Η σελήνη ανατέλει στο Σούνιο
Printable View
Η σελήνη ανατέλει στο Σούνιο
Οι φωτογραφίες σου ειναι φανταστικές! Με μαγνήτισαν, με ταξίδεψαν, για μια στιγμή ένιωσα εκτός πραγματικότητας, ότι ήμουν εκεί ακριβώς! Σ\' ευχαριστώ για αυτή την απίθανη εμπειρία μέσα από τις καταπληκτικές αυτές φωτογραφίες που επέλεξες!
Οι φωτογραφίες από τον ελληνικό ουρανό είναι του Αντώνη Αγιομαμάτη, ξερετε ότι υπάρχει επάγγελμα αστροφωτογράφος! Γνωρίστε τον!
Θα τον βρειτε να μετράει τα αστέρια εδω
http://www.perseus.gr/
Σημερα του \"έκλεψα\" μια αστροφωτογραφία του απο τον ελληνικό ουρανό (Γαλαξίας) του Σαβατοκύριακου!
ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ!
(συγνώμη για το λάθος όνομα πριν)
και ο πονος ξεπερνά τις δυνάμεις μου, όταν η απελπισία μου κρύβει τον ορίζοντα και η καρδιά μου μαυρίζει από τα αδιέξοδα.. αυτή η εικόνα με συγκολίζει..
Ο Κύριος στον Κηπο της Γεσθημανή, μόνος , απελπισμένος, συντετριμένος στην αγκαλία του Φύλακα Αγγέλου Του.
Ιδού ο Ανθρωπος την ώρα της μεγάλης αποφασης!
Εζησε και Εκείνος ότι ζω και εγω, ενιωσε ότι νιώθω και εγω , πόνεσε όπως πονάω και εγω και ας ήταν ο Λατρεμένος Γιος ενός Θεού!
Του Αντωνη Αγιομαμίτη
καϋμό το \'χω! Να πιάνουν -βρε παιδί μου- τα χέρια του, να αλλάζει καμιά λάμπα, να ανοίγει καμιά κονσέρβα., να ξέρει γιατί δεν δουλεύει το τηλεκοντρόλ και να το φτιάχνει!
ΑΠό ότι φαίνεται -κορίτσια-μάλλον προς το διάστημα πρέπει να ταξιδέψουμε προς συνάντησή του!
Οταν οι σκέψεις μας είναι ανιδιοτελής, όταν στέλνουμε τις ευχές μας και τις ευχαριστίες μας εκεί ψηλά, το Σύμπαν γιορτάζει !
Kati mikro kai apo emena..
Πόσο απλό?Quote:
Originally posted by Black Rose
Η ερωτική ευτυχία τελικά μπορεί να είναι ένα πολύ απλό πράμα...
Οσο το να αποδεχτούμε τον άλλον έτσι όπως είναι και να τον αγαπήσουμε για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα θέλαμε να είναι.
Α τόσο απλό δηλαδή! :DQuote:
Οσο το να αποδεχτούμε τον άλλον έτσι όπως είναι και να τον αγαπήσουμε για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα θέλαμε να είναι.
Μεγάλη κουβέντα είπες... γιατί τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες γίνεται το δεύτερο.
Πλάθουμε μία εικόνα και όταν συνειδητοποιούμε πως δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε να είναι... ο άλλος γίνεται αναλώσιμος...
Τόσο απλά...
:)
Ετσι, ακριβώς συμβαίνει με σχεδόν με όλους μας. Φορτωνουμε μια σχεση με προσδοκίες και αιτήσεις που δεν μπορεί να σηκώσει..
κατά ενα περίεργο τρόπο αναζητάμε τα πολύπλοκα ενω τα απλά είναι δυο βήματα πιο πέρα...
Δεν βαριέσαι ! μια περιπέτεια ειναι η ζωη και όσο πιο πολύπλοκη τόσο πιο συναρπαστική, γίνεται. Συμφωνείς?;)
Συναρπαστική έτσι όπως υφίσταται τη σήμερον ημέρα?Quote:
Δεν βαριέσαι ! μια περιπέτεια ειναι η ζωη και όσο πιο πολύπλοκη τόσο πιο συναρπαστική, γίνεται. Συμφωνείς?;)
Hardly!
Sorry αν ακουστώ κυνική, αλλά η ζωή αυτή τη στιγμή είναι πιο κυνική από μένα... η μοναξιά στο μεγαλείο της ακόμα και μέσα σε σχέση, ο ένας πατάει τον άλλον για να μην πω πηδάει (μεταφορικά και κυριολεκτικά), οι μισοί δεν ανοίγονται και ζούνε διπλή ζωή και όσοι τολμήσουν να ανοιχτούν, τους τρώνε λάχανο!
Συναρπαστική?
Not my cup of tea... έτσι όπως έχει καταντήσει.
Να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, να μην τον πιέζουμε, να τον αγαπάμε!