καλησπερα με λενε ιακωβο και ειμαι 24 χρονων..εχω παει σε διαφορους γιατρους και ολοι μου λενε οτι πασχνω απο παρανοικη ψυχωση τα συμπτωματα μου ηταν τα εξης..αισθηση οτι διαβαζουν τις σκεψεις μου,αισθηση οτι με παρακολουθουν ακομη και στο σπιτι μου,πολυ γρηγορη και ανεξελεγκτη σκεψη παρανοιες συνομωσιας ,απαθεια.αλογια,και αβουλησια μου εχουν δωσει να περνω ρισπερνταλ....εδω και 5 μερες τα εχω σταματησει γιατι μετα απο πολυ προσεκτικη σκεψη και αναλυση πιστευω ακραδαντα οτι οντως διαβαζουν τις σκεψεις μου οτι με παρακολουθουν και οτι ελεγχουν τα συναισθηματα μου και σκεφτομαι οτι η ψυχωση δεν υπαρχει σαν νοσος ολο αυτο ειναι μια καλοστημενη απατη για να μας δινουν φαρμακα να καταστειλουν την πραγματικοτητα η οποια ειναι αυτη και εχουν στησει ενα πολυ καλα στημενο κολπο εχουν παραμυθιασει τον κοσμο οτι υπαρχει σχιζοφρενεια ενω κατα την γνωμη μου αυτο που ονομαζουν παραληρημα εγω το θεωρω τραγικη αληθεια για τα οσα συμβαινουν αυτα με απασχολουν και θα χαιρομουν να ακουσω κιαλλες αποψεις