτό με το κεφάλι το έχω 1 χρόνο τώρα. Φοβάμαι πολύ δεν αντέχω άλλο. Τους περασμένους μήνες δεν το έδινα σημασία αλλά τώρα επανύλθε ο φόβος. Το έχω δηλαδή σίγουρο ότι έχω όγκο. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχισω πάλι να τρέχω σε γιατρούς. Επίσης να σας πω ότι είμαι 20 και οτι το σφίξιμο χαλαρώνει όταν μου κάνουν μασάζ στον αυχένα.
Το είχε κανείς άλλος αυτό; εσείς τι λέτε να κάνω. είναι όντως από τον αυχένα και απλός υπερβάλω;